Jump to content

był premium jest home i jest problem z usuwaniem licencji, znowu problem z mikrosoftem

vandal7pl

Recommended Posts

Porażka z tymi produktami mikrosofta jest jak zawsze.

Miałem office któremu już się kończy trial.

Usunołem, zainstalowałem to co kupiłem, ale już nie premium bo mi spam nie potrzebny tylko jakieś tam home/student jest word, excel i ten pp to mi wystarczy.

No ale oczywiście jak to z mikrosoftem jest POJAWIŁ SIĘ KU@%# BŁĄD!!!! 

Io taki:

\16977575549705195638.png

Nie chce wam pisać co odczuwam po poszukiwaniu pomocy w internecie i użyciu jakiegoś badziewnego narzędzia mikrosofta do naprawiania problemów z takimi rzeczami, nawet nie pamiętam jak się to nazywało, bo do każdej wersji dawali inną nazwę. Nie napisze wam tego bo dostał bym za to szybkiego bana.

Proszę pomóżcie wściekłemu i zrozpaczonemu właścicielowi tego tego oprogramowania napisanego przez firme współwłaściciela firmy monsanto, bo jak nie to zainstaluje w końcu Libre Ofice.

ps. nawet mój sprzedawca napisał, że taki błąd to jest wyjątek na kilka tysięcy licencji które sprzedał. 

Usunąłem to co się dało

Zainstalowałem z tego obrazu z linku powyżej

Przyjęło numer seryjny podany przez sprzedawcę

I teraz nie mam już pokazanej student i home ale mam tylko professional plus, i oczywiście nieaktywowany.

No kupiłem taki tani, że nawet się nie zastanawiałem od razu wziąłem bo jakaś promocja była. Ten sprzedawca ma sprzedane kilka ponad tysiąc, no kurczę kiedyś kupiłem grę za 3zł to mogło być możliwe i potem sprzedawcę chyba usunęli ale miał kilkanaście sprzedanych a ten ma ponad tysiąc, no to chyba niemożliwe, żeby to było tak łatwo oszukiwać ? no nic w każdym razie zakładam jeszcze, że jest badziewie legalne i że zacznie w końcu działać. 

ps. dałem niecałe 26 zł. za to. 

wywaliłem to programem Wise program uinstaller, nieda się teraz zainstalować, jakieś kretyńskie dwa komunikaty. 

jeden o tym ze po uruchomieniu pliku istalatora z obrazu... brakuje pliku na dysku C 

kolejny o tym, że niema internetu albo, że mało miejsca na dysku twardym, mimo, że to SSD i jest 51 GB wolnego. 

ku**soft rulez. 

powoli już się wykańczam, banda debili napisała ten program. moge podać screany. 

Jeśli brakuje jakiegoś pliku przy instalacji to wystarczy poszukać u Wujka Google i dograć do systemu.

Możesz sprawdzić tym programem jakie masz licencje w systemie i np. usunąć wszystkie i przy kolejnej instalacji podać nabyty klucz.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]