Skocz do zawartości

Przedłużenie umowy i wybór Smartfona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w sobotę albo niedzielę tata przedłuża umowę w plusie (abonament 59,99zł).

Potrzebuje porady co do wyboru smartfona.

Oto dostępne modele:

Kazam TV 4.5

LG K4 

LG Leon 4G 

LG G4 Spirit 

LG K10 

LG G4C

HONOR 5X LTE By Huawei

Huawei Y635 Lte

Huawei Y6 LTE

ZTE Blade A452 Dual Sim

Microsoft Lumia 640 LTE 

Microsoft Lumia 550 LTE

Microsoft Lumia 650 LTE 

XPERIA E4 Sony + Sony Smart watch 2

Samsung Galaxy Grand Prime

Samsung Galaxy J5 + powerbank

HTC Desire 620 LTE 

Był też dostępny HUAWEI P8 LITE (ale chwilowo chyba nie ma albo już wszystkie wysprzedane.)

Zastanawiam Się nad Honor 5x LTE By Huawei chyba najlepszy z tych wszystkich nawet od P8 Lite bodajże.

Moje wybory to : Honor 5X LTE By Huawei , Samsung J5 + powerbank , Xperia E4 + Smart Watch Sony 2 , Zte Blade A452 lumie odpadają.

Pomóżcie w wyborze. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Huawei Y6 LTE lub Samsung J5 + powerbank

Jakieś argumenty i powody dlaczego nie inne?

Opublikowano

Tu się nie ma nad czym zastanawiać...Honor5X ewentualnie Huawei P8 Lite ...reszta przynajmniej półkę niżej.

Też tak myślę, a może poczekać do kwietnia (może będą nowe smartfony na liście?).

Jak ktoś chce jeszcze coś dodać to piszcie.

Jeśli Chodzi o Honor5x to trzeba na poczatku wplacic 289 zł i potem mam abonament 59.99 a co do innych za te najtańsze 1-3 zł.

Opublikowano

Mam podobny problem. Ja zastanawiam się nad HONOR 5X LTE By Huawei, lub w ostateczności Huawei Y6 LTE. Gdzieś czytałem, że niebawem ma wejść HUAWEI P9 LITE. Na chwilę obecną dla mnie numerem 1 z tej oferty jest Honor 5X. 

Opublikowano

No tak ale p9 nie długo premiera , a p9 lite wątpie czy będzie tanio. Mogę tylko do 300 zł (wpłata na start) i w abonamencie 59.99 pewnie o wiele drożej będzie.

Opublikowano

A nie ma tam Moto X Play? też dobry smartfon

Niestety, nie. 2-3 kwiecień jadę do salonu przedłużać umowę mogę później ale czy jest sens? ciekaw jestem czy będzie w kwietniu jakaś nowa partia telefonów. 

Czy jednak tego Honora5x brać... tak się zastanwiam.

Opublikowano

Ja tak czekałem pół roku.... Bierz co jest i się ciesz

Kung Fu TapaTalk Master!

Jutro jadę ;) Dzięki all za wypowiedzi macie +++

Opublikowano

Już , mam w domu Honora5x ale nie było wersji białej ani gold więc jest srebrno czarna zadowolony jestem sprawuję się świetnie :)

Temacik do zamknięcia :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie