Skocz do zawartości

Windows 10 Home Pro RS6 v.1909 {x64} by KoNuSS (esd) PL] 2020] - 09.07.2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 godzin temu, Krzyslaw napisał:

A to przegapiłem zmianę ;)

W takim razie pytam o moda 327 z działającym trybem awaryjnym?

dzięki za info

ale tryb awarjny dziala.. to ze recovery wyrzucone to nic jak i tak da sie odpalic TA

Opublikowano

Nowa wersja o numerku .327 własnie się wgrywa..

opis zmian:

- powrót Windows Recovery

- zmiana modyfikacji komponentów - nie są ją usuwane a jedynie deaktywowane - mały test z mojej strony - chce wyłapac co pozmieniali w nowym Update.

- reszta bez zmian

eidur lubi to
Opublikowano
30 minut temu, AccessX napisał:

Chopy...co tydzien nowa kompilacja? Po tylu formatach dyski się zajezdza...to troche nie powazne chyba ;/

nie musisz sie martwić o nasze dyski, nie chcesz nie formatuj proste :)

Opublikowano
2 godziny temu, darekka napisał:

Szanowny autorze moda popraw info o wielkości pliku, bo podajesz 3,0GB a faktycznie obraz ma 3,7GB.

Oczywiście wielkie dzięki za mega pracę i nowe wydania.

aa kurcze moj blad zapomnialem....

eidur lubi to
Opublikowano
12 godzin temu, tombycz napisał:

Wkradła się nowa literówka z nowszą wersją 1909

jest ok bo najnowsza wersja dla insiderow jest 1909 kompilacja 18363.327

a ja sie zatrzymalem na wersji 1903 kompilacja 18362.327

Opublikowano

Zainstalowałem poprzedni obraz (z 23-go ?). Działa bardzo dobrze, po zainstalowaniu Startisback w wersji 2.8.8 działa nawet wyszukiwanie. Jest moc, laptop odżył, strony ładują się szybciej a nawet nie mam takiego lagowania sieci jak poprzednio miało miejsce (nie wiem od czego to, ale na stacjonarnym takie cyrki nie występują mimo starszej kompilacji). Licencja Pro bardzo ładnie się sama wgrała, na innym laptopie z Home identycznie. Cóż mogę rzec - kawał dobrej roboty. Instalowałem ze 3 miesiące (?) temu inną kompilację i naprawdę czuć różnicę jak dopracowana jest obecna wersja.

Szkoda, że powstające poprawki nie da się wydać jako paczka/plik aktualizacji. Dzięki Konuss za Twoją pracę :)

Opublikowano

Ogólnie na starcie PRZEPRASZAM. Ale leci już wersja 1909 o numerku 18363.327. Ogolnie miałem jej nie wrzucać. Bo tak se do testów zrobiłem. Ale zrobiła na mnie takie wrażenie że muszę się z wami podzielić 

tombycz i eidur lubią to
Opublikowano
Ogólnie na starcie PRZEPRASZAM. Ale leci już wersja 1909 o numerku 18363.327. Ogolnie miałem jej nie wrzucać. Bo tak se do testów zrobiłem. Ale zrobiła na mnie takie wrażenie że muszę się z wami podzielić 

Akurat w tej wersji w update jest żółte ostrzeżenie z wykrzyknikiem że brakuje tam nadal ważnych plików aktualizacji zabezpieczeń i jakości dla systemu. Może coś się zmieni. nie wiem ale zobaczymy co dalej z aktualizacją bo nie widzę teraz sensu chyba.

Wysłane przy użyciu skrzynki Matrix

Opublikowano
39 minut temu, tombycz napisał:

Akurat w tej wersji w update jest żółte ostrzeżenie z wykrzyknikiem że brakuje tam nadal ważnych plików aktualizacji zabezpieczeń i jakości dla systemu. Może coś się zmieni. nie wiem ale zobaczymy co dalej z aktualizacją bo nie widzę teraz sensu chyba.

Wysłane przy użyciu skrzynki Matrix

Pewnie dlatego tak śmiga jak rakieta - Brakuje masę szpiegowskich rzeczy ;PP

eidur lubi to
Opublikowano
3 godziny temu, bereall napisał:

Nie działa na tym systemie netflix !! o co chodzi ??!!  Kaze dodac jakies reguly google update do bialej listy ? o co chodzi ??

To nie wina systemu. Wyłącznie przeglądarka lub twoje jakieś oprogramowanie dodatkowe 

4 godziny temu, darekka napisał:

Kiedy skończysz upload?

Z racji tego że upload robię z komórki idzie jak idziE

Dodatkowo ogólnie myślałem że jakoś temu poradzę ale to może być modyfikacja ostatnia na dość długi czas. Dwa dni temu była u mnie poważnie awaria zasilania na osiedlu w skutkach której miałem poważne przepiecia w domu. Choć używam masę zabezpieczeń ze względu na sprzęt i tak straciłem w sprzęcie masę pieniędzy. To co mi pozostało niestety nie nadaje się do takich rzeczy. Chętnie przyjmę stary jakiś sprzęt jesli posiadacie. Może jakoś uda się mi odbudować. 

eidur lubi to
Opublikowano

Super, w takim razie wstrzymuje się z instalacją wersji 1903 i czekam z niecierpliwością na 1909. Akurat mi system zaczął padać bo zbyt dużej ilości tweaków :D i miałem wgrywać twoją ostatnią kompilację ale skoro ma niedługo być wersja 1909 to zaczekam. Na drugim lapku mam twoją wersję 263 i działa jak rakieta mimo że sprzęt nowiutki msi ps63 8rc i całkiem wydajny to chodzi zdecydowanie lepiej na modzie.