G77 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 zainstalowalem , i wlasnie nie ma opcji aby wybrac 1 palcem scrolla czy to na tym mod czy jg8.1 kiedys z tym walczylem ale to dawno bylo , i chyba bede musial zas , bo mnie urvica biere 2 palcami przewijac , co chwile mi sie cos innego wlancza bo czuly ten tochpad :/ Cytuj
marcelgg Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 57 minut temu, G77 napisał: zainstalowalem , i wlasnie nie ma opcji aby wybrac 1 palcem scrolla czy to na tym mod czy jg8.1 kiedys z tym walczylem ale to dawno bylo , i chyba bede musial zas , bo mnie urvica biere 2 palcami przewijac , co chwile mi sie cos innego wlancza bo czuly ten tochpad :/ Program w najnowszej wersji? Jeśli tak - poszukaj w rejestrze. Ewentualnie możesz poszukać alternatywnego oprogramowania. Z tego co znalazłem masz touchpad Synaptics. Cytuj
G77 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 22 minuty temu, marcelgg napisał: Program w najnowszej wersji? Jeśli tak - poszukaj w rejestrze. Ewentualnie możesz poszukać alternatywnego oprogramowania. Z tego co znalazłem masz touchpad Synaptics. a co mam poszukac w rejestrze? mam ver 19.17.128 02may17 Cytuj
jorgusek Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2018 W dniu 6.11.2018 o 10:55, M4T napisał: Co do Wi-Fi wystarczy dwie usługi uruchomić. Co do sterowników nie polecam instalacji programami bo miałem podobny efekt. Bezpośrednio z exe lub inf i śmiga aż miło Proszę napisz, które usługi, próbowałem ale niic ni pomogło, widocznie złe usługi zmieniałem. Cytuj
VACek Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2018 1 minutę temu, jorgusek napisał: Proszę napisz, które usługi, próbowałem ale niic ni pomogło, widocznie złe usługi zmieniałem. Wielokrotnie to było wertowane w tym temacie Cytuj
jorgusek Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2018 19 godzin temu, M4T napisał: Wielokrotnie to było wertowane w tym temacie Podziękowanie za zrozumienie. Cytuj
m4s Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2018 Przeczytaj ze zrozumieniem: Krótki poradnik by @M4T co zrobić by wifi zapamiętywało hasło: 1.Odpalamy usługi. 2. Należy uruchomić i dać na automatyczne następujące usługi: - Autokonfiguracja sieci WLAN - Autokonfiguracja urządzeń podłączonych do sieci - Automatyczne konfigurowanie bezprzewodowej sieci WAN 3. Robimy restart laptopa. Po restarcie wifi nadal prosi o hasło (wpisujemy) 4. Po wpisaniu hasła odczekujemy +/- 5min, robimy restart laptopa. Tadam hasło jest zapisane Cytuj
jorgusek Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2018 54 minuty temu, m4s napisał: Przeczytaj ze zrozumieniem: Krótki poradnik by @M4T co zrobić by wifi zapamiętywało hasło: 1.Odpalamy usługi. 2. Należy uruchomić i dać na automatyczne następujące usługi: - Autokonfiguracja sieci WLAN - Autokonfiguracja urządzeń podłączonych do sieci - Automatyczne konfigurowanie bezprzewodowej sieci WAN 3. Robimy restart laptopa. Po restarcie wifi nadal prosi o hasło (wpisujemy) 4. Po wpisaniu hasła odczekujemy +/- 5min, robimy restart laptopa. Tadam hasło jest zapisane Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź, mam wszystko ustawione tak jak piszesz, ale dalej po ponownym uruchomieniu muszę wpisać hasło. Po połączeniu się z siecią mam komunikat "połączenie ograniczone" i to chyba będzie przyczyna każdorazowego wpisywania hasła, na innych Systemach to nie występuje. Ten System bardzo mi pasuje-jest rewelacyjny. Będę wpisywał hasło po uruchomieniu, jest to tylko chwila. Cytuj
m4s Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2018 czekałeś 5 minut i potem restart ? Cytuj
jorgusek Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2018 6 godzin temu, m4s napisał: czekałeś 5 minut i potem restart ? Tak, nie rozumiem dlaczego mam "ograniczone połączenie". Autokonfiguracja urządzeń podłączonych do sieci - Typ uruchomienia, Automatycznie (wyzwalane uruchamianie) Pobrałem i zainstalowałem Windows x32 , i wszystko jest ok, nie trzeba się logować za każdym razem po uruchomieniu i bez problemu łączy się z siecią. Cytuj
sebio Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 witam a ja z innej beczki mam fife 19 i nie idzie jej odpalic co moze byc przyczyna? Cytuj
cra3y Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2018 Apropos Wi-Fi i "ograniczone połączenie"/niezapamiętywanie hasła. Problem był w usłudze "NlaSvc" (Rozpoznawanie lokalizacji w sieci) - usługa ta musi działać i przetestować połączenie, żeby zapisać hasło wifi itd itp. Problem w tej edycji to "nieco zmienione" wpisy w parametrach tej usługi. Z windows 10 wziąłem aktualne, podmieniłem i śmiga za każdym razem. Poniżej poprawne parametry w rejestrze tej usługi (zaimportować i zrobić restart) - plik rejestru w załączniku: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] kwasior500 lubi to Cytuj
masnoni2137 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Można jakieś screenshoty z tego systemu, jak wygląda itd? Wszystkie zdjęcia OPa wygasły, bo hostuje to na jakimś sciekowym hostingu. Myślę, że będzie ciekawie. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj
Franc Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Instalujesz moda tylko dla wyglądu? To możesz się rozczarować - dodane ze dwie kompozycje, StartIsBack+ i tyle, poczytaj lepiej opinie o tym modzie - użytkownicy są w większości zadowoleni z wyniku Cytuj
Wilczyslaw80 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) niestety ale dziala tylko link do win 86 A jednak sie mylilem i dziala Edytowane 18 Listopada 2018 przez Wilczyslaw80 Plik istnieje Cytuj
VACek Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 15 minut temu, Wilczyslaw80 napisał: niestety ale dziala tylko link do win 86 Obie wersje bez problemu idzie pobrać Cytuj
shepard Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2018 Działa, wróciłem z windowsa 10 bo mnie niesamowicie irytował w codziennej pracy, ten chodzi i jest ósemką co jest jego największą zaletą.. ale 10 i tak będę musiał zainstalowac jeśli będę chciał grać. Ale na codzień tylko ten system!. Cytuj
opacz Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 Witam wszystkich serdecznie. Na wstępie duże podziękowania dla autora systemu, używam od jakiegoś czasu i jest super! Ale mam pytanko. Czy można gdzieś zmienić aby w podglądzie folderów pokazywało nazwę folderu zamiast ścieżki dostępu? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
VACek Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 51 minut temu, opacz napisał: Czy można gdzieś zmienić aby w podglądzie folderów pokazywało nazwę folderu zamiast ścieżki dostępu? Można a nawet trzeba Cytuj
kamiloxf Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 @Mr.T Panie Prezesie chciałbym się zapytać czy są plany na jakąś uaktualnioną wersję tego systemu Jest to najlepszy system z rodziny Windows jaki miałem mam go na 1 PC a na 2 Linux Cytuj
Mr.T Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 tak to jest jak sie nei czyta jorgusek lubi to Cytuj
opacz Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Dzięki M4T za odpowiedź! Cytuj
RetroN Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2018 Ja mam pytanie, jak został dograny styl/motyw WIN 7? Jakaś aplikacja czy jak? Pozdrawiam Cytuj
wkamil50 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2018 Ja również raz jeszcze dziękuję za genialną wstawkę i liczę, że za jakiś czas Pan Prezes zmieni zdanie i powróci z świeższą wstawką na pełnej pompie :D PS: Na IRDM PRO Windows śmiga wyśmienicie :] Cytuj
Jurek_S Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2018 System miód malina. Działa, aż miło. Mam tylko problem z wybudzaniem z uśpienia. Pokazuje, że wznawia, na moment ekran logowania i ponownie, że wznawia i tak do twardego resetu. Znacie może jakieś remedium? Cytuj
Jurek_S Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2018 15 godzin temu, Jurek_S napisał: System miód malina. Działa, aż miło. Mam tylko problem z wybudzaniem z uśpienia. Pokazuje, że wznawia, na moment ekran logowania i ponownie, że wznawia i tak do twardego resetu. Znacie może jakieś remedium? Cofam pytanie. Udało się zwalczyć problem - to kwestia aktualizacji sterowników do laptopa HP. Cytuj
nudzija Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 Czym różni się wersja core od wersji pro?? Cytuj
VACek Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 26 minut temu, nudzija napisał: Czym różni się wersja core od wersji pro?? Tym samym co professional od home. Cytuj
senior38 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2018 Czy ten system aktywuje się kluczem od 8.1 Pro Cytuj
VACek Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2018 29 minut temu, senior38 napisał: Czy ten system aktywuje się kluczem od 8.1 Pro Jak zainstalujesz wersje pro to jak najbardziej Sam mam aktywowany kluczem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi