gumish93 Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2018 Witam all Zmierzam ku przegladarce www. Odkąd mam pc i odkąd znam google chrome korzystam z niej cały czas (tel,pc) Ale co nowsza wersja żre ramu na potęgę . Czasem na 4 giga ramu łyka połowę albo i więcej A więc co polecacie ? Nie chce czytać,dodaj ramu,zmien dysk itp ... Na tą chwilę nie mam kasy na zmiane ramu czy hdd na ssd Cytuj
P1212 Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2018 Cent Browser POLECAM ! m4s lubi to Cytuj
br4kus Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2018 Przez długi czas używałem Cent Browser, ale dosyć rzadko są aktualizacje niestety. Od niedawna sprawdzam sobie Kinza [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i wydaje się całkiem spoko Cytuj
Gość Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2018 Ze wszystkich z jakich korzystałem najlepiej korzysta z mi się z Chromium Polecam wersje która ma wbudowane kodeki [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
moszter Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2018 Sprawdź [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]; [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]; [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Wersje portable -> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Za bardzo nie pomogę, bo nadal używam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Trochę stare, ale nowszych nie dają: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi