bractwostali Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2019 który z tych routerów jest najlepszy do sieci bezprzewodowej tp link wr543g to link wr841n asus rt-n12+ dodam że używam tylko sieci bezprzewodowej WiFi wiec który router ma najlepsze parametry do tego typu sieci Cytuj
BartAcid Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2019 WR543g to do elektrozłomu. Z tej listy Asus. Możesz na nim zrobić poza swoją siecią WiFi nawet 3 dodatkowe sieci dla gości. Skoro pytasz to nie proponuję TP-Linka i wgrywania alternatywnego firmware. Cytuj
bractwostali Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2019 a jest jakies oprogramowanie co poprawia zasieg w tym asusie? Cytuj
bractwostali Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2019 mieszkam w bloku urzadzen podłączonych pod wifi jest max 4 Cytuj
Marcel1 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Ja zaś do tej listy dodałbym jeszcze TP-Link Archrer C8 lub C9. Sam używam C8 i jestem z niego bardzo zadowolony. Edit. Tak jak i kolega autor mieszkam w bloku i wszędzie wokół mam multum innych sieci a mimo wszystko Archrer się sprawuje bardzo dobrze i to na 2,4 jak i na 5 GHz bractwostali lubi to Cytuj
Hells Angels Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Mam Asusa RT-AC86U jestem z niego bardzo zadowolony . Dom wolnostojący, zasięg w domu przez kilka ścian i telewizor w kuchni (ponad 20 m) pracuje po WiFi bez zawiech. Po za domem sygnał dostateczny (ok. 30m od routera). Uważam Asusy za jedne z lepszych routerów. bractwostali lubi to Cytuj
G77 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2019 ja mam asus rt-ac1200g+ smiga super , zasieg elegancki 2,4ghz jak i 5ghz bractwostali lubi to Cytuj
bractwostali Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2019 dzieki wszystkim za odpowiedzi jak bede robił przemeblowanie to zakupie router któryś z wyżej wymienionych Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi