Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

wgralem koledze win 10 z tego forum i aktywowalem kms aktywator

ostatnio przy włączaniu pc wyskakuje mu ze licencja wkrotce wygasnie

wystarczy raz jeszcze aktywowac tym kms aktywator? kolega nie ogarnia a ja mam do niego kawalek wiec wole najpierw zapytac

Opublikowano
W dniu 1.10.2019 o 20:19, podwale619 napisał:

18362 wersja

czym to zaktualizjuje? próbowałem  kms rain activator i Re-Loader_ByR_1n_V26Final

i dupa

tym co podesłał @Bladius bez problemu aktywujesz no chyba że masz coś nie tak z systemem bo wszystkie powinny działać

Opublikowano

12 godzin temu, kamiloxf napisał:

tym co podesłał @Bladius bez problemu aktywujesz no chyba że masz coś nie tak z systemem bo wszystkie powinny działać

nie moge pobrac od niego

jak wchodze w link pisze ze musze sie zalogowac a jak sie zaloguje to  "404 page not found"

edit :

pobrałem z linków na 3 stronie

ale wyskakuje błąd

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

pozatym mam w10 home a na liscie kluczow nie ma HOME ;?

Opublikowano
13 godzin temu, podwale619 napisał:

nie moge pobrac od niego

jak wchodze w link pisze ze musze sie zalogowac a jak sie zaloguje to  "404 page not found"

edit :

pobrałem z linków na 3 stronie

ale wyskakuje błąd

pozatym mam w10 home a na liscie kluczow nie ma HOME ;?

masz ewidentny problem z OS

Opublikowano

ok sprawdze go i dam znac

swoja droga da sie wyczyscic rejestry czy cos takiego? bo ogolnie wczesniej normalnie aktywowałem ten windows tylko ze co jakis czas znowu wyskakiwalo zeby aktywowac wiec aktywowałem i tak co np 3 msc

moze mi sie syf jakis w rejestrach zrobił i teraz nie chce aktywowac

btw tez co jakis czas musicie znowu aktywowac?

Opublikowano

Wywal zabawki i użyj Microsoft Toolkit Activator w wersji od 2.0.X

Toolkit posiada serwer, w usługach po użyciu widnieją KMSserver i podobne. Nie wyłączaj tego, jest to po to aby imitować/emulować microsoftowe serwery gdy windowsowi zachce się sprawdzić licencję online a robi to średnio kilka razy w miesiącu. 

Najpierw (1) klikasz ikonkę WINDOWS, potem (2) wybierasz każdą opcję z rowizjanego MENU i klikasz pod spodem INSTALL a potem po prawej ACTIVATE

i po ptakach. Użytkuję tego od lat dla Win7/8/10 i nigdy aktywacja się nie wysypała. 

Serwer musi zostać i emulować Microsoft bo:

windows w ZADANIACH ma zabawki które niewyłączone będą sprawdzać licencję co jakiś czas. Do wyłączenia użyj CCLeanera w trybie zaawansowanym lub pogrzeb w gpedit.msc.

Opublikowano
W dniu 9.10.2019 o 08:35, user1 napisał:

Wywal zabawki i użyj Microsoft Toolkit Activator w wersji od 2.0.X

Toolkit posiada serwer, w usługach po użyciu widnieją KMSserver i podobne. Nie wyłączaj tego, jest to po to aby imitować/emulować microsoftowe serwery gdy windowsowi zachce się sprawdzić licencję online a robi to średnio kilka razy w miesiącu. 

Najpierw (1) klikasz ikonkę WINDOWS, potem (2) wybierasz każdą opcję z rowizjanego MENU i klikasz pod spodem INSTALL a potem po prawej ACTIVATE

i po ptakach. Użytkuję tego od lat dla Win7/8/10 i nigdy aktywacja się nie wysypała. 

Serwer musi zostać i emulować Microsoft bo:

windows w ZADANIACH ma zabawki które niewyłączone będą sprawdzać licencję co jakiś czas. Do wyłączenia użyj CCLeanera w trybie zaawansowanym lub pogrzeb w gpedit.msc.

user1 skad to pobrac?

Opublikowano
50 minut temu, podwale619 napisał:

niestety ale nic nie działa ;(

znak wodny ze windows wymaga aktywacji jest dalej a jak wchodze w opcje to mam zeby aktywowac winde./..

:OI    [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie