Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawia mnie czy warto używać program do poczty mailowej Outlook,który jest w Windows 11,a może lepiej korzystać z poczty mailowej logując się do poczty na stronie na której mamy konto pocztowe np: Onet?

Opublikowano
1 godzinę temu, zdzisiek24 napisał(a):

▲   Kłamią w "żywe oczy" . U mnie wyłączyli już 16 lutego.  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 

U mnie cały czas działa i POP3, i IMAP. Mam bardzi stary mail z końcówką VP.PL Niemniej zmieniam maile we wszystkich usługach, gdzie miałem ten jako główny, a że to był mój 1szy mail, to mam go w bankach, urzędzie skarbowym, w pracy itd itp. Masa roboty. Ciekawe co ta banda szmaciarzy będzie z tego mieć, jak ich zaspamionego syfiastego maila nagle przestaną używać grube tysiące użytkowników 🤬

Opublikowano

Zostawię konto pocztowe na Onet.Nie będę używał programów pocztowych w Windows 11(o to zapytałem),takich jak Thunderbird(długi czas korzystałem z programu)lub Outlook(program jest w Windows 11),jeśli ich używanie dla konta IMAP ma być płatne od 31.03.2026.Będę korzystał z poczty mailowej logując się do niej przez stronę internetową Onet,gdy będzie trzeba wysyłać maila,a do odbierania poczty zainstaluje mobilną aplikację Onet Poczta,jeśli w niej naprawią by wyświetlały się z aplikacji powiadomienia o nowych wiadomościach i można było ponownie zalogować się na konto pocztowe po odinstalowaniu aplikacji mobilnej  i na razie do 31.03.2026  zostawię mobilną aplikację Thunderbird i zobaczę,czy po 31.03.2026,aplikacja będzie pobierać darmowo wliadomości mailowe.

Dzięki wszystkim za odpowiedzi w  tym temacie

Opublikowano
W dniu 24.02.2026 o 10:04, lukcio31 napisał(a):

Zastanawia mnie czy warto używać program do poczty mailowej Outlook,który jest w Windows 11,a może lepiej korzystać z poczty mailowej logując się do poczty na stronie na której mamy konto pocztowe np: Onet?

@lukcio31 wypróbuj Howard E-Mail Notifier - strona domowa autora: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Jest za darmo, ale wsparłem autora finansowo darowizną (Niemiec, więc produkt solidny powinien być), poprawiłem tłumaczenie PL dla niego - używam aplikacji na co dzień. Fajnie powiadamia i wystarczy.

Pobieraj z linku wyżej, bo to oficjalną strona autora programu - inne strony mogą się podszywać.

LAGUNA lubi to