vandal7pl Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Porażka z tymi produktami mikrosofta jest jak zawsze. Miałem office któremu już się kończy trial. Usunołem, zainstalowałem to co kupiłem, ale już nie premium bo mi spam nie potrzebny tylko jakieś tam home/student jest word, excel i ten pp to mi wystarczy. No ale oczywiście jak to z mikrosoftem jest POJAWIŁ SIĘ KU@%# BŁĄD!!!! Io taki: \ Nie chce wam pisać co odczuwam po poszukiwaniu pomocy w internecie i użyciu jakiegoś badziewnego narzędzia mikrosofta do naprawiania problemów z takimi rzeczami, nawet nie pamiętam jak się to nazywało, bo do każdej wersji dawali inną nazwę. Nie napisze wam tego bo dostał bym za to szybkiego bana. Proszę pomóżcie wściekłemu i zrozpaczonemu właścicielowi tego tego oprogramowania napisanego przez firme współwłaściciela firmy monsanto, bo jak nie to zainstaluje w końcu Libre Ofice. ps. nawet mój sprzedawca napisał, że taki błąd to jest wyjątek na kilka tysięcy licencji które sprzedał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Dobra, jaką wersję Office kupiłeś i skąd wziąłeś jego instalator? Z twojego posta wynika, że kupiłeś Office 2013 Home and Student i taką powinieneś zainstalować, tu masz obraz ISO: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal7pl Posted August 25, 2017 Author Report Share Posted August 25, 2017 Dziękuje za zainteresowanie : ) Kupiłem własnie taką wersje, instalator ze strony mikrosoftu, bo tak kazał mój sprzedawca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal7pl Posted August 27, 2017 Author Report Share Posted August 27, 2017 i jak zainstaluje z tego linku to ruszy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARCIN_ZIOMEK Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 i jak zainstaluje z tego linku to ruszy ? tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Tak, ruszy. Pobrałeś pewnie zły obraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupak Amaru Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Jeśli go za grosze kupiłeś to może być problem to na bank pirat.Taki działa czasem kilka dni a czasem kilka lat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal7pl Posted August 28, 2017 Author Report Share Posted August 28, 2017 Usunąłem to co się dało Zainstalowałem z tego obrazu z linku powyżej Przyjęło numer seryjny podany przez sprzedawcę I teraz nie mam już pokazanej student i home ale mam tylko professional plus, i oczywiście nieaktywowany. No kupiłem taki tani, że nawet się nie zastanawiałem od razu wziąłem bo jakaś promocja była. Ten sprzedawca ma sprzedane kilka ponad tysiąc, no kurczę kiedyś kupiłem grę za 3zł to mogło być możliwe i potem sprzedawcę chyba usunęli ale miał kilkanaście sprzedanych a ten ma ponad tysiąc, no to chyba niemożliwe, żeby to było tak łatwo oszukiwać ? no nic w każdym razie zakładam jeszcze, że jest badziewie legalne i że zacznie w końcu działać. ps. dałem niecałe 26 zł. za to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupak Amaru Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Ten Professional Plus należało usunąć i to jakims programem [revo uninstaler, vise] a nie poprzez programy i funkcje. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Taka jest cena za ten pakiet tylko 2016 a nie 13. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal7pl Posted August 30, 2017 Author Report Share Posted August 30, 2017 wywaliłem to programem Wise program uinstaller, nieda się teraz zainstalować, jakieś kretyńskie dwa komunikaty. jeden o tym ze po uruchomieniu pliku istalatora z obrazu... brakuje pliku na dysku C kolejny o tym, że niema internetu albo, że mało miejsca na dysku twardym, mimo, że to SSD i jest 51 GB wolnego. ku**soft rulez. powoli już się wykańczam, banda debili napisała ten program. moge podać screany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupak Amaru Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Pewnie system masz podobny jak ten cały Office czyli piracik na potęgę i stąd te kłopoty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAGUNA Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Spróbuj tym programem usunąć wsio co związane z office-m [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] uruchom programik zakładka-zadania Usuń wymuszone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3vin Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Jeśli brakuje jakiegoś pliku przy instalacji to wystarczy poszukać u Wujka Google i dograć do systemu. Możesz sprawdzić tym programem jakie masz licencje w systemie i np. usunąć wszystkie i przy kolejnej instalacji podać nabyty klucz. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts