k3vin Posted December 5, 2015 Report Posted December 5, 2015 Lucky modyfikowaneer to darmowa i przydatna aplikacja do tworzenia kopii zapasowych oraz blokowania wyświetlanych reklam w aplikacjach. Program stworzony została z myślą o użytkownikach sprzętu z zainstalowanym Androidem. Za pomocą Lucky modyfikowaneer stworzymy kopię zapasową aplikacji jak i jej plików (np. map) oraz pozbędziemy się uciążliwych reklam w aplikacjach. Uwaga! Do skorzystania z wszystkich funkcji aplikacji wymagane jest posiadanie uprawnień administratora w systemie Android (root); Nie wszystkie funkcje aplikacji mogą być legalne na danym terenie kraju. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Aplikacja jest bardzo przydatna w użytku i ma przeróżne zastosowanie. Robienie kopii aplikacji, przerabianie instalek aplikacji na noadds, używanie aplikacji jako emulator płatności google [czyli darmowe zakupy], czy używanie dodatkowych custom modyfikowaney do aplikacji, jeśli zmodyfikowane nie zadziałają tak jak powinny. To tylko nieliczne zastosowania tej aplikacji. Trzeba brać poprawkę na to, że nie we wszystkich zastosowaniach zadziała z 100% pewnością, ponieważ aplikacje są rozwijane i 'uodparniane' na takie zmiany, aczkolwiek sam Lucky modyfikowaneer też jest bardzo często aktualizowany. Quote
muf18 Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Nie wiedziałem, że jest taka nowa wersja lucky patchera. Dzięki,bo od dawna jechałem na starym. Quote
remix2000 Posted January 19, 2016 Report Posted January 19, 2016 Jak ktoś używa tego do odblokowywania płatnych dodatków w grach to polecam też [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
razor1995 Posted January 19, 2016 Report Posted January 19, 2016 @up, z tym, że nieumjętnie użytkowany Freedom potrafi uwalić całe Usługi Google Play Quote
remix2000 Posted January 19, 2016 Report Posted January 19, 2016 Nigdy czegoś takiego nie doświadczyłem, a żaden dzieciak nie pogardzi darmowym złotem w androidowych pseudo-gierkach. Pewnie trzeba by niezłych kombinacji, żeby "uwalić" GMS Quote
razor1995 Posted January 19, 2016 Report Posted January 19, 2016 Wystarczy mieć KitKata, po użyciu Freedoma Google Services wywalają się. Po niefortunnym odinstalowaniu Google Services też lecą daleko Quote
remix2000 Posted January 19, 2016 Report Posted January 19, 2016 Ja miałem CM 4.4.4 i działało... Quote
k3vin Posted June 11, 2017 Author Report Posted June 11, 2017 Lucky Patcher Mod v6.4.9 Link w pierwszym poście, pod 'Download'. Quote
razor1995 Posted July 31, 2017 Report Posted July 31, 2017 Lucky Patcher v6.5.4 WHAT'S NEW 6.5.4- A new lpzip extension has been added. It's a zip archive, which can contain apk files and custom patches. Apk will to be installed. Custom patches will be automatically imported into Lucky Patcher;- Fix bug to xposed module LP;- Update custom patches;- Update translations;- Bugs fixed DOWNLOAD: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
kucykpl Posted November 16, 2017 Report Posted November 16, 2017 Witam Czy mógłby ktoś z Was szerzej opisać funkcje tego programu ? Używam go od jakiegoś czasu ale tylko do patchowania programów oraz robienia kopii zapasowych. Reszty funkcji się nie bardzo czepiałem ponieważ ich nie znam i nie chcę nic rozwalić. Quote
Guest Posted November 16, 2017 Report Posted November 16, 2017 Lucky Patcher 6.7.8 Dodano niestandardowy patch do MultiPatch'a (alpha); Naprawiono błędny dialog dla przebudowania Poprawiono tłumaczenia; Usprawniono niestandardowe Patche. Link : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts