Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Posiadam laptopa HP 15-g013sw od nowości (od 2 lat używam W8.1) ich chyba czas na zmianę :)

Czy 10 będzie na nim działać równie dobrze jak 8.1 ? Laptopa używam głównie do internetu i czasem starsze gry.

Jeżeli tak to lepiej zrobić update i czystą instalacje, czy może mod z forum? 

Parametry: RAM 4 GB DDR3, procesor AMD A4-5000 4x1.50 GHz, grafika zintegrowana 

Opublikowano

Modów ci nie polecam - są jak tykająca bomba. Weź najnowszy insider od M4teusza. Czym się różni insider od czystej w10? Szybkością , stabilnością i wyglądem :)

Opublikowano

Czy 10 będzie na nim działać równie dobrze jak 8.1 ?

Możesz instalować spokojnie. Ja mam gorszy procek a działa jak marzenie. 

Weź najnowszy insider od M4teusza. Czym się różni insider od czystej w10? Szybkością , stabilnością i wyglądem

Insider wychodzi co tydzień inny, więc dla mnie to BEZsens. To jest dobre dla ludzi, którzy testują buildy.

Opublikowano

Modów ci nie polecam - są jak tykająca bomba. Weź najnowszy insider od M4teusza.

To chyba piszesz o modach z innego Forum :D .Bo tutejszych używam od początku świata i działają niezawodnie.

Opublikowano

To chyba piszesz o modach z innego Forum :D .Bo tutejszych używam od początku świata i działają niezawodnie.

ale napisałem o Windows 10.. W10 jak coś wytniesz to tykająca bomba.. :)

Opublikowano

Modów ci nie polecam - są jak tykająca bomba. Weź najnowszy insider od M4teusza. Czym się różni insider od czystej w10? Szybkością , stabilnością i wyglądem :)

kolo co ty za glupoty piszesz nam tu  :OI

ja od lat korzystam z moda , od xp w sumie  ,     a ty masz jakies doswiadczenie z modami ?    jednak chyba nie  :smokeing:

i smigaja az milo  :good3:

Opublikowano

kolo co ty za glupoty piszesz nam tu  :OI

ja od lat korzystam z moda , od xp w sumie  ,     a ty masz jakies doswiadczenie z modami ?    jednak chyba nie  :smokeing:

i smigaja az milo  :good3:

Chłopie - czytaj napisałem mu o modach w10! :OI   coś ktoś przekombinuje w modzie w10 i czeka format... Cykająca bomba to mody tylko i jedynie windows 10.. 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty..

Z powodu: Rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś".

Pozdrawiamy zespół Winclub.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie