Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam problem czasami na nie których stronach pojawia mi się One more Step i trzeba wpisać kod . Wie ktoś jak to usunąć wirusów nie ma :)

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Przeleć kompa AdwCleaner'em. Usuń wszystkie dodatki z FireFox'a.

Pokaż też, co to za strona, bo nie ułatwiasz nam zadania, zamazując.

Obstawiam stronę zabezpieczoną CloudFlare, która nie lubi się z Twoim dostawca internetu.

Opublikowano

Może być zainfekowanie wirusem Sality, poczytaj tu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Ale pewniejsze jest to:

CloudFlare jest wolnym globalnym dostawcą CDN i DNS, które mogą przyspieszyć i zabezpieczyć każde miejsce w Internecie. Wikipedia mówi, co następuje: CloudFlare jest firmą, która zapewnia sieci dostarczania zawartości i rozproszonego serwer nazw domen, siedzi między gościem a dostawcą usług hostingowych użytkownika CloudFlare, tym samym działając jako reverse proxy dla stron internetowych. Usługa jest sprzedawana jako zapewnienie bezpieczeństwa, jak również poprawę wydajności i szybkości internetowej.

CloudFlare to nie jest infekcją systemu.

Możesz zgłosić problem dostawcy internetu, bo nic innego nie możesz zrobić w tej sprawie.

Mam to samo na tej stronie więc może inni użytkownicy ją przetestują [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

i myślę, ze u wszystkich będzie to samo.

Tak to wygląda:

Opublikowano

Mam to samo na tej stronie więc może inni użytkownicy ją przetestują [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

i myślę, ze u wszystkich będzie to samo.

Testowałem tą stronę i to samo co u ciebie :) Wirusów nie ma żadnych skanowałem kilkanaście razy i nic :)

Opublikowano

Testowałem tą stronę i to samo co u ciebie :) Wirusów nie ma żadnych skanowałem kilkanaście razy i nic :)

A korzystasz z VPN? ja już dokładnie nie pamiętam czy nie zaczęło mi to wyskakiwać po użyciu CyberGhost, czy było od początku.

Opublikowano

Co lepsze wyłączyłem VPN i zrestartowałem Firefoxa i teraz z mojego normalnego IP jest wszystko OK, otwiera od razu stronę. Zobaczę po ponownym uruchomieniu kompa i napiszę.

Jak przeszedłeś na VPN ? B) bo nie za bardzo kumam tematu

Programy typu CyberGhost czy jakieś mask IP, które zmieniają adres IP, serwery Proxy.

Opublikowano

Czasami trafiam tak korzystając z AERO2, po restarcie inne IP, brak komunikatu.

Jeśli masz neostradę=orange/netia to restart łącza i powinno pomóc.

Spróbuję zrobić restart routera .

##

Zrobiłem reset i to samo .

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Od nich mam neta bezprzewodowego .

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty..

Z powodu: zamykamy, rozwiązny

Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś".

Pozdrawiamy zespół Winclub.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie