podwale619 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 siema wgralem koledze win 10 z tego forum i aktywowalem kms aktywator ostatnio przy włączaniu pc wyskakuje mu ze licencja wkrotce wygasnie wystarczy raz jeszcze aktywowac tym kms aktywator? kolega nie ogarnia a ja mam do niego kawalek wiec wole najpierw zapytac
RemixPL1994 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 Polecam użyć Windows 10 Digital License i problem powinien zniknąć.
pjoter80 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2019 23 minuty temu, RemixPL1994 napisał: Polecam użyć Windows 10 Digital License i problem powinien zniknąć. tez polecam
podwale619 Opublikowano 1 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2019 18362 wersja czym to zaktualizjuje? próbowałem kms rain activator i Re-Loader_ByR_1n_V26Final i dupa
kamiloxf Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2019 W dniu 1.10.2019 o 20:19, podwale619 napisał: 18362 wersja czym to zaktualizjuje? próbowałem kms rain activator i Re-Loader_ByR_1n_V26Final i dupa tym co podesłał @Bladius bez problemu aktywujesz no chyba że masz coś nie tak z systemem bo wszystkie powinny działać
podwale619 Opublikowano 5 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 12 godzin temu, kamiloxf napisał: tym co podesłał @Bladius bez problemu aktywujesz no chyba że masz coś nie tak z systemem bo wszystkie powinny działać nie moge pobrac od niego jak wchodze w link pisze ze musze sie zalogowac a jak sie zaloguje to "404 page not found" edit : pobrałem z linków na 3 stronie ale wyskakuje błąd [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] pozatym mam w10 home a na liscie kluczow nie ma HOME ;?
kamiloxf Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 13 godzin temu, podwale619 napisał: nie moge pobrac od niego jak wchodze w link pisze ze musze sie zalogowac a jak sie zaloguje to "404 page not found" edit : pobrałem z linków na 3 stronie ale wyskakuje błąd [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] pozatym mam w10 home a na liscie kluczow nie ma HOME ;? masz ewidentny problem z OS
podwale619 Opublikowano 7 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2019 kto coś doradzi?
Crazy36 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2019 Spróbuj tego aktywatora ja go używam
podwale619 Opublikowano 9 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2019 ok sprawdze go i dam znac swoja droga da sie wyczyscic rejestry czy cos takiego? bo ogolnie wczesniej normalnie aktywowałem ten windows tylko ze co jakis czas znowu wyskakiwalo zeby aktywowac wiec aktywowałem i tak co np 3 msc moze mi sie syf jakis w rejestrach zrobił i teraz nie chce aktywowac btw tez co jakis czas musicie znowu aktywowac?
user1 Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2019 Wywal zabawki i użyj Microsoft Toolkit Activator w wersji od 2.0.X Toolkit posiada serwer, w usługach po użyciu widnieją KMSserver i podobne. Nie wyłączaj tego, jest to po to aby imitować/emulować microsoftowe serwery gdy windowsowi zachce się sprawdzić licencję online a robi to średnio kilka razy w miesiącu. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Najpierw (1) klikasz ikonkę WINDOWS, potem (2) wybierasz każdą opcję z rowizjanego MENU i klikasz pod spodem INSTALL a potem po prawej ACTIVATE i po ptakach. Użytkuję tego od lat dla Win7/8/10 i nigdy aktywacja się nie wysypała. Serwer musi zostać i emulować Microsoft bo: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] windows w ZADANIACH ma zabawki które niewyłączone będą sprawdzać licencję co jakiś czas. Do wyłączenia użyj CCLeanera w trybie zaawansowanym lub pogrzeb w gpedit.msc.
podwale619 Opublikowano 15 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2019 W dniu 9.10.2019 o 08:35, user1 napisał: Wywal zabawki i użyj Microsoft Toolkit Activator w wersji od 2.0.X Toolkit posiada serwer, w usługach po użyciu widnieją KMSserver i podobne. Nie wyłączaj tego, jest to po to aby imitować/emulować microsoftowe serwery gdy windowsowi zachce się sprawdzić licencję online a robi to średnio kilka razy w miesiącu. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Najpierw (1) klikasz ikonkę WINDOWS, potem (2) wybierasz każdą opcję z rowizjanego MENU i klikasz pod spodem INSTALL a potem po prawej ACTIVATE i po ptakach. Użytkuję tego od lat dla Win7/8/10 i nigdy aktywacja się nie wysypała. Serwer musi zostać i emulować Microsoft bo: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] windows w ZADANIACH ma zabawki które niewyłączone będą sprawdzać licencję co jakiś czas. Do wyłączenia użyj CCLeanera w trybie zaawansowanym lub pogrzeb w gpedit.msc. user1 skad to pobrac?
Gość Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2019 A skąd ? A wyszukiwarka nie działa u Ciebie ?
podwale619 Opublikowano 16 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2019 niestety ale nic nie działa ;( znak wodny ze windows wymaga aktywacji jest dalej a jak wchodze w opcje to mam zeby aktywowac winde./..
Gość Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2019 50 minut temu, podwale619 napisał: niestety ale nic nie działa ;( znak wodny ze windows wymaga aktywacji jest dalej a jak wchodze w opcje to mam zeby aktywowac winde./.. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
podwale619 Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2019 zaden z podanych w poscie aktywatorów nie działa jestem na l4 wiec czas mam to strzele sobie formata podlinkuje ktoś jakis sprawdzony windows 10?
podwale619 Opublikowano 21 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2019 W dniu 17.10.2019 o 13:11, podwale619 napisał: zaden z podanych w poscie aktywatorów nie działa jestem na l4 wiec czas mam to strzele sobie formata podlinkuje ktoś jakis sprawdzony windows 10? up
Rekomendowane odpowiedzi