LAGUNA Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 Według mnie starczyłyby zwykłe HyperX [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 A sprawdź jeszcze czy taka płyta by Tobie odpowiadała [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] conowo tak samo. Cytuj
annonying_anoni Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 ups.... moja pomyłka - tylko xeon wspiera ecc, i3 i niższe by działały w trybie non ecc Cytuj
LAGUNA Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 czyli najlepszą opcją będą te w zależności od pojemności,które chcesz i ceny [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Windows 10 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 A sprawdź jeszcze czy taka płyta by Tobie odpowiadała [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] conowo tak samo. Nawet fajna, ale wole bardziej odpicowane UEFI od MSI. Nie wiem skąd mam delikatny uraz do ASRocka. czyli najlepszą opcją będą te w zależności od pojemności,które chcesz i ceny [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Biorę 2x [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wychodzi taniej niż [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 albo [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nie wiem czy potrzebujesz,czy sam składasz, ale jak byś chciał to ten sklep złoży to za 1 zł. cena zestawu z montażem przez sklep za 1 zł Umieść w koszyku usługę złożenia zestawu komputerowego z dodatkowym chłodzeniem W koszyku z zamówieniem w polu "Wpisz kod promocyjny" dodaj: W3FHN58JFW kliknij wyślij Koszty wysyłki i cena usługi składania komputera zostaną zmienione automatycznie -będziesz miał złożenie za 1 zł Cytuj
Windows 10 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 albo [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nie wiem czy potrzebujesz,czy sam składasz, ale jak byś chciał to ten sklep złoży to za 1 zł. cena zestawu z montażem przez sklep za 1 zł Umieść w koszyku usługę złożenia zestawu komputerowego z dodatkowym chłodzeniem W koszyku z zamówieniem w polu "Wpisz kod promocyjny" dodaj: W3FHN58JFW kliknij wyślij Koszty wysyłki i cena usługi składania komputera zostaną zmienione automatycznie -będziesz miał złożenie za 1 zł Wsadzam ten tańszy ram do koszyka. Chce sam złożyć komputer, ponieważ nigdy nie składałem, ale dostawa za 0zł by się przydała. Zawsze kupowałem laptopy, ale teraz jest okazja to chce sam złożyć. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 Wsadzam ten tańszy ram do koszyka. Chce sam złożyć komputer, ponieważ nigdy nie składałem, ale dostawa za 0zł by się przydała. Zawsze kupowałem laptopy, ale teraz jest okazja to chce sam złożyć. było coś takiego,możesz sprawdzić czy jeszcze aktualne,ale chyba tak. Jeśli chcesz Pendrive za 1 zł i darmową wysyłkę : wrzuć razem z podzespołami do koszyka [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. W pole "Wpisz kod promocyjny" wpisz kod: AM6VH06DZT Cytuj
Windows 10 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 było coś takiego,możesz sprawdzić czy jeszcze aktualne,ale chyba tak. Jeśli chcesz Pendrive za 1 zł i darmową wysyłkę : wrzuć razem z podzespołami do koszyka [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. W pole "Wpisz kod promocyjny" wpisz kod: AM6VH06DZT Oba kody promocyjne działają, skorzystam z promocji pendrive'a za 1zł Dziękuje za kody A dlaczego na tej liście [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nie ma tego ramu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ?? Cytuj
annonying_anoni Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 producent nie testuje wszystkich ramów ,tylko wybrane Cytuj
LAGUNA Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 To,że w specyfikacji ich nie ma,to nie znaczy iż płyta ich nie obsłuży,ale daj te Hyperx-y są pewniejsze. Wszystkiego dobrego Na ten Nowy Rok Cytuj
annonying_anoni Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 ake te corsair lepsze są Cytuj
Windows 10 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 Mniejsze opóźnienie mają Cytuj
LAGUNA Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 Mniejsze opóźnienie mają Tak, ale specjalnie tej różnicy i tak nie zauważysz. Weź jaki Tobie cenowo najlepiej pasują. Cytuj
Windows 10 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 Tutaj piszą, że ten procesor obsługuje każdy typ ramu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kiedyś gdzieś czytałem, że obsługa ramu zależy od mobo a nie od procka. Podobno przy szybszym ramie zintegrowana grafika działa szybciej. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 Kiedyś gdzieś czytałem, że obsługa ramu zależy od mobo a nie od procka. Podobno przy szybszym ramie zintegrowana grafika działa szybciej. Integra to pamięć w dualu,czyli bierzesz dwie kości Ram. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] DDR4 w Twoim przypadku. Cytuj
annonying_anoni Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 Edit: i3 wspiera ramy ecc ,ja polecam brać ramy ecc Cytuj
Windows 10 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 Edit: i3 wspiera ramy ecc ,ja polecam brać ramy ecc Wspiera, wspiera, ale czy płyta główna je wspiera. Tylko te ramy ECC są 2x droższe od normalnych. Cytuj
annonying_anoni Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 ecc to tylko bezpieczeństwo danych. jak dane nie są takie ważne to non ecc możesz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] podobne ceny Cytuj
Windows 10 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 ecc to tylko bezpieczeństwo danych. jak dane nie są takie ważne to non ecc możesz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] podobne ceny Oo jaki tani. Tylko czy moja płyta obsłuży, jeśli nie to jaka? Cytuj
annonying_anoni Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 musi być chipset c212 ,no i na stronie producenta mobo warto sprawdzić by było Cytuj
Windows 10 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 musi być chipset c212 ,no i na stronie producenta mobo warto sprawdzić by było I powraca znowu problem, że mobo z tym socketem nie ma tego co chce. Cytuj
Windows 10 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 a co chcesz ? Coś taniego podobnego do Z170 z RAIDem, obsługą zintegrowanej grafiki i Turbo M.2 Cytuj
annonying_anoni Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Windows 10 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nie posiada obsługi zintegrowanej karty oraz brak M.2 Cytuj
annonying_anoni Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 m.2 ma ,ale fakt - nie ma gpu Cytuj
Windows 10 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 Może jednak zostanę przy non-ECC, za dużo kombinowania. Cytuj
annonying_anoni Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2017 a dysk m2 podłącz przez adapter do pci e [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi