mathewgod Posted February 5 Report Posted February 5 Siemka, mam ogolnie 3 partycje na m2 ssd C - system 85gb D - gierki F - pusty Chce powiekszyc miejsce na C biorac z F, przeczytalem ze zarzadzniem dyskami tego nie zrobie bo jest tragiczne, a wszystkie apki ktore probowalem sa platne, jest jakies wyjscie? Quote
Widzior Posted February 5 Report Posted February 5 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] BartAcid and FILAGOL like this Quote
stens Posted February 5 Report Posted February 5 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA and FILAGOL like this Quote
jozef.k Posted February 5 Report Posted February 5 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jest w PL LAGUNA and FILAGOL like this Quote
janek917 Posted February 5 Report Posted February 5 9 godzin temu, mathewgod napisał(a): Siemka, mam ogolnie 3 partycje na m2 ssd C - system 85gb D - gierki F - pusty Chce powiekszyc miejsce na C biorac z F, przeczytalem ze zarzadzniem dyskami tego nie zrobie bo jest tragiczne, a wszystkie apki ktore probowalem sa platne, jest jakies wyjscie? AOMEI Partition Assistant All Edition-9.5,0.0 tu link do pobrania - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL and LAGUNA like this Quote
LAGUNA Posted February 5 Report Posted February 5 a tutaj masz mniej więcej instrukcję [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL likes this Quote
mathewgod Posted February 5 Author Report Posted February 5 co do AOEMI, w darmowej wersji nic praktycznie nie mozna Quote
Widzior Posted February 5 Report Posted February 5 W każdej z tych w/w darmowych nic nie możesz konkretnego zrobić, dlatego podałem ci WinPE Strelca. BartAcid, FILAGOL and nudzija like this Quote
andante Posted February 5 Report Posted February 5 Programem GParted możliwe że dasz radę to zrobić. Jest darmowy i po polsku, nagrywasz go na pendrive. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
LAGUNA Posted February 5 Report Posted February 5 ale w tej już tak [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts