wojtaZ Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 Witam! Posiadam laptopa HP 15-g013sw od nowości (od 2 lat używam W8.1) ich chyba czas na zmianę Czy 10 będzie na nim działać równie dobrze jak 8.1 ? Laptopa używam głównie do internetu i czasem starsze gry. Jeżeli tak to lepiej zrobić update i czystą instalacje, czy może mod z forum? Parametry: RAM 4 GB DDR3, procesor AMD A4-5000 4x1.50 GHz, grafika zintegrowana
gDirt Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 Modów ci nie polecam - są jak tykająca bomba. Weź najnowszy insider od M4teusza. Czym się różni insider od czystej w10? Szybkością , stabilnością i wyglądem
stens Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 Musisz najpierw zaktualizować do 10 aby system się aktywował. Szybkość nic nie odbiegnie od 8.1 nawet może być przyjemniejsza praca.
Miastowy Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 Czy 10 będzie na nim działać równie dobrze jak 8.1 ? Możesz instalować spokojnie. Ja mam gorszy procek a działa jak marzenie. Weź najnowszy insider od M4teusza. Czym się różni insider od czystej w10? Szybkością , stabilnością i wyglądem Insider wychodzi co tydzień inny, więc dla mnie to BEZsens. To jest dobre dla ludzi, którzy testują buildy.
klarion Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 Modów ci nie polecam - są jak tykająca bomba. Weź najnowszy insider od M4teusza. To chyba piszesz o modach z innego Forum .Bo tutejszych używam od początku świata i działają niezawodnie.
gDirt Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 To chyba piszesz o modach z innego Forum .Bo tutejszych używam od początku świata i działają niezawodnie. ale napisałem o Windows 10.. W10 jak coś wytniesz to tykająca bomba..
klarion Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 ale napisałem o Windows 10.. W10 jak coś wytniesz to tykająca bomba. Bzdury...używam TYLKO modów W10 i NIGDY nie miałem żadnego zonka
G77 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 Modów ci nie polecam - są jak tykająca bomba. Weź najnowszy insider od M4teusza. Czym się różni insider od czystej w10? Szybkością , stabilnością i wyglądem kolo co ty za glupoty piszesz nam tu ja od lat korzystam z moda , od xp w sumie , a ty masz jakies doswiadczenie z modami ? jednak chyba nie i smigaja az milo
gDirt Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 kolo co ty za glupoty piszesz nam tu ja od lat korzystam z moda , od xp w sumie , a ty masz jakies doswiadczenie z modami ? jednak chyba nie i smigaja az milo Chłopie - czytaj napisałem mu o modach w10! coś ktoś przekombinuje w modzie w10 i czeka format... Cykająca bomba to mody tylko i jedynie windows 10..
VACek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi