Tupak Amaru Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2017 Witam. Mam laptopa Medion z Niemiec z niemieckim Windowsem i klawiaturą ale to akurat bez znaczenia. Laptop ma system w chyba 6 językach w tym węgierski i słoweński ale nie ma polskiego.[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Próbowałem wgrać polski tym sposobem z linka ale u mnie nie ma pozycji-Download and install pack. Jest tylko checking availability. Szczerze mówiąc nawet nie wiem co to oznacza. Zawsze myślałem że od W 8 mozna wgrać dowolny język i do woli zmieniać. Jak tu mam wgrać bo pliku z polskim Langpack do 8.1 nie mogę odszukać. Do W8 mam ale nie chce się zainstalować. P.S. Może i jest podobny temat ale naporawdę sporo szukałem czy może ten medion ma jakąś wyakstrowaną licencję na kilka języków. Cytuj
razor1995 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2017 Odpal lpksetup.exe i wskaż mu plik .cab z Polskim MUI: Langpack do Windows 8: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Najpierw piszesz o Windows 8, potem piszesz o 8.1: Langpack dla 8.1: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Tupak Amaru Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2017 Wielkie dzięki działa w końcu poprawnie. Natomiast Cab z langpackiem zainstalowałem według tego poradnika tzn. PPM i zainstaluj aktualizację z pliku Cab. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi