gDirt Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Cześć. Jak w tytule - który system będzie najbardziej odpowiedni do codziennego użytkowania ( oczywiście poszukuję systemu na " stałe " , bo dość mam formatów ) Specyfikacja: CPU: AMD E-240 @ 1x1,5Ghz GPU: AMD Radeon HD 6310 @ 512MB RAM: 2GB
m4s Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Napisz którego nie Miałeś, będzie prościej Kung Fu TapaTalk Master!
gDirt Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Napisz którego nie Miałeś, będzie prościej Kung Fu TapaTalk Master! W Tym problem - Wszystkie . Lecz w każdym jakieś problemy znajdywałem ( chociaż XP mi podpasował - ale ten dx9 oraz zacinanie się .. Ehh )
mmaciek12 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Win 7 x86 - najlepiej jakiś pociosany. Możesz sobie po testować następujące: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] I tutaj ostateczność: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pozdrowionka
gDirt Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Win 7 x86 - najlepiej jakiś pociosany. Możesz sobie po testować następujące: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] I tutaj ostateczność: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pozdrowionka I tu właśnie mam problem.. Napisałem temat aby poszukać odpowiedniego moda - ale na każdym w7 internet się wyłącza ( co pod vistą oraz 8/10 się nie zdarza) Więc może 51lite 3.3 czy czysty XP ?
Phobia Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Jeszcze Windows Thin PC jeśli 7, z netem stery spróbuj z Visty.Jeśli XP to 51lite chyba że wycinanek nie lubisz.
Miastowy Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Wgraj sobie czystego 7 Starter... wyłączający się internet to kwestia sterowników i niczego więcej, potem sobie zoptymalizuj zbędne usługi, wyłącz zbędne efekty wizualne i będzie dobrze.Wierzę w Ciebie!
gDirt Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Jednak zainstalowałem XP-ka ( co jak co - ale przecież XP najlżejszy i jeszcze żyje ) , problem z zacinaniem jakoś rozwiążę. Temat do zamknięcia
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi