Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,potrzebuje rady bo chcem zrobić formata na moim laptopie opis laptopa macie w załączniku tego posta e chciałbym wiedzieć jaki system będzie najlepszy do gier,nagrywania,i ogladania filmów dzieki i pozdrawiam.(:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Ja bym polecił od siebie Windowsa DreamOs 2k17 lub modyfikację od Kasi :)

A byś mógł podać linka był bym wdzięczny potrzebuje na zaraz taki system co by pieknie chodził bez zacinania a i jak wgrać na pendrive (:

Opublikowano

Instaluj taki system na jaki masz licencję.

Nawet nie masz zainstalowanych połowy albo i więcej sterowników to jak sobie poradzisz z instalacją systemu to znacznie trudniejsze niż instalacja driverów.

Windows 7 czy 8.1 można jeszcze zaktualizować bezpłatnie do Windows 10, chyba że w ostatnich dniach to wyłączyli.

Opublikowano

Ja już robiłem dużo formatów se poradzę tylko potrzebuję rady jaka wersja systemu tylko windows7 64 bit nie wiem jakiś mod nawet prosiłbym o linka na mega lub google drive dzięki i pozdrawiam (:

Opublikowano

Do tego SSD jeśli jeszcze nie masz i pamiętaj o wszystkich sterownikach mają być zainstalowane i tyle nawet jak nie korzystasz z Lan czy czytnika kart pamięci.

Jaki to laptop bo dość nowy procesor i może nie być driverów pod Windows 7.

Opublikowano

Do tego SSD jeśli jeszcze nie masz i pamiętaj o wszystkich sterownikach mają być zainstalowane i tyle nawet jak nie korzystasz z Lan czy czytnika kart pamięci.

Jaki to laptop bo dość nowy procesor i może nie być driverów pod Windows 7.

laptop Dell a procesor Intel® Core i5-5200U CPU @ 2.20GHz 2.20GHz (:

Opublikowano

Jaki dokładnie model tego laptopa jest na naklejce na spodzie, może nie byc na niego driverów pod 7 wtedy instaluje sie windows 10 wystarczy licencja z W7

Po drugie procesor i5 ma taktowanie 2.2-2.7GHz.

Opublikowano

Jaki dokładnie model tego laptopa jest na naklejce na spodzie, może nie byc na niego driverów pod 7 wtedy instaluje sie windows 10 wystarczy licencja z W7

Po drugie procesor i5 ma taktowanie 2.2-2.7GHz.

Chyba tu masz bo na naklejce mi się wszystko zmazało (:

Chyba tu masz bo na naklejce mi się wszystko zmazało (:

A propo ja tej licencji nie posiadam poprostua aktywowałem system aktywatorem (:

Opublikowano

Sterowniki są zarówno pod Windows 7 pod 8.1 jak i pod 10.

Sam to pewnie bym teraz zainstalował W10 aby sie aktywował na 10 bo nie wiadomo jka długo będzie ta darmowa aktualizacja dostępna.

Bo wcześniejsza licencja na 7 czy 8.1 nie przepada i zawsze możesz zainstalować system jaki był fabrycznie.

Opublikowano

Sterowniki są zarówno pod Windows 7 pod 8.1 jak i pod 10.

Sam to pewnie bym teraz zainstalował W10 aby sie aktywował na 10 bo nie wiadomo jka długo będzie ta darmowa aktualizacja dostępna.

Bo wcześniejsza licencja na 7 czy 8.1 nie przepada i zawsze możesz zainstalować system jaki był fabrycznie.

ok windows 10 a ja chciałbym jakiegoś fajnego moda macie może na forum coś fajnego dzięki i pozdrawiam (:

Opublikowano

Widzisz wydałeś na oko około 2700 złotych na laptopa a 100-150 złotych na licencję już poskąpiłeś.

To nie jest kwestia kasy to jest kwestia wychowania, pewnych zasad moralnych wyniesionych z domu lub po prostu z ulicy.

Bo o ile rozumiem ludzi którzy kupują najtańszego laptopa za 1000 złotych to tam może nie byc systemu bo kupuje z biedy

ale wydając 2700 a żałując 150 złotych na preinstalowany system to już jest źle.

Opublikowano

Mam laptopa dużo słabszego od Ciebie, mam zainstalowanego Windowsa10 x64 od Prezesa Mr.T, chodzi idealnie, polecam Ci ten System

http://uptobox.com/users/WinClub/1941185/Win10-MOD

Opublikowano

Mam laptopa dużo słabszego od Ciebie, mam zainstalowanego Windowsa10 x64 od Prezesa Mr.T, chodzi idealnie, polecam Ci ten System

http://uptobox.com/users/WinClub/1941185/Win10-MOD

ok dzięki pobieram i przetestuje (:

Opublikowano

Z mojej perspektywy windows 8.1 lub windows 10 home lub pro nie modyfikowany + optymalizacja. Mam lapka na i7 - 3 serii i troszkę już systemów przeżyłem przez 3 lata. Modyfikowane do moich zastosowań się sypały... Windows 7 był OK, po instalacji 8.1 był szybszy ale metro średnio mi odpowiadało ale wszystkie moje programy działały jak należy. Windows 10 jednak okazał się najlepszy z całej reszty i jakoś mi się nie sypie jak reszcie. 

P.S. Polecam wersję zaktualizowane np. od Mr.T

Witam już z nowego systemu biorę się za instalowanie sterowników możma zamknąć temat (:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie