lukcio31 Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Opublikowano 24 Lutego Zastanawia mnie czy warto używać program do poczty mailowej Outlook,który jest w Windows 11,a może lepiej korzystać z poczty mailowej logując się do poczty na stronie na której mamy konto pocztowe np: Onet? Cytuj
stens Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Opublikowano 24 Lutego Mozilla Thunderbird i będziesz zadowolony FILAGOL lubi to Cytuj
balusiek Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Opublikowano 24 Lutego Jeżeli mowa o Onecie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Opublikowano 24 Lutego ▲ Kłamią w "żywe oczy" . U mnie wyłączyli już 16 lutego. ▼ Mam onet.eu i może dlatego dostałem wcześniej bana? Cytuj
Widzior Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 1 godzinę temu, zdzisiek24 napisał(a): ▲ Kłamią w "żywe oczy" . U mnie wyłączyli już 16 lutego. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] U mnie cały czas działa i POP3, i IMAP. Mam bardzi stary mail z końcówką VP.PL Niemniej zmieniam maile we wszystkich usługach, gdzie miałem ten jako główny, a że to był mój 1szy mail, to mam go w bankach, urzędzie skarbowym, w pracy itd itp. Masa roboty. Ciekawe co ta banda szmaciarzy będzie z tego mieć, jak ich zaspamionego syfiastego maila nagle przestaną używać grube tysiące użytkowników Cytuj
lukcio31 Opublikowano 24 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego Zostawię konto pocztowe na Onet.Nie będę używał programów pocztowych w Windows 11(o to zapytałem),takich jak Thunderbird(długi czas korzystałem z programu)lub Outlook(program jest w Windows 11),jeśli ich używanie dla konta IMAP ma być płatne od 31.03.2026.Będę korzystał z poczty mailowej logując się do niej przez stronę internetową Onet,gdy będzie trzeba wysyłać maila,a do odbierania poczty zainstaluje mobilną aplikację Onet Poczta,jeśli w niej naprawią by wyświetlały się z aplikacji powiadomienia o nowych wiadomościach i można było ponownie zalogować się na konto pocztowe po odinstalowaniu aplikacji mobilnej i na razie do 31.03.2026 zostawię mobilną aplikację Thunderbird i zobaczę,czy po 31.03.2026,aplikacja będzie pobierać darmowo wliadomości mailowe. Dzięki wszystkim za odpowiedzi w tym temacie Cytuj
Kocurek Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Opublikowano 25 Lutego W dniu 24.02.2026 o 10:04, lukcio31 napisał(a): Zastanawia mnie czy warto używać program do poczty mailowej Outlook,który jest w Windows 11,a może lepiej korzystać z poczty mailowej logując się do poczty na stronie na której mamy konto pocztowe np: Onet? @lukcio31 wypróbuj Howard E-Mail Notifier - strona domowa autora: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jest za darmo, ale wsparłem autora finansowo darowizną (Niemiec, więc produkt solidny powinien być), poprawiłem tłumaczenie PL dla niego - używam aplikacji na co dzień. Fajnie powiadamia i wystarczy. Pobieraj z linku wyżej, bo to oficjalną strona autora programu - inne strony mogą się podszywać. LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Opublikowano 25 Lutego albo [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kocurek lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi