rygiel1974 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 Tak mieliście rację obraz windowsa 8 core pobrany z forum ( ważne skąd się pobiera ) i aktywacja przeszła bez problemu, żałuję że tak późno tu trafiłem zaoszczędziłbym czas i nerwy. Dzięki i pozdrawiam Cytuj
Jakub Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 pytanko mam do was. mam laptopa dell. Klucz od windows core 64 bit zaszyty jest w biosie . MAm pytanie czy instalujac werjsę Core 8.1 z łatami samodzelnie zintegrowanymi aktywuje się kluczem od 8? Cytuj
VACek Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 pytanko mam do was. mam laptopa dell. Klucz od windows core 64 bit zaszyty jest w biosie . MAm pytanie czy instalujac werjsę Core 8.1 z łatami samodzelnie zintegrowanymi aktywuje się kluczem od 8? Klucz od 8 pasuje do 8, klucz od 8.1 pasuje do 8.1 Cytuj
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 Jeślibyś miał zwykły 8 + dointegrowany Update i poprawki to klucz zadziała. Wiem bo sprawdzałem jak miałem jeszcze 8 Ewentualnie darmowy upgrade do 10-tki (trzeba zaznaczyć że korzystasz z opcji dla niepełnosprawnych) Cytuj
Jakub Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 chodzi o upgrade bo nie mogę znaleśc nie pisze oem. Klucz jest w biosie a do 8 nie ma łt chcę mu uaktualnić system. Cytuj
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 Ściągnij czysty lub zaktualizowany 8, do niego osobno Update i poprawki, wszystko razem zintegruj i będzie działać normalnie 8.1 z kluczem od 8. Ja tak robiłem i zawsze działało lub wgraj mu 10tkę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi