adamkon Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2017 Delta Media Player Delta Media Player zapewnia nowej generacji usługi telewizji online. 100+ kanały będą dostępne do oglądania na komputerze lub laptopie. Programy nadawane są w wysokiej jakości obrazu i dźwięku. Niektóre funkcje odtwarzacza to: Lista kanałów, aktualizowana codziennie EPG, harmonogram programów telewizyjnych Tylko użytkownicy posiadający ważną subskrypcję mogą korzystać z pełnej funkcjonalności odtwarzacza. Strona firmowa to - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] INSTALACJA 1. Zaloguj się a potem wejdź w zakładkę "ZAKUP" i kliknij na napis "Kupuję" dostęp miesieczny. Dostęp jest bezpłatny. 2. Kliknij na właściwą ikonę, aby ściągnąć program odpowiedni dla twojego systemu operacyjnego. Zignoruj ostrzeżenia o potencjalnym zagrożeniu wirusowym i podążaj dalej. Uspokajamy Delta Media Player nie jest wirusem ani zawirusowany. 3. Po zakończeniu procesu pobierania, uruchom (pobrany) plik, następnie przeprowadź instalację Playera Delta Media Player na swoim komputerze bądź laptopie. 4. W końcowym etapie instalacji na monitorze ukaże się okno dialogowe (patrz poniżej), w którym trzeba wprowadzić swoją subskrybcję w postaci kodów (abonament i hasło), po czym wybrać „zapisz”. 5. Na pulpicie pojawi się ikonka z logo Delta Media Player. Podwójne kliknięcie myszką na ikonę uruchamia player. UWAGA !!! Trzeba najpierw wejsc na stronę telewizjada.net , tam się zarejestrować żeby miec konto i dopiero po instalacji Delta ... otwierając program zalogować się . linki : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Jeśli ci pomogłem daj strzałeczkę, ciebie nie kosztuje mi zwiększa reputację. Dzięki ! barti20 lubi to Cytuj
Bogdan75 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 Czy po upływie miesiąca wystarczy założyć nowe konto i można dalej oglądać? Cytuj
ziloth Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2017 Ja tam raz się rejestrowałem i cały czas mam ważne..... Już że 3 miesiące. Cytuj
Gość Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2017 G DATA INTERNET SECURITY blokuje stronę. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
AsaGorth Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2017 Czy wie ktoś może dlaczego Comedy Central w Delta Media Player nie odbiera dźwięku ? Cytuj
max20__20 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Hej miałem telewizje ponad miesiąc podałem nowe konto mail aby znów oglądać za darmo ale nie mogę się zalogować Nie możesz się zalogować twoja subskrypcja nie jest ważna. Przejdź na stronę deltamediaplayer.com i pobierz książkę w menu zakupy i tam juz mam ceny nawet na tym nowym koncie jak rozwiązać problem aby oglądać za free na nowym koncie ?? Cytuj
Spirit Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Niestety ale jest juz płatna mi tez wyskakuje ze moge jeszcze tylko 1 dzien Cytuj
G77 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2018 platna , ja mialem kole 6mies free , dziala ok teraz 19.99 mies to nie duzo Cytuj
max20__20 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2018 czyli już po darmowej fajnej telewizji :| Cytuj
Spirit Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Pisałem ju z o tym wcześniej żebyście uważali i odłączali udostępnianie tej tv ma ona wbudowane puszczenie strumienia dalej do innych I moga was posądzic o sharing trzeba zablokować wysyłanie Cytuj
Witold S Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Po zainstalowaniu Delta Media Player , nie moge dostac sie do programu ( zakonczony limit wersji FREE - 1.7 - ); jak sie tam dostac ,zeby wykupic wersję nową wersje .>>>[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] <<< (nie obsługiwane w moim kraju. hmmm. to zajezdza dyskryminacją !!! Cytuj
Gość koper Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2018 Jakie są metody zapłaty? Bo nie widzę dużo? Cytuj
AnnaJones Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2018 To sa zlodzieje i osxusci!Nie placcie im zadnych pieniedzy! Cytuj
pical Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Delta media payer niestety znikło nie działa i nie wiadomo czy się pojawi wydymali ludzi na hajs i zawinęli wrotki Cytuj
mowain Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Ciekawe czy będzie jakiekolwiek info czy wrócą? Jakby ktoś coś wiedział proszę o info, oraz o podanie jakieś alternatywy. Cytuj
angellomichel387 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Mam nadzieje że jednak to chwilowe i w ciągu kilku dni wrócą Cytuj
czereśnia Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Dlaczego może pan wie:Na dzisiaj nie można korzystać z Delty?Informują brak dostępu do serwera.Ta strona nie działa: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] logo. Polish (PL); English (UK). Materiał jest niedostępny w Twoim kraju. Mam konto,jestem zarejestrowany. Cytuj
stens Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2018 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
djrys Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2018 W dniu 19.08.2018 o 14:43, mowain napisał: Ciekawe czy będzie jakiekolwiek info czy wrócą? Jakby ktoś coś wiedział proszę o info, oraz o podanie jakieś alternatywy. tu masz coś podobnego [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość koper Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Kosztuje 6 dolarów przez kartę. Czy to ma Polsat Sport Premium? Cytuj
lambria Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 będzie można Cytat Co się dzieje z Delta Mediia Player.Mieli wrócić 31 stycznia i nic....Ktoś coś wie czy będzie można z nich korzystać albo poleci mi inną tv niekoniecznie bezpłatną i Cytuj
ja a Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Wrućili i działa:) tylko jeszcze nie ma wszystkich canaułów ale mam nadzieję że będą dodane Cytuj
foxland Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2019 W dniu 15.05.2018 o 15:31, Gość koper napisał: Jakie są metody zapłaty? Bo nie widzę dużo? juz sa widoczne Cytuj
G77 Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2019 a free juz nie jest dostepny,jak kiedys ? przez jakis czas owkors perez18 lubi to Cytuj
Tadex56 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2019 Czy moge zaplacic delta za kolejny miesiac w trakcie gdy do konca oplaconego wczesniej abonamentu mam jeszcze 2 tygodnie?Czy mi sie zsumuja te i nowo oplacone dni?Prosze o odpowiedz.Dziekuje. Cytuj
foxland Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2019 W dniu 4.06.2019 o 11:03, Tadex56 napisał: Czy moge zaplacic delta za kolejny miesiac w trakcie gdy do konca oplaconego wczesniej abonamentu mam jeszcze 2 tygodnie?Czy mi sie zsumuja te i nowo oplacone dni?Prosze o odpowiedz.Dziekuje. tak zsumuje... poprostu dokupujesz nastepny i np 14 dni plus xxx = xxx Cytuj
Kermit101 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2020 Niestety nie da sie już korzystać z tego pakietu za darmo. W 2018 roku jeszcze się dało Cytuj
ja a Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Witam,czy stała się jakaś awaria ??.bo strona nie chce mi się załadować oraz nie umię uruchomić odtwarzacza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi