Mr.T Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ja na jednej plycie głownej mialem ze stal mi tam z 20 minut nieraz nawet i tez nie umialem znalezc rozwiazania a pozniej szedl spokojnie dalej juz normalnie Cytuj
razor1995 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2014 Spróbuj zaktualizować BIOS. Skoro to nie wina płytki, to innego winowajcy nie ma. Cytuj
Gość jmtzs Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2014 Spróbuj zaktualizować BIOS. Skoro to nie wina płytki, to innego winowajcy nie ma. Czytaj ze zrozumieniem. Kolega zaaktualizował bios. Problem może się pojawić w ustawieniach. Jeżeli masz nowy bios , ( UEFI ) to trzeba przełaczyć tryby Secure Boot to trzeba wyłaczyć. W tedy trzeba zaznaczyć UEFI and CMS , i sekwencję botowania: Dla DVD: 1.) DVD CD 2.) Dysk HDD / SSD 3.) USB Dla USB: 1.) USB Pendrive 2.) HDD / SSD 3.) CD/DVD Dodam że 8.1 to nakładka na 8. Coś w rodzaju pacza. Jeżeli masz jeszcze watpliwości to możesz napisać na priv do każdego z nas. Np do mnie:) odpowiem na pytania. Cytuj
Makarons Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2014 1.spróbuj nagrać na pena polecam Power ISO albo Wintobotic 2.zabotuj z płyt, idź na obiad, pozmywaj, wróc i zdaj relacje (daj ok 40 minut spokoju płycie niech się ładuje) jak po tym czasie nic nie będzie to z płyty nie zabotujesz na tym kompie Cytuj
tom-asz Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2014 Może taka i głupią odpowiedź ale winą może być napęd DVD to że win8 działa a win8.1 nie może mieć jakiś plik że napęd nie daje rady jak masz możliwość podpięcia napędu z kompa na którym win8.1 odpala od razu to spróbuj tego rozwiązania nie pogryzie a spróbować można Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi