konuss Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Windows 10 Home & Pro RS6 v.1909 build 18363.327 Download: Cytat Google: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mega: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Modyfikacje domyślne jak w 1903 tombycz i eidur lubią to Cytuj
Krzyslaw Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 podziękował Dzięki za świetną robotę. Cytuj
tombycz Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Też podziękował. Mam nadzieję że to nie będzie ostatni mod. Pożyjemy zobaczymy ... Wysłane przy użyciu skrzynki Matrix Cytuj
sebio Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 12 godzin temu, konuss napisał: Windows 10 Home & Pro RS6 v.1909 build 18363.327 Download: Modyfikacje domyślne jak w 1903 W dniu 30.08.2019 o 22:10, tombycz napisał: Akurat w tej wersji w update jest żółte ostrzeżenie z wykrzyknikiem że brakuje tam nadal ważnych plików aktualizacji zabezpieczeń i jakości dla systemu. Może coś się zmieni. nie wiem ale zobaczymy co dalej z aktualizacją bo nie widzę teraz sensu chyba. Wysłane przy użyciu skrzynki Matrix W dniu 30.08.2019 o 22:03, konuss napisał: Ogólnie na starcie PRZEPRASZAM. Ale leci już wersja 1909 o numerku 18363.327. Ogolnie miałem jej nie wrzucać. Bo tak se do testów zrobiłem. Ale zrobiła na mnie takie wrażenie że muszę się z wami podzielić Zapodałem i nie widze różnicy po ostatnim modzie, ogólnie mod super , ale jakbyś napisał co tam takiego ciekawego w nim jest Cytuj
Zeds Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 Modzik śmiga baaaardzo szybko, dawno takiej wersji nie widziałem, dzięki! Cytuj
gorzkus Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 czym najlepiej aktywować? Cytuj
Crazy36 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 3 minuty temu, gorzkus napisał: czym najlepiej aktywować? Możesz tym [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
pangeayt2xd Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 Cześć, jest możliwość używania systemu po angielsku? Cytuj
Krzyslaw Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 Mam problem Na moim lapku na modzie w10 1909 za cholerę nie chce aktywować się gpu gtx1060 cały czas siedzi w trybie idle. próbowałem różnych sterów i nic. ustawiłem uruchamianie programów z karta Nvidia i nic usuwalem przy pomocy ddu i lipa krótko mówiąc. ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj
nudzija Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 @Krzyslaw jeśli to laptop to musisz też mieć wgrane stery do integry Cytuj
Krzyslaw Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 tyle to ja wiem wszystkie stery poinstalowane różne tryby pracy irq i msi próbowałem różne stery. Intela od wersji. 7000 i wyżej Nvidia od 436.02 aż po 440.23 różne ustawienia Optimus w Nvidia inspector. żadnego kodu błęd w urzadzrniach Tak że nie wiem o co kaman. Gpuz pokazuje ze MSI afterburner zaladowal profile ale tak to dupa karta jest nieaktywna i nawet jak dam żeby uruchomić z wysokowydajna karta Nvidia to i tak chodzi intelowsks karta Cytuj
pafnucy7 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 Koledzy a mi na laptopie nie widzi wersji pro tylko home, bo z taka wersja mialem laptopa. Gdzies kiedys widzialem na forum ze trzeba jakis plil wrzucic na pena z instalka i laptop bedzie widzial 2 obrazy, noestety nie moge dokopac sie do tego. Ktos poratuje? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj
renatan Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] albo podpowiedź hanibala [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
pafnucy7 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 39 minut temu, renatan napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] albo podpowiedź hanibala [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Niestety nie o to chodzi, dodaje się jakiś plik w bootowalnym pendrive i wtedy lapek widzi wersje pro. Cytuj
renatan Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 powiedz a co to za różnica odpalic opcje zmień klucz produktu wklepać ten przejściowy uniwersalny klucz ? Cytuj
pafnucy7 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 2 godziny temu, renatan napisał: powiedz a co to za różnica odpalic opcje zmień klucz produktu wklepać ten przejściowy uniwersalny klucz ? OK poszło super, dziękuję za pomoc Pytanie nr 2. Na aktualnej wersji jak i z 28.08 nie mogę zainstalować paczki z moimi ulubionymi ikonami (ipack), niby program "nadpisuje" pliki ale ikony pozostają standardowe, zna ktoś rozwiązanie tego problemu? Cytuj
renatan Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 może instalacja poprawki KB4512941 zmieniającej min. kompilacje na 18362.329 pomoże ? a instalujesz z pozycji admina ? Cytuj
pafnucy7 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 Tak z adminem, z wył. esetem i niestety lipa. Cytuj
renatan Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 o tym mowa ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
pafnucy7 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 O tym pakiecie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj
QAUZ Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 ...mała prośba,czy mógłbyś przy następnej kompilacji nie usuwać "udostępniania plików" z poziomu PKM?dzięki z góry Cytuj
konuss Opublikowano 3 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2019 Dziś lub jutro będzie nowa aktualizacja. Zależy od tego jak szybko uda się wysłać mi pliki na serwery AKTUALIZACJA 1-SZY POST eidur i tombycz lubią to Cytuj
AccessX Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 Przedtem było: 1909 a teraz ta z wczoraj 1903..... o co chodzi? Cytuj
renatan Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 1909 to plątanina wersji z przeznaczeniem dla badaczy/insiderów 1903 normalny kolejny numer tombycz lubi to Cytuj
AccessX Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 aa to dziękuję za odpowiedz Cytuj
sebio Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 23 godziny temu, konuss napisał: Dziś lub jutro będzie nowa aktualizacja. Zależy od tego jak szybko uda się wysłać mi pliki na serwery AKTUALIZACJA 1-SZY POST pytanie czy warto mod lepszy od poprzedniego? Cytuj
tombycz Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 pytanie czy warto mod lepszy od poprzedniego? Tym wyżej, tym lepiej działa no wiadomo że lepszy ..::Wysłane z czarnej skrzynki Matrix::.. Cytuj
sebio Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 2 godziny temu, tombycz napisał: Tym wyżej, tym lepiej działa no wiadomo że lepszy ..::Wysłane z czarnej skrzynki Matrix::.. i git na lapku śmiga , że hohoho , okna musiałem pozamykać bo jak rakieta sie laprop zachowuje tombycz lubi to Cytuj
piotrmix Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 W dniu 3.09.2019 o 16:49, konuss napisał: Dziś lub jutro będzie nowa aktualizacja. Zależy od tego jak szybko uda się wysłać mi pliki na serwery AKTUALIZACJA 1-SZY POST Konus mógłbyś mi powiedzieć jak przywrócić ten pasek boczny, na którym są ustawienia ekranu, wi fi, Bluetooth i tp. Bo muszę w tamtych opcjach zmienić wyświetlanie ekranu na TV zaś klawisz Fn + F5 nie chce przełączać zmiany ekranu, pomimo iż wszystkie inne funkcje działają. Bo jak nie zmienię tych ustawień to mam wszystko powiększone na ekranie TV. Już udało mi się zmienić w opcjach grafiki kart, ale i tak przydałoby mi się to info od Ciebie. Cytuj
sebio Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 51 minut temu, piotrmix napisał: Konus mógłbyś mi powiedzieć jak przywrócić ten pasek boczny, na którym są ustawienia ekranu, wi fi, Bluetooth i tp. Bo muszę w tamtych opcjach zmienić wyświetlanie ekranu na TV zaś klawisz Fn + F5 nie chce przełączać zmiany ekranu, pomimo iż wszystkie inne funkcje działają. Bo jak nie zmienię tych ustawień to mam wszystko powiększone na ekranie TV. Już udało mi się zmienić w opcjach grafiki kart, ale i tak przydałoby mi się to info od Ciebie. a większymi literami nie szło? , masakra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi