Skocz do zawartości

Windows 10 Home Pro RS6 v.1909 {x64} by KoNuSS (esd) PL] 2020] - 09.07.2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Windows 10 Home & Pro RS6 v.1909 build 18363.327

Download:

Cytat

Google: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Mega: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Modyfikacje domyślne jak w 1903

tombycz i eidur lubią to
Opublikowano
12 godzin temu, konuss napisał:

Windows 10 Home & Pro RS6 v.1909 build 18363.327

Download:

Modyfikacje domyślne jak w 1903

W dniu 30.08.2019 o 22:10, tombycz napisał:

Akurat w tej wersji w update jest żółte ostrzeżenie z wykrzyknikiem że brakuje tam nadal ważnych plików aktualizacji zabezpieczeń i jakości dla systemu. Może coś się zmieni. nie wiem ale zobaczymy co dalej z aktualizacją bo nie widzę teraz sensu chyba.

Wysłane przy użyciu skrzynki Matrix

W dniu 30.08.2019 o 22:03, konuss napisał:

Ogólnie na starcie PRZEPRASZAM. Ale leci już wersja 1909 o numerku 18363.327. Ogolnie miałem jej nie wrzucać. Bo tak se do testów zrobiłem. Ale zrobiła na mnie takie wrażenie że muszę się z wami podzielić 

Zapodałem i nie widze różnicy po ostatnim modzie, ogólnie mod super , ale jakbyś napisał co tam takiego ciekawego w nim jest :)

Opublikowano

Mam problem

Na moim lapku na modzie w10 1909 za cholerę nie chce aktywować się gpu gtx1060 cały czas siedzi w trybie idle. próbowałem różnych sterów i nic. ustawiłem uruchamianie programów z karta Nvidia i nic

usuwalem przy pomocy ddu i lipa krótko mówiąc.

ktoś ma jakiś pomysł?

Opublikowano

tyle to ja wiem 

wszystkie stery poinstalowane 

różne tryby pracy irq i msi próbowałem 

różne stery. Intela od wersji. 7000 i wyżej 

Nvidia od 436.02 aż po 440.23

różne ustawienia Optimus w Nvidia inspector.

żadnego kodu błęd w urzadzrniach

Tak że nie wiem o co kaman.

Gpuz pokazuje ze MSI afterburner zaladowal profile ale tak to dupa karta jest nieaktywna i nawet jak dam żeby uruchomić z wysokowydajna karta Nvidia to i tak chodzi intelowsks karta 

Opublikowano

Koledzy a mi na laptopie nie widzi wersji pro tylko home, bo z taka wersja mialem laptopa. Gdzies kiedys widzialem na forum ze trzeba jakis plil wrzucic na pena z instalka i laptop bedzie widzial 2 obrazy, noestety nie moge dokopac sie do tego. Ktos poratuje?

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
39 minut temu, renatan napisał:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

albo podpowiedź hanibala 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Niestety nie o to chodzi, dodaje się jakiś plik w bootowalnym pendrive i wtedy lapek widzi wersje pro.

Opublikowano
2 godziny temu, renatan napisał:

powiedz a co to za różnica odpalic opcje zmień klucz produktu wklepać ten przejściowy uniwersalny klucz ?

OK poszło super, dziękuję za pomoc :)

Pytanie nr 2. Na aktualnej wersji jak i z 28.08 nie mogę zainstalować paczki z moimi ulubionymi ikonami (ipack), niby program "nadpisuje" pliki ale ikony pozostają standardowe, zna ktoś rozwiązanie tego problemu?

Opublikowano
23 godziny temu, konuss napisał:

Dziś lub jutro będzie nowa aktualizacja. Zależy od tego jak szybko uda się wysłać mi pliki na serwery 

AKTUALIZACJA 1-SZY POST

pytanie czy warto  mod lepszy od poprzedniego? 

Opublikowano
2 godziny temu, tombycz napisał:

Tym wyżej, tym lepiej działa no wiadomo że lepszy 

..::Wysłane z czarnej skrzynki Matrix::..

i git na lapku śmiga , że hohoho , okna musiałem pozamykać bo jak rakieta sie laprop zachowuje :) 

tombycz lubi to
Opublikowano
W dniu 3.09.2019 o 16:49, konuss napisał:

Dziś lub jutro będzie nowa aktualizacja. Zależy od tego jak szybko uda się wysłać mi pliki na serwery 

AKTUALIZACJA 1-SZY POST

Konus mógłbyś mi powiedzieć jak przywrócić ten pasek boczny, na którym są ustawienia ekranu, wi fi, Bluetooth i tp. Bo muszę w  tamtych opcjach zmienić wyświetlanie ekranu na TV zaś klawisz Fn + F5 nie chce przełączać zmiany ekranu, pomimo iż wszystkie inne funkcje działają. Bo jak nie zmienię tych ustawień to mam wszystko powiększone na ekranie TV. Już udało mi się zmienić w opcjach grafiki kart, ale i tak przydałoby mi się to info od Ciebie.

Opublikowano
51 minut temu, piotrmix napisał:

Konus mógłbyś mi powiedzieć jak przywrócić ten pasek boczny, na którym są ustawienia ekranu, wi fi, Bluetooth i tp. Bo muszę w  tamtych opcjach zmienić wyświetlanie ekranu na TV zaś klawisz Fn + F5 nie chce przełączać zmiany ekranu, pomimo iż wszystkie inne funkcje działają. Bo jak nie zmienię tych ustawień to mam wszystko powiększone na ekranie TV. Już udało mi się zmienić w opcjach grafiki kart, ale i tak przydałoby mi się to info od Ciebie.

a większymi literami nie szło? , masakra