Gość ireczek38 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 witam Mam taki problem jak chcę odświeżyc system wysakuje błąd ze nie odnaleziono srodowiska odzyskiwania, Dodam ze przywracalem system wondows 8.1 z partycji recovery po tym jak nie moglem uruchomic windows 10 ( aktualizowany z 8,1) Cytuj
VACek Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 Zainstaluj na czysto z iso i po kłopocie Cytuj
Darson Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 witam Mam taki problem jak chcę odświeżyc system wysakuje błąd ze nie odnaleziono srodowiska odzyskiwania, Dodam ze przywracalem system wondows 8.1 z partycji recovery po tym jak nie moglem uruchomic windows 10 ( aktualizowany z 8,1) Spróbuj jeszcze raz rozpakować plik do Iso, może źle ci się rozpakowało. Cytuj
Gość Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 Autorowi chodzi że nie działa mu odswieżenie systemu z partycji recovery, najlepiej pobierz sobie z forum iso nagraj na pendrive rufusem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i zainstaluj na nowo Cytuj
Gość ireczek38 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 Autorowi chodzi że nie działa mu odswieżenie systemu z partycji recovery, najlepiej pobierz sobie z forum iso nagraj na pendrive rufusem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i zainstaluj na nowo no tal tylko dziwi mnie to ze moglem przywrocic z partycji recovry system normalnie a jak chce uzyc funkcji odswiezania w z pozimu windows to nie dzila xd zastanawiam sie nad powrotem do windows 10. Musialem przywrocic 8,1 bo jak mialem 10 uzylem programu do defragmentacji rejestru i sie zrypal system Cytuj
Gość Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 no tal tylko dziwi mnie to ze moglem przywrocic z partycji recovry system normalnie a jak chce uzyc funkcji odswiezania w z pozimu windows to nie dzila xd zastanawiam sie nad powrotem do windows 10. Musialem przywrocic 8,1 bo jak mialem 10 uzylem programu do defragmentacji rejestru i sie zrypal system Dziesiątka strasznie nie lubi takich programów nie instaluj nic takiego może CCleaner ale też uważaj Cytuj
Gość ireczek38 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 Dziesiątka strasznie nie lubi takich programów nie instaluj nic takiego może CCleaner ale też uważaj ok dziieki. a installacja na czysto usunie mi recovery z 8,1 ? a i 10 aktywuje sie utomatyczniee ? Cytuj
Gość Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 ok dziieki. a installacja na czysto usunie mi recovery z 8,1 ? a i 10 aktywuje sie utomatyczniee ? Z tego co wiem klucz zapisany jest w Biosie a nie na partycji recovery a po drugie zawsze przy instalacji masz wybór którą partycje sformatować do formatu daj tylko ta na której masz system poznasz po wielkości reszte zostaw dzięki czemu będzie recovery Cytuj
Tupak Amaru Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 ok dziieki. a installacja na czysto usunie mi recovery z 8,1 ? a i 10 aktywuje sie utomatyczniee ? Masz teraz tą 10 aktywowaną, sprawdź? Jeśli masz 10 aktywowaną to i potem aktywuje się automatycznie tylko nie wpisuj klucza podczas instalacji klikasz "nie mam klucza produktu". Przy instalacji Windows 10 usuniesz wszystkie partycje czyli wszystkie dane. Ale tak wygląda czysta instalacja systemu. P.S. po co mu recovery z Windows 8.1 to stary niewygodny system przy 10 zdecydowanie gorszy Cytuj
Gość ireczek38 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 Masz teraz tą 10 aktywowaną, sprawdź? Jeśli masz 10 aktywowaną to i potem aktywuje się automatycznie tylko nie wpisuj klucza podczas instalacji klikasz "nie mam klucza produktu". Przy instalacji Windows 10 usuniesz wszystkie partycje czyli wszystkie dane. Ale tak wygląda czysta instalacja systemu. P.S. po co mu recovery z Windows 8.1 to stary niewygodny system przy 10 zdecydowanie gorszy mialem aktywowana bo aktualizowalem z tylko teraz przywrocilem 8.1 bo 10 zj*balem jak wczesniej posalem xd Cytuj
Tupak Amaru Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 podaj parametry model pc/laptopa to poszukamy driverów pod Windows 10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi