Eleonor Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 11 minut temu, Franc napisał: Co do UltraIso - muszę jeszcze później potestować na VB, na modach LTSC innych autorów program się odpala, wypróbuj jeszcze PowerISO UltraISO się odpala .. wszystko działa oprócz Zapisz Obraz Dysku Wyskakuje że urządzenie jest zajęte i tak w kółko ... Cytuj
konuss Opublikowano 20 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 1 godzinę temu, Eleonor napisał: Zainstalowałem nowe wydanie .. zmiany jakie zauważyłem grzecznościowo informuję : 1. brak 7-zip , winrar 2. nadal żeby coś skopiować np na C: woła o uprawienia Administratora polecam tu Pełne prawa administratora mistrza Mr.T 3. nadal nie działają prawokliki : kopiuj/wklej oraz Has sum -- usunąłem to sobie z rejestru 4. moja prośba o naprawienie Niedawno używane elementy - gdyż po zastosowaniu Narzędzia-Oczyszczanie systemu(pełne) oraz (Szybkie) zostaje zmieniona nazwa na Recent i dodatkowo nie działa -- nie przyniosła rezultatu - zostało po polsku ale już nie działa tzn nie pokazują się tam żadne użyte elementy , pliki ... po prostu pusto. Jakby co info o Autora - poprawiłem to sobie 5. Aktywator - wg mnie albo nie powinno go być albo powinien być inny, który aktywuje do 2038 roku. 6. Czcionka nadal nie poprawiona np Właściwości Dysk Lokalny C Przydzia ł literka ł odstaje od reszty -- także sobie poprawiłem 7. Właściwości połączenia sieć WiFi -- nie wiem dlaczego Autor ustawia profil Publiczny - zmieniam na Prywatny 8. Dużo błędów w Dziennik systemu Windows np Aplikacja : Zasady „DODownloadMode” zostały ustawione przy użyciu wartości „256”, która jest nieprawidłowa i zostanie zignorowana. System : Nie można uruchomić usługi luafv z powodu następującego błędu: Nastąpiło zablokowanie ładowania sterownika 9. I tu mam zagwozdkę - dlaczego nie działa mi na żadnej wersji Enterprise - UltraISO Premium Edition 9.7.2.3561 Portable ani starsze Portable to by było tak na szybko na tyle - mam nadzieję że nie uraziłem Autora gdyż system naprawdę fajny polecam a czytał pan cos takiego jak: Modyfikacje - funkcje montażowe:??? znajduje sie to bardzo blisko opcji Download ?? Chyba za daleko bo widać nikt nie czyta a potem pytania - a za to jak nie dodam to jazda ze nie ma opisu -- Polacy nie zadowolisz nigdy... Cytuj
Eleonor Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 38 minut temu, konuss napisał: a czytał pan cos takiego jak: Modyfikacje - funkcje montażowe:??? znajduje sie to bardzo blisko opcji Download ?? Chyba za daleko bo widać nikt nie czyta a potem pytania - a za to jak nie dodam to jazda ze nie ma opisu -- Polacy nie zadowolisz nigdy... Jasne że czytałem tylko że nie każdy aż tak się zna .. przecież mnóstwo rzeczy usuniętych jest z angielskiego -- skąd wiadomo co za co odpowiada .... przykład : Czcionka np Właściwości Dysk Lokalny C Przydzia ł literka ł odstaje od reszty ....... no nie powiesz że tak to ma wyglądać ... sam widzisz że tu taki drobniutki błąd popełniłeś a przecież doświadczenie masz większe niż ja ze 100x w tym...... O zmianach które zauważyłem grzecznie tu poinformowałem Wystarczyłoby skromnie odpowiedzieć że np to i to nie będzie działać gdyż zostało usunięte to i to. No ale chyba się nie obraziłeś Chyba że tak ma być i już. Bo Ty tak zrobiłeś i jak się komuś nie podoba to niech sam sobie zrobi. To także zrozumiem W dniu 19.02.2020 o 20:23, konuss napisał: Aktualizacja w 1-szym poscie. Prosiłbym o zgłąszanie błedów poniewaz przechodzę na nowy system obróbki systemów - niestety mogą się zdarzac wtopy... hehe A sam poprosiłeś o to by zgłaszać błędy .... więc .... Cytuj
konuss Opublikowano 20 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 No tak masz rację ale ty zgłośilea fakt czegoś czego fizycznyie n starcie nie ma Cytuj
Kazilos Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2020 Szkoda, że bez SnippingTool. Cytuj
konuss Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Myślę o nowej wersji pytanie warto? JanKo6 lubi to Cytuj
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Chyba nie - jest twoja i kilka innych - szkoda roboty. A w ltsc aktualizacje nic nie psują. Cytuj
Franc Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2020 40 minut temu, konuss napisał: Myślę o nowej wersji pytanie warto? To zależy od tego, jak dużo zmian chcesz wprowadzić (ustawienia, tweaki itp.) - jak sporo, to jak najbardziej Cytuj
QAUZ Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 W dniu 25.04.2020 o 14:45, konuss napisał: Myślę o nowej wersji pytanie warto? oczywiście konuss,że warto,musisz dodać okno z nazwą użytkownika podczas startu bo nie którzy woleli by swoją nazwę konta a nie twoją narzuconą z góry,po prostu ułatwia to przerzucanie ustawień w dokumentach,a tak podwójna robota,poza tym kompilacja na 4+ Cytuj
konuss Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2020 Aktualizacja 1-szy post - wersja na nowych ustawieniach oraz tweakach dlatego proszę o brak pogardy dla mej osoby jeśli będą błędy. JanKo6 lubi to Cytuj
Gość Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2020 Linm padl. Moge prosic o reup???? Cytuj
dj1 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 padł link tez prosze o dodanie. Cytuj
onemenhalogen Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2021 Witam wszystkich, mam takie nietypowe pytanie. Jak zmienić kolejność pod ppm klikając na kosz ? Komputer\HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex wiem że tam mogę coś usunąć bądź wyłączyć ale na tym się kończy moja wiedza :/ Cytuj
my_g0t Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2021 2 godziny temu, onemenhalogen napisał: Witam wszystkich, mam takie nietypowe pytanie. Jak zmienić kolejność pod ppm klikając na kosz ? Komputer\HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex wiem że tam mogę coś usunąć bądź wyłączyć ale na tym się kończy moja wiedza :/ Witam wszystkich, mam takie nietypowe pytanie. Jak zmienić kolejność pod ppm klikając na kosz ? Komputer\HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex wiem że tam mogę coś usunąć bądź wyłączyć ale na tym się kończy moja wiedza :/ Nowicjusze nie spamują... Zapytałeś w jednym temacie, to chyba wystarczy? To forum to nie śmietnik. Cytuj
onemenhalogen Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2021 W dniu 23.01.2021 o 14:40, my_g0t napisał: Nowicjusze nie spamują... Zapytałeś w jednym temacie, to chyba wystarczy? To forum to nie śmietnik. Faktycznie, wygląda na to że klikając dodaj wiadomość dwu krotnie, duplikowało wiadomość :/ Edytowałem swoje pytanie i czekam aż ktoś mądry się wypowie. Testuje od miesiąca system i dopatrzyłem się jeszcze przypadłości z koszem. Mianowicie mam dysk Samsunga 980 PRO i usuwając coś z kosza czekam od 5 do 8 sec na pojawienie się komunikatu czy aby na pewno chce opróżnić kosz. W dniu 1.05.2020 o 15:51, konuss napisał: Aktualizacja 1-szy post - wersja na nowych ustawieniach oraz tweakach dlatego proszę o brak pogardy dla mej osoby jeśli będą błędy. Ciesze się że tacy ludzie jak Ty biorą się za takie rzeczy. Działa wszystko wyśmienicie a jedynie co u mnie zamula to kosz. I nie ważne czy tam jest 10 arkuszy kalkulacyjnych czy jeden film 5GB. Wiec po miesięcznym teście dał bym ocenę 9,5/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi