renatan Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 23 minuty temu, Krzyslaw napisał: będzie wersja .325 moda? nie będzie takiej wersji bo MS zmienił build i wypuścił 18362.327 Cytuj
Krzyslaw Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 A to przegapiłem zmianę W takim razie pytam o moda 327 z działającym trybem awaryjnym? dzięki za info Cytuj
BGT Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 16 godzin temu, Krzyslaw napisał: A to przegapiłem zmianę W takim razie pytam o moda 327 z działającym trybem awaryjnym? dzięki za info ale tryb awarjny dziala.. to ze recovery wyrzucone to nic jak i tak da sie odpalic TA Cytuj
Krzyslaw Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 a to spoko czyli nie działa przywracanie? A może warto by było już zrobić moda z wersji 19h2 .327? Cytuj
gorzkus Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Dzięki wielkie już prawie wszystko mam ;). Ostatnia opcja to potrzebuję przywrócenia opcji uspij, da się to ogarnąć? Cytuj
konuss Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Nowa wersja o numerku .327 własnie się wgrywa.. opis zmian: - powrót Windows Recovery - zmiana modyfikacji komponentów - nie są ją usuwane a jedynie deaktywowane - mały test z mojej strony - chce wyłapac co pozmieniali w nowym Update. - reszta bez zmian eidur lubi to Cytuj
tombycz Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Godzinę temu, konuss napisał: Nowa wersja o numerku .327 własnie się wgrywa.. No to gratki, dawajta to wyssam Wkradła się nowa literówka z nowszą wersją 1909 Cytuj
AccessX Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Chopy...co tydzien nowa kompilacja? Po tylu formatach dyski się zajezdza...to troche nie powazne chyba ;/ Cytuj
konuss Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Link Google już dostępny w 1-poscie tombycz i eidur lubią to Cytuj
sebio Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 30 minut temu, AccessX napisał: Chopy...co tydzien nowa kompilacja? Po tylu formatach dyski się zajezdza...to troche nie powazne chyba ;/ nie musisz sie martwić o nasze dyski, nie chcesz nie formatuj proste Cytuj
tombycz Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 1 minutę temu, sebio napisał: nie musisz sie martwić o nasze dyski, nie chcesz nie formatuj proste My nie posiadamy talerzowców, tylko komórki SSD Cytuj
sebio Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 1 minutę temu, tombycz napisał: My nie posiadamy talerzowców, tylko komórki SSD dokładnie Cytuj
darekka Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Szanowny autorze moda popraw info o wielkości pliku, bo podajesz 3,0GB a faktycznie obraz ma 3,7GB. Oczywiście wielkie dzięki za mega pracę i nowe wydania. tombycz lubi to Cytuj
konuss Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2019 2 godziny temu, darekka napisał: Szanowny autorze moda popraw info o wielkości pliku, bo podajesz 3,0GB a faktycznie obraz ma 3,7GB. Oczywiście wielkie dzięki za mega pracę i nowe wydania. aa kurcze moj blad zapomnialem.... eidur lubi to Cytuj
renatan Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2019 12 godzin temu, tombycz napisał: Wkradła się nowa literówka z nowszą wersją 1909 jest ok bo najnowsza wersja dla insiderow jest 1909 kompilacja 18363.327 a ja sie zatrzymalem na wersji 1903 kompilacja 18362.327 Cytuj
AccessX Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2019 A czy można zaktualizować system z dnia 23.08.2019 na ten najnowszy czy jednak format i wszystko wsio do kosza? Dzięki za odpowiedzi Cytuj
renatan Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2019 zapisz sie do badaczy bedziesz miał najnowszy ...ale czy najlepszy ? Cytuj
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Jak są wyłączane komponenty? reg, gpedit albo inaczej? Nic nie wycięte? Cytuj
SilverShai Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zainstalowałem poprzedni obraz (z 23-go ?). Działa bardzo dobrze, po zainstalowaniu Startisback w wersji 2.8.8 działa nawet wyszukiwanie. Jest moc, laptop odżył, strony ładują się szybciej a nawet nie mam takiego lagowania sieci jak poprzednio miało miejsce (nie wiem od czego to, ale na stacjonarnym takie cyrki nie występują mimo starszej kompilacji). Licencja Pro bardzo ładnie się sama wgrała, na innym laptopie z Home identycznie. Cóż mogę rzec - kawał dobrej roboty. Instalowałem ze 3 miesiące (?) temu inną kompilację i naprawdę czuć różnicę jak dopracowana jest obecna wersja. Szkoda, że powstające poprawki nie da się wydać jako paczka/plik aktualizacji. Dzięki Konuss za Twoją pracę Cytuj
konuss Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Ogólnie na starcie PRZEPRASZAM. Ale leci już wersja 1909 o numerku 18363.327. Ogolnie miałem jej nie wrzucać. Bo tak se do testów zrobiłem. Ale zrobiła na mnie takie wrażenie że muszę się z wami podzielić tombycz i eidur lubią to Cytuj
tombycz Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Ogólnie na starcie PRZEPRASZAM. Ale leci już wersja 1909 o numerku 18363.327. Ogolnie miałem jej nie wrzucać. Bo tak se do testów zrobiłem. Ale zrobiła na mnie takie wrażenie że muszę się z wami podzielić Akurat w tej wersji w update jest żółte ostrzeżenie z wykrzyknikiem że brakuje tam nadal ważnych plików aktualizacji zabezpieczeń i jakości dla systemu. Może coś się zmieni. nie wiem ale zobaczymy co dalej z aktualizacją bo nie widzę teraz sensu chyba. Wysłane przy użyciu skrzynki Matrix Cytuj
konuss Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2019 39 minut temu, tombycz napisał: Akurat w tej wersji w update jest żółte ostrzeżenie z wykrzyknikiem że brakuje tam nadal ważnych plików aktualizacji zabezpieczeń i jakości dla systemu. Może coś się zmieni. nie wiem ale zobaczymy co dalej z aktualizacją bo nie widzę teraz sensu chyba. Wysłane przy użyciu skrzynki Matrix Pewnie dlatego tak śmiga jak rakieta - Brakuje masę szpiegowskich rzeczy ;PP eidur lubi to Cytuj
nexxus1 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Tyle, że właśnie dzisiaj pojawiła się aktualizacja z końcówką x.329 :-) Cytuj
darekka Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Kiedy skończysz upload? Cytuj
bereall Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Nie działa na tym systemie netflix !! o co chodzi ??!! Kaze dodac jakies reguly google update do bialej listy ? o co chodzi ?? Cytuj
konuss Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 3 godziny temu, bereall napisał: Nie działa na tym systemie netflix !! o co chodzi ??!! Kaze dodac jakies reguly google update do bialej listy ? o co chodzi ?? To nie wina systemu. Wyłącznie przeglądarka lub twoje jakieś oprogramowanie dodatkowe 4 godziny temu, darekka napisał: Kiedy skończysz upload? Z racji tego że upload robię z komórki idzie jak idziE Dodatkowo ogólnie myślałem że jakoś temu poradzę ale to może być modyfikacja ostatnia na dość długi czas. Dwa dni temu była u mnie poważnie awaria zasilania na osiedlu w skutkach której miałem poważne przepiecia w domu. Choć używam masę zabezpieczeń ze względu na sprzęt i tak straciłem w sprzęcie masę pieniędzy. To co mi pozostało niestety nie nadaje się do takich rzeczy. Chętnie przyjmę stary jakiś sprzęt jesli posiadacie. Może jakoś uda się mi odbudować. eidur lubi to Cytuj
Krzyslaw Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Super, w takim razie wstrzymuje się z instalacją wersji 1903 i czekam z niecierpliwością na 1909. Akurat mi system zaczął padać bo zbyt dużej ilości tweaków i miałem wgrywać twoją ostatnią kompilację ale skoro ma niedługo być wersja 1909 to zaczekam. Na drugim lapku mam twoją wersję 263 i działa jak rakieta mimo że sprzęt nowiutki msi ps63 8rc i całkiem wydajny to chodzi zdecydowanie lepiej na modzie. Cytuj
darekka Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Pomyśl nad wystąpieniem do dostawcy prądu w roszczeniem o odszkodowanie za straty-w końcu chyba z Ich winy była awaria(nie zaś piorun czy inny cud). Cytuj
Krzyslaw Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 jak tam upload wersji 1909? nie mogę się doczekać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi