GrzegorzAsia Posted February 25 Report Posted February 25 Czołem, używam ostatniej modyyfikacji od wiktorynka przez kilka lat i zastanawiam się, czy to jest bezpieczne? Dzieki wufuc sa tam jakies aktualizacje + oczywiscie posiadam ESET NOD32. Warto przeniesc sie na nowszy? Quote
Widzior Posted February 26 Report Posted February 26 System jest tak bezpieczny, jak mądry jest jego użytkownik. Jak ci wszystko działa co potrzebujesz, to nie zmieniaj. Ja niestety po zakupie nowej karty graficznej nie miałem wyjścia i teraz urzęduję na Win10 LTSC od prezesa. I nie używam od lat żadnego AV, a Defendera wyciąłem w pień stig, Miodek, brygada69 and 2 others like this Quote
ampa Posted February 26 Report Posted February 26 Mogą niektóre aplikacje przestać działać bo są nie wspierane. Np. Bank PKO jakiś czas temu ograniczył korzystanie z aplikacji tegoż banku a może już nawet na tym systemie nie działa. Quote
brygada69 Posted February 26 Report Posted February 26 1 godzinę temu, ampa napisał(a): Bank PKO Działa Quote
podlos Posted February 26 Report Posted February 26 Bezpieczeństwo to mały problem przy wsparciu dla aplikacji a mało co z aktualnych tam już działa. Z tego powodu warto się przenieść na 10 lub 11. Quote
deejayadam Posted February 27 Report Posted February 27 Wszystko zależy do czego służy PC/Laptop, ja używam Windows 8.1 i na moje potrzeby jest dobry. Więc myśle że Windows 7 też byłby dobry na moje potrzeby. Przeglądarka Firefox 115.17.0esr Antyvirus PANDAFREEAV I wszystko jest OK. Quote
Recommended Posts