cultstyle Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2016 No tyle, że mam pewność iż nie wyskoczy nigdy żadne powiadomienie o oryginalności systemu itp.
MadDragory Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2016 Cześć, Lenovo G50 ...... i co dalej ? (w miejsce kropek brakuje jeszcze np. Lenovo G50-30 )
cultstyle Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2016 Lenovo G50-30 Tu nawet ktoś już miał taki problem: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tylko że nie ma rozwiązania :|
MadDragory Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) Lenovo G50-30 ma Windows 8.1 Home 64 bit ( znajomy ma tego Lenovo G50... i dlatego tak napisałem ) . W zeszłym miesiącu czyściłem znajomemu sys (Windows 8.1 Home 64 bit ) ze śmieciowych programów (miał ich sporo i nie mówię o " programach " od lenovo ). No i jak to nie ma Skip ( pomiń) : Edytowane 17 Września 2016 przez MadDragory
cultstyle Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2016 No to dlaczego wersja 8.1 core nie przyjmuje tego klucza kurde ?
MadDragory Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2016 A próbowałeś 8.1 Home (nie Core) 64 bit ?
cultstyle Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2016 słabo szukasz ciebie interesuje wersja home inaczej core prosze bardzo : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] No to w takim razie będzie trzeba spróbować tylko że ja nigdzie nie widziałem obrazu z nazwą "home". Czy mógłbyś podeśłać mi link jeśli wiesz gdzie na forum jest taki obraz ??
m4s Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2016 Home = Core ! Spróbuj Pro co Ci szkodzi. Kung Fu TapaTalk Master!
MadDragory Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2016 No to w takim razie będzie trzeba spróbować tylko że ja nigdzie nie widziałem obrazu z nazwą "home". Czy mógłbyś podeśłać mi link jeśli wiesz gdzie na forum jest taki obraz ?? Nie ma co się kłócić kiedy @m4s ma rację : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
cultstyle Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2016 Próbowałem pro i to samo. Nie ma co się kłócić kiedy @m4s ma rację : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ten link nie działa @MadDragory obraz partycji lub płyty recovery od Twojego znajomego rozwiązał by mój problem..
Mr.T Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2016 Nie ma co się kłócić kiedy @m4s ma rację : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Ten link nie działa przeciez ten temat jest w koszu sa przeciez nowsze obraz z grudnia
Wili Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 Próbowałem pro i to samo. Ten link nie działa @MadDragory obraz partycji lub płyty recovery od Twojego znajomego rozwiązał by mój problem.. Ogarnij ten temat dokładnie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] bo coś mi się wydaje że tam był jednak bing.
cultstyle Opublikowano 18 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 Ogarnij ten temat dokładnie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] bo coś mi się wydaje że tam był jednak bing. i to jest właściwa odpowiedź ! Gdzie tu jest "pomógł" do kliknięcia Bardzo Ci dziękuję za rozwiązanie mojego problemu. Instalowałem wcześniej bing, lecz najwyraźniej inną wersję.
Wili Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 i to jest właściwa odpowiedź ! Gdzie tu jest "pomógł" do kliknięcia Bardzo Ci dziękuję za rozwiązanie mojego problemu. Instalowałem wcześniej bing, lecz najwyraźniej inną wersję. fajnie że sie udało dopasować w końcu... a swoją droga szkoda że nie ma aktualizacji do W 10 czy przypadkiem system sam sie nie zaktualizował, a może była podpytaj właścicielki.
m4s Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2016 Metodą prób i błędów problem udało się rozwiązać. Kung Fu TapaTalk Master! Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi