Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu mówię to mój pierwszy post tutaj więc trochę kiepsko z ogarnięciem tego
A więc, moja skrzynka

Procesor Intel Core i5 4460 3.2 GHz

2 x 8 GB RAM DDR3 1600 MHz HyperX Savage

GeForce GTX960 

Dyski HDD: 297 GB (stary dysk i nie pamiętam ile ma na nalepce, a w tym momencie wolałbym nie wykręcać skoro korzystam :p )  i 1 TB

SSD: 120 GB lub 180 GB (większy jest dużo starszy, nie wiem czy ma duże znaczenie)

Do codziennego korzystania z internetu i grania ewentualnie pisania czegoś w Unity i cpp (pewnie nie brzmię jak ktoś kto ogarnia temat)
Myślałem nad Win 8.1 lub Win 10 

Opublikowano

Jeśli nie musisz sie pchać w win 10 to instaluj 8.1 a to czy czysty czy mod to zależy od Ciebie w modach jest zazwyczaj problem z pewnymi funkcjami których ludzie oczekują jak w czystym niewycinanym systemie.

tamlin i nudzija lubią to
Opublikowano
26 minut temu, FapFolder napisał:

od siebie polecam jg 8.1 z grudnia Lite

Że co ? Tu zadziała każdy czysty system od 7 po 10 i będzie śmigał aż miło.

Opublikowano

Jeśli się na czymś nie zna, to się tego nie robi, wiele osób pobiera i instaluje mody a później sto pytań  bo coś nie działa a bo coś wycięte, a to wszystko przez to że nie czyta się opisu autora danego moda.

Opublikowano
9 minut temu, FapFolder napisał:

ja wole system bez syfu

polowy funkcji i tak nikt nie używa 

Tylko potem nagle z dziwnego powodu ktoś lub coś chce czegoś a tu się okazuje że tego czegoś nie ma i jest problem. Dodatkowo wersje Lite to takie dość mocno powycinane z czego czasem instalujący nie zdają sobie sprawy i prawdopodobieństwo iż coś moze wyskoczyć  jest większe. Tym bardziej iż mało kto czyta co zostało wywalone co podmienione i ewentualne w związku z tym z czym mogą być problemy. A potem czyta się listę pretensji. Bo coś nie działa minio że było napisane ze tego nie ma ale ktoś czegoś nie doczytał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie