Skocz do zawartości

Program do odtwarzania filmów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

K-Lite Codec Pack Full - tylko spróbuj. Zawiera najważniejsze filtry (kodeki) + prosty odtwarzacz.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Instaluj na domyślnych ustawieniach (Next, Next...), tylko zwróć uwagę na adware, o instalację którego zostaniesz zapytany pod koniec konfiguracji. Wtedy do wyboru będziesz miał przyciski "Accept" oraz "Decline" - wybierz to drugie. Na ostatnim ekranie naciskasz "Install" i cieszysz się odtwarzaniem wszystkiego.

Na koniec warto wejść w ustawienia Windows i wybrać domyślny odtwarzacz wideo -> MPC-HC.

Opublikowano

O to chodzi, ze ja niechce kodekow instalowac bo windows 10 ma swoje dobre kodeki. Niechce tych podmieniac innymi i syfic sobie system.

Potrzebuje tylko dobrego odwarzacza co bedzie wyswietlal mi filmy dvd z plyty bo mam video ts i mam tam pliki rozne i nie mm z czego ich odtworzyć :(

Może mi ktoś pomoc ?

Opublikowano

Pisalem, że VLC jest złe. Pisalem dlaczego i nie będę tego badziewia instalował skoro nie działa w nim nawet przewijanie filmu strzałkami itd.

Właśnie widać że badziewie instalujesz. A od kiedy Windows 10 ma kodeki do DVD, najwyżej jak kupisz od Microsoftu Windows Media Center.

Opublikowano

Jeśli "windows 10 ma swoje dobre kodeki", to z czego wynika Twój problem? ;)

Że nie mam programu do oglądania filmów. Szukam jakiegoś dobrego. Ktoś może mi coś polecić rozsądnego ?

Gość FoRMaT2007
Opublikowano

Że nie mam programu do oglądania filmów. Szukam jakiegoś dobrego. Ktoś może mi coś polecić rozsądnego ?

BESTplayer

Opublikowano

Dalej niewiem co zrobic zeby mi te filmy działały a podobno nie można ingerować w windows 10 i instalować nie zalecany program taki windows media center.

Co by sobie zainstalować ?

Opublikowano

Zainstalowałem kmplayer 3.0.30 bez dodatkowych kodeków i próbuje wlaczyć ten film z plyty z folderu video_ts i niechce mi się film wlaczyc. Mam czarny obraz w kmplayer i pisze "rozpocznij odtwarzanie".
Nie instalowałem po drodze zadnych kodeków w trakcie instalacji kmplayer. Czysty tylko sam odtwarzacz kmplayer zainstalowałem i film nie idzie. Może mi ktoś pomoc ? Trace już pomalu cierpliwość

@Darom82 - nie mam już słów. Nie jesteś wart pomocy na forum.

O to chodzi, ze ja niechce kodekow instalowac bo windows 10 ma swoje dobre kodeki.

Każdy kolejny Twój pomysł jest za każdym razem gorszy, a wiedza bardzo skromna.

1. Win 10 ma akurat bardzo ubogą bazę kodeków, bo MS przestał płacić twórcom.

2. Kodeki w systemie to zło.

3. Każdy odtwarzacz portable ma wbudowane kodeki i nic nie instalujesz. Odtwarzają każdy format plików multimedialnych.

4. Proponowany KMPlayer posiada wymagane przez Ciebie przewijanie strzałkami. PotPlayer też. MPC-HC to z kolei najprostszy odtwarzacz DVD.

5. Jesteś kompletnym indolentem skoro przez kilka dni nie potrafisz sobie znaleźć, pobrać i wypróbować dowolnych odtwarzaczy multimedialnych, a wujek Google aż kipi od ich nadpodaży.

Na dodatek co pobierzesz i wypróbujesz wg swojego pomysłu to totalna klapa i wtopa. Dla Ciebie stworzony jest WMP wbudowany w system i z tego powinieneś korzystać. Koniec kropka w temacie z mojej strony.

Opublikowano

Właśnie chciałbym mieć tego kmplayera ale wersja 3.0.30 nie odtwarza mi filmów nie wiem czemu.

Próbowałem pobierac z tego linku [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ale antywirus widzi go jako wirusa .

Ale jak już udało mi się go uruchomić to podmienia pliki na swoje wszystkie bez mojej zgody.

I co mi radzicie ? Gdyby mi kmplayer działał to byłbym zadowolony.

Opublikowano

Dalej niewiem co zrobic zeby mi te filmy działały a podobno nie można ingerować w windows 10 i instalować nie zalecany program taki windows media center.

Więcej ingerencji w systemie zrobiłeś instalując różne kodeki z różnych źródeł. WMC na dziesiątce nie zainstalujesz MS go usmierciło. Próbowałeś PotPlayera? Ja korzystałem ze wszystkich wymienionych programów i lepiej czy gorzej, ale działay.

Opublikowano

Ja pier...ę! Dostałeś linki do pobrania, dostałeś nawet ode mnie indywidualnie. Pobierasz jakiś modyfikowany plik exe ze zmienioną skórką i agresywnymi kodekami do instalacji - czego się spodziewałeś? Czego nie wiesz? Czego nie umiesz? Czego nie rozumiesz? Co ci podmienia? Jakie pliki? Dramat! Oddaj komputer do serwisu - dla Ciebie je otwarli.

Opublikowano

Potplayer probowalem ale niechce mi odtworzyc fimu z plyty DVD

Kmplayer tez Mi filmu nie uruchamia tylko mam tak caly czas: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Podmienia mi pliki filmu na swoje kmplayer: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

A ja niechce żeby mi się tak dzialo, tylko chce żeby mi działało i nic nie podmieniało nigdzie.

Opublikowano

Próbowałeś po prostu wejść w moim komputerze na "folder", zawartość płyty i tam zawsze są takie 2 foldery audio i video i w środku tych folderów jest kilkanaście plików oddzielnych. Spróbuj po prostu odtworzyć odtwarzacz, i przerzucić zaznaczone te 2 foldery video i audio jako całość na okno odtwarzacza i wtedy powinno normalnie zacząć odtwarzanie. Jeśli nie działa tak, to weź potplayera portable i zrób tak samo i na 1000% będzie działać.

Opublikowano

Nie mam nic innego o czym ty do mnie piszesz. Na plycie z filmem mam tylko te pliki i zadnych folderow niema.

Zobacz: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Podmienia mi pliki filmu na swoje kmplayer: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Nic Ci nie podmienia tylko swoje ikonki wstawia. Ja bym się nie zdziwił jakbyś musiał po tych wszystkich próbach stawiać system na nowo żeby wszystko wróciło do normy. Masz tam pewnie bałagan z kodekami jak cyganka w tobołku. A w ogóle to próbowałeś jakiś inny film odtworzyć? Może szuaksz programu, a masz zj...ne pliki.

Opublikowano

Potplayer probowalem ale niechce mi odtworzyc fimu z plyty DVD

Oddaj do serwisu albo na złom:

pot1.jpg

Kmplayer tez Mi filmu nie uruchamia tylko mam tak caly czas: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Jak wyżej:

pot2.jpg

Podmienia mi pliki filmu na swoje kmplayer: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Nic ci niczego nie podmienia tylko ustawia jako domyslny odtwarzacz - 2 kliknięcia i możesz zdefiniować w ustawieniach dowolny odtwarzacz, który pokaże swoją ikonę na pliku multimedialnym - normalna i prawidłowa funkcjonalność.

Przy okazji wygląd VLC i MPC-HC:

pot3.jpg

pot4.jpg

Jeszcze raz linki do pobrania i nie truj więcej:

i wiele innych źródeł.

Opublikowano

z Twojego linku podanego [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] kmplayer się nie instaluje tylko wymaga podania numeru wersji, screen:

Co tam wpisac ? bez podania numeru się nie zainstaluje.

Opublikowano

Wpisuje 4.1.5.8 ale przycisk zainstaluj jest nie aktywny - nie można zainstalować -  screen:

Chyba jakiś inny numer potrzebny. Tylko jaki ? 

Opublikowano

Oddaj do serwisu albo na złom:

pot1.jpg

Jak wyżej:

pot2.jpg

Nic ci niczego nie podmienia tylko ustawia jako domyslny odtwarzacz - 2 kliknięcia i możesz zdefiniować w ustawieniach dowolny odtwarzacz, który pokaże swoją ikonę na pliku multimedialnym - normalna i prawidłowa funkcjonalność.

Przy okazji wygląd VLC i MPC-HC:

pot3.jpg

pot4.jpg

Jeszcze raz linki do pobrania i nie truj więcej:

i wiele innych źródeł.

jaki serial wpisać do km player

Opublikowano

Wpisuje 4.1.5.8 ale przycisk zainstaluj jest nie aktywny - nie można zainstalować -  screen:

Chyba jakiś inny numer potrzebny. Tylko jaki ? 

Numer 999 i po wszystkim. Przed chwilą uruchamiałem ten instalator i po wpisaniu wersi czyli - 4.1.5.8  - program sie pobiera i instaluje.

Opublikowano

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] tutaj masz różne programy, instaluj sobie 1 program dziennie i zobacz ,który spełnia Twoje oczekiwania. :trollface:

A tak wogóle to ta dyskusja idzie juz w kosmos

Opublikowano

Nic nie instalować tylko naszpeci sobie w rejestrze niech próbuje w wersjach portable który program spełni jego oczekiwania, ludzie ile można pisać a wy ciągle wciskacie instalowanie a później system wariuje!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie