Skocz do zawartości

Windows 10 Home Pro RS6 v.1909 {x64} by KoNuSS (esd) PL] 2020] - 09.07.2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 17.06.2019 o 19:02, sebio napisał:

jest ok

u mnie ok zaisnalowałem :), fajny programik :)

a na najnowszym modzie nie idzie go zainstalowac niestety , a fajny programik

W dniu 17.06.2019 o 19:02, sebio napisał:

jest ok

u mnie ok zaisnalowałem :), fajny programik :)

na najnowszym modzie programu nie idzie zainstalować  chodzi o program BlueStacks App Player 4.100.0.1053

Opublikowano

Panie Konuss,jest zle!!!.Jest bardzo zle.Chodzi mi o ten ostatni mod v.30.06.2019.Nie mozna zainstalowac WIELU programow.Dopiero zaczalem,a juz nie zadzialalo mi chyba szesc.I to zarowno w standardowej instalacji jak i portable.Te pomniejsze moze bym jakos "przelknal",ale blad przy sterowniku AMD(Nie otwieraja sie ustawienia),to juz nie przejdzie!!!Musze"wyjsc" z tego systemu.

Opublikowano

I ja wtrącę kilka zdań. Na temat wersji z 30.06
---- Fajnie, że Panel Sterowania Nvidii da się zainstalować! Po wersji z (26.06...)
---- Nadal mam problem z drukarką(26.06 też był). Otóż system jej nie widzi. 
Świeżo zainstalowany OS, wykrywa drukarkę, instaluje oprogramowanie z Windows Store "HP Smart"
Chce drukować i.....zonk...Nie ma drukarki.
Ok, usługi - włącz Bufor wydruku, nic. Restart - nic.
Usuwam oprogramowanie drukarki, chce ponownie zainstalować, nie można, przecież nie ma drukarki...
Panie  konuss "co robić, jak żyć"? 
[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Instalujecie mody i narzekacie, że coś wam nie działa. Jak chcecie, żeby wszystko chodziło to wgrajcie sobie czysty obraz. Mody są tylko po to żeby przeglądać sobie internet i grać w gry. Ma działać szybko i nie ściągać co chwile czegoś w tle.

BGT lubi to
Opublikowano
10 godzin temu, Hendrix napisał:

Panie Konuss,jest zle!!!.Jest bardzo zle.Chodzi mi o ten ostatni mod v.30.06.2019.Nie mozna zainstalowac WIELU programow.Dopiero zaczalem,a juz nie zadzialalo mi chyba szesc.I to zarowno w standardowej instalacji jak i portable.Te pomniejsze moze bym jakos "przelknal",ale blad przy sterowniku AMD(Nie otwieraja sie ustawienia),to juz nie przejdzie!!!Musze"wyjsc" z tego systemu.

Jakich programów konkretniej....

Opublikowano
9 godzin temu, ziloth napisał:

I ja wtrącę kilka zdań. Na temat wersji z 30.06
---- Fajnie, że Panel Sterowania Nvidii da się zainstalować! Po wersji z (26.06...)
---- Nadal mam problem z drukarką(26.06 też był). Otóż system jej nie widzi. 
Świeżo zainstalowany OS, wykrywa drukarkę, instaluje oprogramowanie z Windows Store "HP Smart"
Chce drukować i.....zonk...Nie ma drukarki.
Ok, usługi - włącz Bufor wydruku, nic. Restart - nic.
Usuwam oprogramowanie drukarki, chce ponownie zainstalować, nie można, przecież nie ma drukarki...
Panie  konuss "co robić, jak żyć"? 
[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

bufor wydruku w usługach dac na automat i uruchomic, bedzie smigało

1 minutę temu, kredacz napisał:

Jakich programów konkretniej....

potwierdzam, nie jestem jakimś tam wymagającym, ale ostatni mod coś nie wyszedł, na ten przykład nie idzie zainstalować BlueStacks, system jakby wolniejszy, moim zdaniem za często te mody wychodzą , za szybko, Panie Konuss należałoby na spokojnie moda zrobić , potestować z wieloma opcjami, szanuję Pana wkład w tworzeniu modów, ale moim zdaniem za często wychodzą nowe. 

BGT lubi to
Opublikowano

Napisałem przecież, że włączyłem, dałem na automat i kicha. 

Potrzebowałem pilnie coś wydrukować. Posiłkowałem się kopią 

oryg. windy, tu od razu poszło. 

Opublikowano
1 godzinę temu, sebio napisał:

bufor wydruku w usługach dac na automat i uruchomic, bedzie smigało

potwierdzam, nie jestem jakimś tam wymagającym, ale ostatni mod coś nie wyszedł, na ten przykład nie idzie zainstalować BlueStacks, system jakby wolniejszy, moim zdaniem za często te mody wychodzą , za szybko, Panie Konuss należałoby na spokojnie moda zrobić , potestować z wieloma opcjami, szanuję Pana wkład w tworzeniu modów, ale moim zdaniem za często wychodzą nowe. 

bluestack u mnie na czystej maszynce normalnie sie zainstalowalo.....

Opublikowano
Godzinę temu, dziadzio napisał:

Witam w tym ostanim nie działają lub niemozna niektórych progr zainstalowac (np NORDVPN niedziała

błąd lub komunikat który się wyświetla? Jasnowidzami nie jesteśmy...

Opublikowano

Mr. konuss-iczku jak dla mnie system marzenie ( miazga, torpeda, błyskawica wszystko w jednym : ) Mi wszystko to co chcę działa w 100%. Bez dwóch zdań najlepszy twój mod, a na pewno w przyszłości będą tylko lepsze . Dzięki wielkie za świetną robotę POZDRAWIAM ; )

Opublikowano
5 godzin temu, mazut napisał:

Ja jestem ciagle na wersji z 13.06 i smiga pieknie, wszystko dziala ;)

Wersja z 13.06 jest super tylko nie działa zdalny pulpit, ale trzeba być na bierząco więc co nowsza oby lepsza.

Opublikowano

Wyhaczyłem dzisiaj dwie małe rzeczy których poprzednio nie było. W sumie dopiero dzisiaj wszedłem w menadżer urządzeń i co ciekawe system wykrywa mi wykrzyknik z braku sterownika do stacji dyskietek hehe, ciekawe ciekawe kto to ma dzisiaj stację dyskietek, ale chyba to naprawię. Druga rzecz to to, że nie jestem miłośnikiem antywirusów, więc używam od dawna jeden z najlżejszych czyli Panda Free i co ciekawe wszystko się fajnie instaluje do końca, ale panel programu za cholerę nie chce się włączyć, więc trochu lipka bo ani podejrzeć czy coś jest w kwarantannie ani przeskanować ani w opcje wejść tego w ostatniej wersji nie było, więc przydało by się to naprawić, bo tak poza tym to super POZDRAWIAM :)

Opublikowano

Rzuciłem się w wir backupu wczoraj i skusiłem się na wersję z 30.06 i niestety na samym początku już emocje opadły. Zdalny pulpit nie działa, wyszukiwanie przez Start is back również.

Konuss jesteś w stanie to poprawić ? Bardzo bym chciał się przesiąść, ale bez tego nie dam rady pracować. o usługi Xboxa już nie proszę chociaż fajnie jakby były.

Próbował ktoś tego programu do wyłączania usług : O&O ShutUp10  ?

Opublikowano
43 minuty temu, jacobobbo napisał:

Rzuciłem się w wir backupu wczoraj i skusiłem się na wersję z 30.06 i niestety na samym początku już emocje opadły. Zdalny pulpit nie działa, wyszukiwanie przez Start is back również.

Konuss jesteś w stanie to poprawić ? Bardzo bym chciał się przesiąść, ale bez tego nie dam rady pracować. o usługi Xboxa już nie proszę chociaż fajnie jakby były.

Próbował ktoś tego programu do wyłączania usług : O&O ShutUp10  ?

Szczerze testuje każdą rzecz jaka wam nie działa. i faktycznie pulpit dalej nie dziala ale wyszukiwanie w startisback dziala poprawnie tak samo jak w classic shelu.

Opublikowano
2 minuty temu, kredacz napisał:

Szczerze testuje każdą rzecz jaka wam nie działa. i faktycznie pulpit dalej nie dziala ale wyszukiwanie w startisback dziala poprawnie tak samo jak w classic shelu.

Dziwne z tym start is back. Instalowałem 2.7.3 i .2.8.6 obie nie działały poprawnie. Classic Shell mówisz standardowa wyszukiwarka windowsa ?

No a z pulpitem szkoda na maxa. wersja z 13.06 nie działał pózniej następna działał i teraz znowu :/

Opublikowano

Witam. Wybaczcie za zwłokę ale skupilem się na pracy nad ostateczną wersję. Liczyłem też na nową aktualizacje Insider. To jest ostateczna wersja modu 1903. Pozostaje sprawdzenie jak działa Windows Update ale to czekamy na firmę Microsoft. Wybaczcie że wiele testów przeprowadziłem na was ale inaczej się nie dało. Nie każdy używa tych samych programów - konfiguracji. Właśnie się wgrywa ostateczna wersja. 

eidur lubi to
Opublikowano
5 godzin temu, konuss napisał:

Witam. Wybaczcie za zwłokę ale skupilem się na pracy nad ostateczną wersję. Liczyłem też na nową aktualizacje Insider. To jest ostateczna wersja modu 1903. Pozostaje sprawdzenie jak działa Windows Update ale to czekamy na firmę Microsoft. Wybaczcie że wiele testów przeprowadziłem na was ale inaczej się nie dało. Nie każdy używa tych samych programów - konfiguracji. Właśnie się wgrywa ostateczna wersja. 

jestes w stanie podac kiedy mniej wiecej bedzie do pobrania?

Opublikowano

Wersja Win_10_Home_Pro_1903_x64_18362.207_30.06.2019. Czysta instalacja. Po systemie zainstalowane tylko net.Framework i Comodo Intenrnet Security.

Do tego StartIsBackPlusPlus_2.8.5.

Wyszukiwanie w menu Start nie działa w ogóle - nie znajduje nawet painta.

Do tego nie działa Panel sterowniczy grafiki Intel. Ani ten, który się domyślnie instaluje z systemem. Po aktualizacji sterownika nadal nie działa.

Jakieś pomysły?