Skocz do zawartości

Problem z instalacją W8 po awarii dysku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Lenovo G50-30 ma  Windows 8.1 Home 64 bit ( znajomy ma tego Lenovo G50... i dlatego tak napisałem ) . 

W zeszłym miesiącu  czyściłem znajomemu sys (Windows 8.1 Home 64 bit )  ze śmieciowych programów   (miał ich sporo i nie mówię o " programach " od lenovo )

No i jak to nie  ma Skip ( pomiń) :

windows-8.1-product-key.png

Edytowane przez MadDragory
Opublikowano

słabo szukasz :P ciebie interesuje wersja home inaczej core prosze bardzo : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

No to w takim razie będzie trzeba spróbować tylko że ja nigdzie nie widziałem obrazu z nazwą "home". Czy mógłbyś podeśłać mi link jeśli wiesz gdzie na forum jest taki obraz ??

Opublikowano

No to w takim razie będzie trzeba spróbować tylko że ja nigdzie nie widziałem obrazu z nazwą "home". Czy mógłbyś podeśłać mi link jeśli wiesz gdzie na forum jest taki obraz ??

Nie ma co się kłócić kiedy @m4s   ma rację  :  

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Próbowałem pro i to samo. 

Ten link nie działa :)

@MadDragory obraz partycji lub płyty recovery od Twojego znajomego rozwiązał by mój problem.. :)

Opublikowano

Ten link nie działa
przeciez ten temat jest w koszu

sa przeciez nowsze obraz z grudnia

Opublikowano

Próbowałem pro i to samo. 

Ten link nie działa :)

@MadDragory obraz partycji lub płyty recovery od Twojego znajomego rozwiązał by mój problem.. :)

Ogarnij ten temat dokładnie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

bo coś mi się wydaje że tam był jednak bing.

Opublikowano

Ogarnij ten temat dokładnie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

bo coś mi się wydaje że tam był jednak bing.

i to jest właściwa odpowiedź ! :) Gdzie tu jest "pomógł" do kliknięcia :P Bardzo Ci dziękuję za rozwiązanie mojego problemu. Instalowałem wcześniej bing, lecz najwyraźniej inną wersję.

Opublikowano

i to jest właściwa odpowiedź ! :) Gdzie tu jest "pomógł" do kliknięcia :P Bardzo Ci dziękuję za rozwiązanie mojego problemu. Instalowałem wcześniej bing, lecz najwyraźniej inną wersję.

fajnie że sie udało dopasować w końcu...

a swoją droga szkoda że nie ma aktualizacji do W 10 czy przypadkiem system sam sie nie zaktualizował, a może była podpytaj właścicielki.

Opublikowano

Metodą prób i błędów problem udało się rozwiązać.

Kung Fu TapaTalk Master!

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty..

Z powodu: rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś".

Pozdrawiamy zespół Winclub.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie