Skocz do zawartości

Windows 10 Home Pro RS6 v.1909 {x64} by KoNuSS (esd) PL] 2020] - 09.07.2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Małe info dotyczące nowej aktualizacji. W poprzedniej z dnia 03 popełniłem błąd z usługą TablePC. Powodowało na kilku testowych u mnie sprzetach małe przeciążenie w ilości wątków procesora. Dlatego też nowy mod właśnie się pojawił linki uaktualnione. Przepraszam moja nie uwaga mała ;/

eidur lubi to
Opublikowano
W dniu 5.09.2019 o 15:55, piotrmix napisał:

Konus mógłbyś mi powiedzieć jak przywrócić ten pasek boczny, na którym są ustawienia ekranu, wi fi, Bluetooth i tp. Bo muszę w  tamtych opcjach zmienić wyświetlanie ekranu na TV zaś klawisz Fn + F5 nie chce przełączać zmiany ekranu, pomimo iż wszystkie inne funkcje działają. Bo jak nie zmienię tych ustawień to mam wszystko powiększone na ekranie TV. Już udało mi się zmienić w opcjach grafiki kart, ale i tak przydałoby mi się to info od Ciebie.

Ściągnij sobie program Dism++ następnie zakładka optymalizacja systemu=>ustawienia paska zadań=> i wyłączasz ukryj zasobnik centrum akcji (przełącznik  na szaro poprosi cię potem o reset explorera klikasz na tak i gotowe 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

piotrmix i eidur lubią to
Opublikowano
4 godziny temu, x1987 napisał:

Ściągnij sobie program Dism++ następnie zakładka optymalizacja systemu=>ustawienia paska zadań=> i wyłączasz ukryj zasobnik centrum akcji (przełącznik  na szaro poprosi cię potem o reset explorera klikasz na tak i gotowe 

Wielkie dzięki:)

Opublikowano
W dniu 31.08.2019 o 18:45, konuss napisał:

Windows 10 Home & Pro RS6 v.1909 build 18363.327

Google: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Mega: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Modyfikacje domyślne jak w 1903

Kiedy wyjdzie mod z wersją 18363.329 ?

Opublikowano

30 sierpnia 2019 r. - KB4512941 (kompilacja systemu operacyjnego 18362.329)

Aktualizacja ręczna:

Opublikowano
3 godziny temu, Napromieniowany napisał:

Czy system jest stabilny po zainstalowaniu wszystkiego i miał ktoś z nim problem czy raczej działa bardzo dobrze i nie wywala błędów i podczas instalowania różnego oprogramowania ?Bo czasami to różnie bywa

śmiało instaluj :)

Opublikowano

Sebio jak masz drukarke to przed instalacja włącz w Usługach - Bufor wydruku... niby błahostka ale jak zapomnisz to potem  w połowie instalacji sterowników wyskoczy błąd i od nowa trzeba instalować ( u mnie to 10minut).

Opublikowano
9 godzin temu, Napromieniowany napisał:

System postawiony i jest świetny po prostu bez zbędnego syfu , lekki i szybki ale niestety... mianowicie okazało się , że są tragiczne spadki fps`ów póki co CS:GO do 15 kl/s chwilami do 90 kl/s i powtórka do 15.Zauważyłem jeszcze błąd biblioteki niestety pierwszy raz w życiu mam taki komunikat a w internecie też bardzo mało jest o takim błędzie chyba nawet nie ma.Jeżeli chodzi o fps`y to nie mam problemów z sprzętem jest nowy poprzedni system bezproblemowo przez kilka miesięcy funkcjonował.

zainstaluj jeszcze raz sterowniki do grafiki

Opublikowano

Taki niby mod a niech ktoś wytłumaczy jak naprawić sterowniki do słuchawek Bluetooth ? grają w jednym kanale

Zawsze lubiłem modyfikacje systemów a dlatego że zawsze są jakieś kłopoty dlatego chyba wrócę do czystego systemu.

Opublikowano
2 godziny temu, AccessX napisał:

marcin - mam drukarke jak Ty (moja to: Canon MG5750 i działa). Teraz używam innej wersji Windows. Włączyłeś: Bufor Wydruku w Usługach?

Wiesz takie komplikacje jak włączanie tego i tamtego aby tamto zaczęło działać to strata czasu i nerwów. Już wgrałem czysty system i wszystko bez pitole..ia śmiga bez zbędnych operacji klikam i działa tak samo słuchawki klikam i działa to w czystym systemie jest już wszystko gotowe.

Opublikowano

Kierowniku na słowie wstępu super system :) Siedzę od dobrego tygodnia i rakieta  jak na mój użytek. Mam tylko pytanie czy można jakoś przywrócić w tym modzie automatyczne tapety na ekranie blokady i aplikacje pogoda?

Opublikowano
Godzinę temu, Soulcatcher napisał:

Będzie coś robione z usługami xbox? Windows póki co bardzo stabilny.

Konuss kilka komentarzy wcześniej pisał ze nie bedzie przywracał usług Xbox bo ten system straci swoją moc.

Godzinę temu, Soulcatcher napisał:

Będzie coś robione z usługami xbox? Windows póki co bardzo stabilny.

Nie da sie kazdemu dogodzic

Opublikowano

2019-09 Aktualizacja zbiorcza dla systemu Windows 10 Version 1903 dla systemów opartych na architekturze x64 (KB4515384)

W historii widzę że zainstalowało wcześniej KB4512941 i net framework i adobe flash player nawet nie wiem kiedy.

Opublikowano
3 godziny temu, krojo napisał:

2019-09 Aktualizacja zbiorcza dla systemu Windows 10 Version 1903 dla systemów opartych na architekturze x64 (KB4515384)

W historii widzę że zainstalowało wcześniej KB4512941 i net framework i adobe flash player nawet nie wiem kiedy.

Dzisiejsza nowa kompilacja

vMdO9lN.png

Opublikowano

@konuss ile na starcie pobiera RAM bo system od Mr-T nie nadaje sie do programowania, a jak z Twoim ? Wywala na tamtym wkółko brak pamięci dla Javy, Google Chrome się cras"Jestem Idiotą"e ogólnie kurde cyrki się dzieją..