tamlin Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2019 Od razu mówię to mój pierwszy post tutaj więc trochę kiepsko z ogarnięciem tego A więc, moja skrzynka Procesor Intel Core i5 4460 3.2 GHz 2 x 8 GB RAM DDR3 1600 MHz HyperX Savage GeForce GTX960 Dyski HDD: 297 GB (stary dysk i nie pamiętam ile ma na nalepce, a w tym momencie wolałbym nie wykręcać skoro korzystam :p ) i 1 TB SSD: 120 GB lub 180 GB (większy jest dużo starszy, nie wiem czy ma duże znaczenie) Do codziennego korzystania z internetu i grania ewentualnie pisania czegoś w Unity i cpp (pewnie nie brzmię jak ktoś kto ogarnia temat) Myślałem nad Win 8.1 lub Win 10
Widzior Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2019 Sry, ale takie pytania padają tu codziennie, a jednoznacznej odpowiedzi brak, bo na tym sprzęcie pójdzie każdy system, więc instaluj, co ci pasuje.
bunio1 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2019 Jeśli nie musisz sie pchać w win 10 to instaluj 8.1 a to czy czysty czy mod to zależy od Ciebie w modach jest zazwyczaj problem z pewnymi funkcjami których ludzie oczekują jak w czystym niewycinanym systemie. tamlin i nudzija lubią to
FapFolder Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2019 od siebie polecam jg 8.1 z grudnia Lite
VACek Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2019 26 minut temu, FapFolder napisał: od siebie polecam jg 8.1 z grudnia Lite Że co ? Tu zadziała każdy czysty system od 7 po 10 i będzie śmigał aż miło.
FapFolder Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2019 36 minut temu, M4T napisał: Że co ? Tu zadziała każdy czysty system od 7 po 10 i będzie śmigał aż miło. ja wole system bez syfu polowy funkcji i tak nikt nie używa
VACek Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2019 1 minutę temu, FapFolder napisał: ja wole system bez syfu polowy funkcji i tak nikt nie używa To co za problem samemu pod siebie skonfigurować ?
FapFolder Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2019 Teraz, M4T napisał: To co za problem samemu pod siebie skonfigurować ? nie ma nie każdy sie moze na tym znac
robert190880 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2019 Jeśli się na czymś nie zna, to się tego nie robi, wiele osób pobiera i instaluje mody a później sto pytań bo coś nie działa a bo coś wycięte, a to wszystko przez to że nie czyta się opisu autora danego moda.
xkx Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2019 9 minut temu, FapFolder napisał: ja wole system bez syfu polowy funkcji i tak nikt nie używa Tylko potem nagle z dziwnego powodu ktoś lub coś chce czegoś a tu się okazuje że tego czegoś nie ma i jest problem. Dodatkowo wersje Lite to takie dość mocno powycinane z czego czasem instalujący nie zdają sobie sprawy i prawdopodobieństwo iż coś moze wyskoczyć jest większe. Tym bardziej iż mało kto czyta co zostało wywalone co podmienione i ewentualne w związku z tym z czym mogą być problemy. A potem czyta się listę pretensji. Bo coś nie działa minio że było napisane ze tego nie ma ale ktoś czegoś nie doczytał.
FapFolder Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2019 w takim przypadku szuka sie rozwiazania innego wyjścia nie ma ja lubie eksperymentować na czystym tez mozna miec mase problemow
Rekomendowane odpowiedzi