Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mistrzu możesz tą informację przypiąć na górze.

Efekty aero glass znów działają.

Autor dodał nową wersję  DWM Blur Glass

O to co trzeba zrobić:

1.Pobrany plik rozpakowujemy go do c/ programy files

2.Instalujemy Nowy SDK (bez tego program nie ruszy)

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

3.Odpalamy program exe  z z c programy files , katalog Release

4. konfigurujemy program 

kamilpl, 1835 i LaptopIpc lubią to
Opublikowano

Cześć, u mnie działa doskonale wszystko, wydajność na duży plus ale nie potrafię poradzić sobie z włączeniem HVCI tak żeby móc grać w niektóre gry np. Valorant wiadomo system ma wyłączony moduł security i nie mam możliwości włączenia/wylączenia core isolation - memory integrity nie wiem jak sobie z tym poradzić.

Opublikowano

Normalnie zainstalowały wam się aktualizacje? Niby znalazło przez Windows Update, pobrało, i potrzebny był restart. Teraz tak stoi na ekranie aktualizacje są w drodze. Nie wyłączaj komputera. Usługi te fabryczne ustawione.

Oki trochę z tym schodzi, ale poszło.

Opublikowano

Siemka All, i SROMOTNIK

J@k dla mnie lipa straszna

Niby na MEGA>NZ jest 5GB za free, rozmiar ISO ~~3,7 GB, ale jak ściągam to mi co jakieś 1,44 GB pisze, że transfer wykorzystany, a ja tam nie ruszam nic bo mi nie trzeba, wolę torrent więc ... :?

[EDIT]: poszło na 2 razy / nie było tematu pozdr.

Opublikowano

FILAGOL chodzi Ci o pobranie tego obrazu JG ? To spróbuj MEGABASTERD_UPLOAD_LOGS. Spróbuje znaleść link i podeślę

Sprawdzony działa jest skuteczny i przynajmniej na tą chwilę bezpieczny

Opublikowano

Przepraszam @Groszek1962, że zadaje "głupie" pytanie

lecz... pobrałem program z linku, który Podesłałeś 

uruchomiłem i...

(Pytam, gdyż NIGDY z tej opcji nie korzystałem i nie wiem, co i jak 😞)

Nie znam dalszej procedury

Pozdrawiam

Opublikowano

Wypakuj Uruchom skrypt  -- MegaBasterd

teraz skopiuj adres do mega ja robię to tak Klik na mega  po otwarciu karty mega kopiuję adres i mam tak

załączam fotkę

Pozdrawiam

Opublikowano

Zainstalowalem system w wersji angielskiej ale nie pojawia sie nic zgodnie z instrukcja na pierwszej stronie (nie wyskoczylo zadnej okno Performance) W dodatku nie dziala windows update (Something went wrong. Try to reopen Settings later.) Nie wiem jak to dalej ulruszyf.

Opublikowano
15 minut temu, stasimonuk napisał(a):

Zainstalowalem system w wersji angielskiej ale nie pojawia sie nic zgodnie z instrukcja na pierwszej stronie (nie wyskoczylo zadnej okno Performance) W dodatku nie dziala windows update (Something went wrong. Try to reopen Settings later.) Nie wiem jak to dalej ulruszyf.

Przecież iso ang  ma starą datę  - nie zwróciłeś uwagi?...

Opublikowano
5 minut temu, stens napisał(a):

Błąd instalacji  0x800f0983 przy instalowaniu "2025-12 Aktualizacja zabezpieczeń (KB5072033) (26200.7462)" Ręcznie też wywala . 😞 

Restart, Czyszczenie 1 i 2 - łatka wchodzi jak w masełko. 

To iso bazuje na starszym obrazie, który jak wydawałem przyjmował przez 2 miesiące wszystkie łatki z WU.

M$ ostatnio mocno namieszał z latkami i efekt mamy jaki jest. Na szczęście Czyszczenie z Narzędzi naprawia wszystko 😏

A poza tym jak się system sprawuje?

Opublikowano
7 godzin temu, srom-otnik napisał(a):

Przecież iso ang  ma starą datę  - nie zwróciłeś uwagi?...

Pobralem jak nowej nie bylo jeszcze i teraz instalowalem. Jest jakis sposob zeby wlaczyc windows update? Potrzebuje systemu w angielskiej wersji na laptopa 😂