Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas uruchamiania różnych aplikacji na telefonie samsung a5 2017 na ekranie pojawia mi się ciągle komunikat o wyłączeniu nakładki ekranowej. Denerwuje mnie to bo niczego takiego nie mam. Nie mam tez messengera ani facebooka. Próbowałem całkiem przyciemnić ekran i odznaczyć opcję auto ale to nic nie dało. Mam androida 6.01. Czy ktos może mi pomóc zrobić tak, żeby ta informacja więcej się nie pojawiała ? Nawet nie których gier na telefonie nie mogę teraz przez to uruchomić. Proszę o pomoc w tej sprawie.

Opublikowano

Masz, masz nakładkę na ekran i służy ona do trybu nocnego. W tym Samsungu uruchamia/wyłącza ją się z belki powiadomień.Ja gdy mam włączony Eye filter to nie działa np Play24 ale też inne serwisy.Takze wyłącz i sam zobaczysz że działa.

Opublikowano

Właśnie problem w tym, że na moim telefonie nie mam zainstalowanej żadnej nakładki na ekran i niczego takiego nie posiadam. 

Ale komunikat przy uruchamianiu jakiś aplikacji i gier ciągle mi się pojawia taki: "Wykryto nakładkę ekranową. Aby zmodyfikować te uprawnienia, musisz najpierw wyłączyć nakładkę ekranową, klikając Ustawienia > Aplikacje"?

Może mi ktoś pomóc ?

Opublikowano

Jesteś jednak ciezki w myśleniu i tyle. Nie musiałeś jej instalować bo ją Samsung zainstalował.Daj zrzut ekranu z otwartą belką powiadomień.Na 100% jest włączone może nawet automatycznie się samo uruchamia zależnie od pory dnia/ nocy.

Opublikowano

Nie mam czym zrobić zrzutu ekranu w telefonie i zabardzo niewiem czym i jak.  W belce powiadomień nie mam nic włączone poza WiFi, dźwięk i orientacja pionowa oraz internet. Możesz mi jakoś pomóc ?

Opublikowano

To jest w ustawieniach tak samo jak w Lenovo K5 też to jest od razu w systemie i nie musi tego instalować.Nie mam pod ręką lepszego Samsunga bo w tych słabych tej opcji może nie byc.Pewnie musisz iść do kogoś skoro mówisz że nie masz klawisza Home.

Opublikowano

a ja sie zapytam inaczej, jaki soft instalowany? wątpie że rootowany, ale jaki jest soft? któraś apka działa jako nakładka, messenger przez chwile na jednej wersji tak robił (już naprawione dawno). sam takiego problemu nie mam

Opublikowano

Mam Androida 6.0.1 nie jest rootowany. Telefon kupiłem w salonie plusa. Messangera nie mam i nie miałem. 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] mam filtr światła niebieskiego wyłączony ale mam tam tylko opcje włącz teraz albo  włącz zgodnie z planem