Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, janlowca napisał:

te linki go podałeś ulegają awarii nie idzie ściągnąć ?

te linki co podałeś ulegają awarii nie idzie ściągnąć ?

Pobierz sobie innym klientem torrent

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

JanKo6 lubi to
Opublikowano
21 minut temu, swirgamer napisał(a):

System chodzi dobrze, bez zamuły. Też wifi ma swój problem z hasłem a hasło mam w miarę długie ale na pamięć i to juz kwestia wpisania ktore trwa okolo 4 sekundy, wiec wywalone. Nie spodziewałem się że ósemka chodzi tak dobrze. Dobra robota. 

Trzeba się pobawić w usługach i będzie zapamiętywać 

Opublikowano
W dniu 30.04.2023 o 13:32, VACek napisał(a):

Trzeba się pobawić w usługach i będzie zapamiętywać 

Wiem, ale szkoda czasu, zaaktualizowałem do 10'tki od mr.t i bez problemów jest już totalnie

Opublikowano

Serdeczne dzięki:)-pobrało się bez najmniejszych zakłóceń-

Najlepiej chodziła mi wersja WIindows8 Enterprice - ta ze stokrotkami na pulpicie:)-ale to już historia

Teraz mam nadzieję, że ten system  z linka powyżej Panie MR.T , będzie chodził szybciej:)- szkoda ,że sklepy pozamykane,bo juz bym leciał do hipermarketu po czyste DVD-,

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Ja pobrałem wersję 32 bit,ale się dziwię ,że w katalogu są  dwa pliki ten iso i jakis iso mdf.jak to spalic na płytkę?-czy wystarczy prawoklikiem na ten większy plik i wybrac-"nagraj plik z obrazu"?

czy to trzeba w Nero palić?

Panowie prośba jest następująca niech któryś kolegów podrzuci screeny z użytkowanego tutaj systemu jak to w ogóle się prezentuje ze szczególnym uwzględnieniem widoku folderów pytanie drogie Czy ktoś ma jakieś niezawodny sprawdzony aktywator dla Windows 7 Enterprise bardzo proszę