arturrro Posted January 16, 2018 Report Posted January 16, 2018 Poszukuje Sterownika MTP Device do Windows XP sp3 podłaczenie tel. do usb jako urzadzenie multimedialne. Akrualnie WXP nie widzi telefonu jako dysk, podobno brakuje tych sterów aby podłaczyc smartfon do usb. Quote
razor1995 Posted January 16, 2018 Report Posted January 16, 2018 Podaj identyfikator sprzętu i model telefonu. Moja szklana kula przegrzała się od takich pytań. Quote
arturrro Posted January 16, 2018 Author Report Posted January 16, 2018 Podaj identyfikator sprzętu i model telefonu. Moja szklana kula przegrzała się od takich pytań. smartfon Kiano 5.5 Elegance Quote
razor1995 Posted January 16, 2018 Report Posted January 16, 2018 @arturrro, podaj identyfikatory sprzętu, na stronie Kiano nie widać żadnych driverów, Google tez niewiele podpowiada. Quote
arturrro Posted January 16, 2018 Author Report Posted January 16, 2018 @arturrro, podaj identyfikatory sprzętu, na stronie Kiano nie widać żadnych driverów, Google tez niewiele podpowiada. Kiano sie instaluje tylko Windows XP nie posiada w/w sterownikow w sobie i nie moze odtworzyc telefonu jako dysk podłaczonego do USB. Potrzebne sa sterowniki do windy aby odczytał i zainstalował telefon . Tak czytałem ale jestem laik w tych sprawach wiec szukam pomocy..... Quote
razor1995 Posted January 16, 2018 Report Posted January 16, 2018 Toć przecież jakiś wykrzyknik w menadżerze urządzeń będzie z tym związany, nie? MTP jako takie było w XP wspierane. Quote
Nieobecny Posted January 16, 2018 Report Posted January 16, 2018 Kiedyś był podobny temat. Czegoś brakuje w XP. Czy to jakiś modyfikowany system? Quote
arturrro Posted January 16, 2018 Author Report Posted January 16, 2018 Kiedyś był podobny temat. Czegoś brakuje w XP. Czy to jakiś modyfikowany system? Tam modifikacja Windows XP Light (V3.1) - lekka stabilna kompilacja Quote
Nieobecny Posted January 16, 2018 Report Posted January 16, 2018 No i ma wycięte, to czego potrzebujesz. Pupa zimna, blada i zbita. Quote
arturrro Posted January 16, 2018 Author Report Posted January 16, 2018 No i ma wycięte, to czego potrzebujesz. Pupa zimna, blada i zbita. No trudno , ale musze miec na swoim szrocie taki system bo jakos chodzi. Dziekuje Wszystkim za zainteresowanie i chęć pomocy. Quote
Dziadek13 Posted January 16, 2018 Report Posted January 16, 2018 A może by tak samemu poszperać w necie np tu chyba że nie masz netu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
arturrro Posted January 17, 2018 Author Report Posted January 17, 2018 No tak tak tylko za diabla nie moge pobrac ,niestety brak znajomosci jezyka w dzisiejszych czasach to kalectwo. Quote
Miastowy Posted January 17, 2018 Report Posted January 17, 2018 No tak tak tylko za diabla nie moge pobrac ,niestety brak znajomosci jezyka w dzisiejszych czasach to kalectwo. Nie ma żdnej filozofii. Podstawowy wyraz to "download". Quote
Recommended Posts