Jump to content

Office 2019 - temat zbiorczy

Recommended Posts

Posted

W tym temacie będą pojawiać się wszystkie informacje związane z nadchodzącą wersją 2019, która ma mieć premierę w drugiej połowie tego roku.

Posted

- jak to jeszcze nie wiem byle gdzie już znajdziesz opisy,komentarze
[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

- jest już nawet wstępna nazwa Office2019 ProPlus C2R Ver. 1801 Build 9001.2144

- a to to niby co ??? 

DVtJDKLXkAUO4gw.jpg

Posted

Ta wstępna wersja cosik stara, juz dawno dodaje na biezaco nowsze z kanału yno do użytku wewnętrznego MS

Ja wiem dużo o 2019, ale dałem szansę innym sie wypowiedzieć. Ja robie uploady 2019tki

Posted

Office 2019 finalnie ma działać tylko na Windows 10

Posted

Zapytanie w błachej sprawie ... no ale..

Zainstalowałem  Office 2019 Home & Student

Aktywowałem  na zewnętrznym serwerze kms przy pomocy  wiersza poleceń CMD , komend i klucza do wersji Profesionall Plus.

Wszystko poszło i działa , ale nie podoba mi się ten wpis Professional Plus. Chciałby by pojawił się wpis Home & Student.

Może gdzieś da się podmienić wpis. Jeżeli ktoś wie gdzie to zmienić proszę o instrukcję.

Dodam , że system w10-64 bit a office-32 bit.

Posted
Godzinę temu, kismol napisał:

nie podoba mi się ten wpis Professional Plus. Chciałby by pojawił się wpis Home & Student.

Zawsze pokazuje się wersja, do której został wprowadzony klucz.

Home&Student nie aktywujesz KMS, nie ma szans. Jeśli koniecznie ci zależy: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted
W dniu 26.02.2018 o 00:31, Bladius napisał:

Office 2019 finalnie ma działać tylko na Windows 10

W dniu 6.02.2018 o 14:58, razor1995 napisał:

Nie da się, Office 2019 jest tylko i wyłącznie dla Windows 10.

Za to cytowanie powinien warn polecieć :E 

Nie, nie tylko da się zainstalować i działa na Windows 10!

Nad zdaniem 'ma działać tylko na Windows 10' bym się mocno zastanowił na użyciem, bardziej odpowiednim zdaniem jest 'będzie można zainstalować tylko na Windows 10'.

I to nie do końca, prawda że oryginalne instalatory nie dają możliwości zainstalować [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] na innych systemach niż na Windows 10, ale i nić innego nie umożliwia,

W dniu 16.01.2019 o 20:10, dante82 napisał:

Panowie czy jest możliwość obejścia blokady instalacji na win7. Czy mogę zapomnieć ? :D

to też ja poprzez:

spróbowałem zainstalować go na Windows 7 i dało się oraz udało się go uruchomić np. Word.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted
W dniu 15.10.2019 o 23:51, moszter napisał:

spróbowałem zainstalować go na Windows 7 i dało się oraz udało się go uruchomić np. Word.

To jeszcze screen z tego Worda bym poprosił i użycie procesora.