piotrmix Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 8 minut temu, sebio napisał: a większymi literami nie szło? , masakra Nie zmieniałem wielkości czcionki, nie rozumiem dlaczego tak wyszło:) Cytuj
konuss Opublikowano 5 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 Małe info dotyczące nowej aktualizacji. W poprzedniej z dnia 03 popełniłem błąd z usługą TablePC. Powodowało na kilku testowych u mnie sprzetach małe przeciążenie w ilości wątków procesora. Dlatego też nowy mod właśnie się pojawił linki uaktualnione. Przepraszam moja nie uwaga mała ;/ eidur lubi to Cytuj
x1987 Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 W dniu 5.09.2019 o 15:55, piotrmix napisał: Konus mógłbyś mi powiedzieć jak przywrócić ten pasek boczny, na którym są ustawienia ekranu, wi fi, Bluetooth i tp. Bo muszę w tamtych opcjach zmienić wyświetlanie ekranu na TV zaś klawisz Fn + F5 nie chce przełączać zmiany ekranu, pomimo iż wszystkie inne funkcje działają. Bo jak nie zmienię tych ustawień to mam wszystko powiększone na ekranie TV. Już udało mi się zmienić w opcjach grafiki kart, ale i tak przydałoby mi się to info od Ciebie. Ściągnij sobie program Dism++ następnie zakładka optymalizacja systemu=>ustawienia paska zadań=> i wyłączasz ukryj zasobnik centrum akcji (przełącznik na szaro poprosi cię potem o reset explorera klikasz na tak i gotowe [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] piotrmix i eidur lubią to Cytuj
piotrmix Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 4 godziny temu, x1987 napisał: Ściągnij sobie program Dism++ następnie zakładka optymalizacja systemu=>ustawienia paska zadań=> i wyłączasz ukryj zasobnik centrum akcji (przełącznik na szaro poprosi cię potem o reset explorera klikasz na tak i gotowe [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wielkie dzięki:) Cytuj
tombycz Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 W dniu 31.08.2019 o 18:45, konuss napisał: Windows 10 Home & Pro RS6 v.1909 build 18363.327 Google: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mega: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Modyfikacje domyślne jak w 1903 Kiedy wyjdzie mod z wersją 18363.329 ? Cytuj
renatan Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2019 6 godzin temu, tombycz napisał: Kiedy wyjdzie mod z wersją 18363.329 ? tyle razy wciąż powtarzam 18363.329 to jest numer kompilacji a tyczy się wersji 1909 ,tak więc nie w tym temacie Cytuj
QAUZ Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2019 Mam pytanie Konuss,czy coś ci wiadomo o błędach z VMware Workstation na nowych wersjach windowsa,bo na ostatniej po prostu VM nie działa? Cytuj
tombycz Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2019 30 sierpnia 2019 r. - KB4512941 (kompilacja systemu operacyjnego 18362.329) Aktualizacja ręczna: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Soulcatcher Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2019 Windows super. Ale jak zrobić by działały na nim gry z windowsa live? Tzn. wszystki opcje xbox są wywalone. Ale jak je się da przywrócić? Nie da sie zalogowac do gier. Cytuj
Soulcatcher Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2019 Win byłby idealny jak by działały usługi xbox. Cytuj
sebio Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2019 3 godziny temu, Napromieniowany napisał: Czy system jest stabilny po zainstalowaniu wszystkiego i miał ktoś z nim problem czy raczej działa bardzo dobrze i nie wywala błędów i podczas instalowania różnego oprogramowania ?Bo czasami to różnie bywa śmiało instaluj Cytuj
BGT Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2019 9 minut temu, sebio napisał: śmiało instaluj Cytuj
AccessX Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2019 Sebio jak masz drukarke to przed instalacja włącz w Usługach - Bufor wydruku... niby błahostka ale jak zapomnisz to potem w połowie instalacji sterowników wyskoczy błąd i od nowa trzeba instalować ( u mnie to 10minut). Cytuj
BGT Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 9 godzin temu, Napromieniowany napisał: System postawiony i jest świetny po prostu bez zbędnego syfu , lekki i szybki ale niestety... mianowicie okazało się , że są tragiczne spadki fps`ów póki co CS:GO do 15 kl/s chwilami do 90 kl/s i powtórka do 15.Zauważyłem jeszcze błąd biblioteki niestety pierwszy raz w życiu mam taki komunikat a w internecie też bardzo mało jest o takim błędzie chyba nawet nie ma.Jeżeli chodzi o fps`y to nie mam problemów z sprzętem jest nowy poprzedni system bezproblemowo przez kilka miesięcy funkcjonował. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zainstaluj jeszcze raz sterowniki do grafiki Cytuj
marcingp55 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 Taki niby mod a niech ktoś wytłumaczy jak naprawić sterowniki do słuchawek Bluetooth ? grają w jednym kanale Zawsze lubiłem modyfikacje systemów a dlatego że zawsze są jakieś kłopoty dlatego chyba wrócę do czystego systemu. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
marcingp55 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 Jedziemy dalej. Chciałem coś wydrukować i pyk sterownik przecież na takim systemie nie działa. Szukamy dalej co jest z tymi modami ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
marcingp55 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 Co robal (może z Avatara ?) ma do sterowników ? po prostu system jest tak okrojony że nie współpracuje z szerszą liczbą sprzętów. Cytuj
AccessX Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 marcin - mam drukarke jak Ty (moja to: Canon MG5750 i działa). Teraz używam innej wersji Windows. Włączyłeś: Bufor Wydruku w Usługach? Cytuj
marcingp55 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 2 godziny temu, AccessX napisał: marcin - mam drukarke jak Ty (moja to: Canon MG5750 i działa). Teraz używam innej wersji Windows. Włączyłeś: Bufor Wydruku w Usługach? Wiesz takie komplikacje jak włączanie tego i tamtego aby tamto zaczęło działać to strata czasu i nerwów. Już wgrałem czysty system i wszystko bez pitole..ia śmiga bez zbędnych operacji klikam i działa tak samo słuchawki klikam i działa to w czystym systemie jest już wszystko gotowe. Cytuj
Soulcatcher Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 Będzie coś robione z usługami xbox? Windows póki co bardzo stabilny. Cytuj
master2007 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 Kierowniku na słowie wstępu super system Siedzę od dobrego tygodnia i rakieta jak na mój użytek. Mam tylko pytanie czy można jakoś przywrócić w tym modzie automatyczne tapety na ekranie blokady i aplikacje pogoda? Cytuj
BGT Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2019 Godzinę temu, Soulcatcher napisał: Będzie coś robione z usługami xbox? Windows póki co bardzo stabilny. Konuss kilka komentarzy wcześniej pisał ze nie bedzie przywracał usług Xbox bo ten system straci swoją moc. Godzinę temu, Soulcatcher napisał: Będzie coś robione z usługami xbox? Windows póki co bardzo stabilny. Nie da sie kazdemu dogodzic Cytuj
Baltramiejus Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 Cześć, System pod montaż liniowy filmów się nada i streaming ? Cytuj
krojo Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 Instalowanie aktualizacji to dobry pomysł czy lepiej tego nie robić? Byłem pewny że domyślnie będzie to wyłączone. System coś ściągną ale odłożyłem aktualizacje. Cytuj
renatan Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 na dzień dzisiejszy tytułowy 1903 build 18362.329 nie ma jako system aktualizacji ,więc co tam masz do zaktualizowania ? dzis wtorek o 20 może być patch tombycz lubi to Cytuj
krojo Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 2019-09 Aktualizacja zbiorcza dla systemu Windows 10 Version 1903 dla systemów opartych na architekturze x64 (KB4515384) W historii widzę że zainstalowało wcześniej KB4512941 i net framework i adobe flash player nawet nie wiem kiedy. Cytuj
tombycz Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 3 godziny temu, krojo napisał: 2019-09 Aktualizacja zbiorcza dla systemu Windows 10 Version 1903 dla systemów opartych na architekturze x64 (KB4515384) W historii widzę że zainstalowało wcześniej KB4512941 i net framework i adobe flash player nawet nie wiem kiedy. Dzisiejsza nowa kompilacja Cytuj
konuss Opublikowano 11 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2019 Nowa aktualizacja 1-szy post. vitay007 lubi to Cytuj
LosBlancos Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2019 @konuss ile na starcie pobiera RAM bo system od Mr-T nie nadaje sie do programowania, a jak z Twoim ? Wywala na tamtym wkółko brak pamięci dla Javy, Google Chrome się cras"Jestem Idiotą"e ogólnie kurde cyrki się dzieją.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi