vegeta80 Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 Jaki kabel do hp 8200 elite sff z displayport do monitora z wejściem DVI-D(Single link)? Cytuj
R95K Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 Chcesz wyświetlać obraz z laptopa na monitorze jak rozumiem? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Coś takiego zdałoby egzamin. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 Każdy który ma z jednej strony DP a z drugiej DVI-D (czyli tylko cyfrowy sygnał). Cytuj
Widzior Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 Radzę przed zakupem sprawdzić kierunek sygnału w kablu, bo nie wszystkie są dwukierunkowe. O ile standardowe przewody HDMI i DP działają z reguły dwustronnie, to w przypadku kabli z różnymi zakończeniami zasadą jest działanie jednostronne. Wybierając odpowiedni przewód należy zwrócić uwagę na kierunek, w którym transferowany jest sygnał lub zainwestować w droższy kabel działający dwustronnie. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 Tak, zgadza się, musi być zaznaczone, że z DP na DVI-D np: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mam nadzieję, że w monitorze pomimo, że jest Single Link ma otwory na Dual Link. Cytuj
vegeta80 Opublikowano 5 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 3 godziny temu, wiktorynek napisał: Mam nadzieję, że w monitorze pomimo, że jest Single Link ma otwory na Dual Link. Tak ma, a lepszy będzie obraz przez taki kabel jak podałeś niż z kabla VGA bo jakieś blade te kolory są przez vga ? Cytuj
Nieobecny Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 Cyfrowe połączenie jest zawsze lepsze od analogowego. vegeta80 lubi to Cytuj
toja9704 Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 55 minut temu, vegeta80 napisał: a lepszy będzie obraz przez taki kabel jak podałeś niż z kabla VGA Moim zdaniem gra nie warta "świeczki". Ja w praktyce nie widziałem różnicy, zwłaszcza przy małych monitorach. Poza tym mogą wystąpić problemy z prawidłowym rozpoznaniem monitora przez system. 55 minut temu, vegeta80 napisał: bo jakieś blade te kolory są przez vga Pogrzeb lepiej w ustawieniach monitora. Cytuj
vegeta80 Opublikowano 5 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 Zamówię ten kabel i jak nie będzie lepiej to zwrócę bo zwrot za darmo i tylko za przesyłkę 9 zeta zapłacę jak by nie było poprawy. Cytuj
toja9704 Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 6 minut temu, vegeta80 napisał: Zamówię ten kabel Jak masz kabel DVI to tańsza będzie sama przejściówka. Około 10zł. 7 minut temu, vegeta80 napisał: tylko za przesyłkę 9 zeta zapłacę Dwa razy. Cytuj
vegeta80 Opublikowano 5 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 31zł za kabel to w tych czasach nic Cytuj
Widzior Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 Ale wy jesteście nieogarnięci - jak zwracasz towar kupiony online w ciągu 14 dni, to sprzedawca ma obowiązek zwrócić ci koszt towaru + najtańszy koszt przesyłki, jaki miał na aukcji/w sklepie. Nieraz zwracałem towar i nic nie traciłem, poza tym w paczkomatach masz darmowy zwrot, więc jakie dwa razy? Cytuj
vegeta80 Opublikowano 8 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2019 W dniu 5.10.2019 o 22:47, wiktorynek napisał: Cyfrowe połączenie jest zawsze lepsze od analogowego. Odebrałem paczke z kablem i jest różnica, już nie są kolory wyblakłe. dzięki za pomoc Cytuj
vegeta80 Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2019 Niestety po kilku dniach kabel displayport- dvi-d nie działa, obraz nie wyświetla się. co to może być? Cytuj
BartAcid Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 Zapewne wiesz, że jak się często kablem nie merda to raczej rzadko bardzo się uszkadza sam z siebie. Jeśli nie jest ruszany to bym szukał problemu gdzieś indziej. Grafa, gniazda, sterowniki, wyświetlacz. Poszukał bym też kogoś u kogo można by sprawdzić kabel. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi