Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

do mojego laptopa lepiej wybrać czystego windowsa 7 od Mr.T z czerwca 2k7 czy może moda DreamOS - Extreme PC/Tablet (x86-x64) 2k17 również od Mr.T? A może jest jakaś inna lepsza wersja?

Laptop do zwykłej pracy i internetu.

Model: Lenovo Y580 59-377153

Procesor: i3-3120M 2,5Ghz

Pamięć: 4Gb 1600Mhz DDR3

Karta graficzna #1: Intel HD4000

Karta graficzna #2: nVidia GeForce GTX660M 2GB

Dysk: 1TB HDD 5400RPM

Opublikowano

Cześć,

do mojego laptopa lepiej wybrać czystego windowsa 7 od Mr.T z czerwca 2k7 czy może moda DreamOS - Extreme PC/Tablet (x86-x64) 2k17 również od Mr.T? A może jest jakaś inna lepsza wersja?

Laptop do zwykłej pracy i internetu.

Model: Lenovo Y580 59-377153

Procesor: i3-3120M 2,5Ghz

Pamięć: 4Gb 1600Mhz DDR3

Karta graficzna #1: Intel HD4000

Karta graficzna #2: nVidia GeForce GTX660M 2GB

Dysk: 1TB HDD 5400RPM

Na tej konfiguracji najlepiej chodzi 8.1

Opublikowano

Na tej konfiguracji najlepiej chodzi 8.1

Ja Mimo iż jestem fanem Windowsa 10 jednak na twoją konfiguracje polecał bym ci 8.1 będzie działać najlepiej i raczej bezproblemowo 

Proponowalibyście czyściocha czy może jakiś mod np. od użytkownika Mr.T ten bez kafelków?

Kup SSD to każdy system będzie działać dobrze. Każdy pod jaki są sterowniki od producenta. Masz tam msata i taki można kupić. Skoro do pracy czy internetu to wystarczy 128GB.

Nie zamierzam inwestować w tego laptopa, mimo że wiem jakie zalety płyną z SSD.

Ja bym Tobie proponował czysty,ale jak chcesz.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Dzięki, zastanowie się i może sprawdzę :)

Opublikowano

Czysty Windows 8.1, zgodny z licencją do tego StartISBack i skrypty z forum. Korzystam i polecam! Gry działają lepiej niż na 10.

P.S. Na tym fabrycznym HDD 1TB 5400rpm każdy system będzie działał tragicznie, bo ten HDD to padaka. Nadaje się tylko i wyłącznie na dane.

Opublikowano

Czysty Windows 8.1, zgodny z licencją do tego StartISBack i skrypty z forum. Korzystam i polecam! Gry działają lepiej niż na 10.

Gdzie napisał że posiada laptopa z licencją, nie twierdzę że nie ma ale pewności też nie ma.

Ten Starlsback to też program płatny.

Opublikowano

Polecam Ci System  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]mam go zainstalowanego na słabszym Laptopie od Ciebie, chodzi bardzo dobrze, aktualizacje jeżeli chcesz bez problemu. System ma uaktualnione aktualizacje do końca października.

Opublikowano

Polecam Ci System  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ten windows ma aktualizacje z telemetrią, lepiej już samemu sobie aktualizacje ogarnąć i inne rzeczy.

Opublikowano

Polecam Ci System  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ten windows ma aktualizacje z telemetrią, lepiej już samemu sobie aktualizacje ogarnąć i inne rzeczy.

Dwie aktualizacje telemetryczne, są w każdym nic nie poradzisz, są zintegrowane,a te 3 lub 4 odinstalować, i później w  Update jak się pojawią, to ukryć, i po kłopocie.

Opublikowano

Nie zamierzam inwestować w tego laptopa, mimo że wiem jakie zalety płyną z SSD.

Wsadzić w tego lapka i7, ssd, 16gb ramu i jeszcze pośmiga z 3-4 lata, ja mam g700 z i3 3110 16gb ramu, ssd tylko że gorsza o wiele grafikę :) 

P.S Też jak ty zaczynałem z hdd i 4gb ramu

Opublikowano

Wsadzić w tego lapka i7, ssd, 16gb ramu i jeszcze pośmiga z 3-4 lata, ja mam g700 z i3 3110 16gb ramu, ssd tylko że gorsza o wiele grafikę :)

P.S Też jak ty zaczynałem z hdd i 4gb ramu

Niestety tak jak pisałem, nie zamierzam inwestować w tego lapka. Zajadę go jaki jest, a następnie planuję spróbować jakiegoś maka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie