NightRiderss87 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2025 Mistrzu możesz tą informację przypiąć na górze. Efekty aero glass znów działają. Autor dodał nową wersję DWM Blur Glass O to co trzeba zrobić: 1.Pobrany plik rozpakowujemy go do c/ programy files 2.Instalujemy Nowy SDK (bez tego program nie ruszy) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 3.Odpalamy program exe z z c programy files , katalog Release 4. konfigurujemy program [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] kamilpl, 1835 i LaptopIpc lubią to Cytuj
kamilpl Opublikowano 11 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2025 Super, działa po wszystkich aktualizacjach Dzięki!! swiniarobert69 lubi to Cytuj
Cardio Opublikowano 11 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2025 Przy probie uruchomienia WhatsApp mam taki komunikat. Powiedzcie jak to rozwiazac? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
CX300 Opublikowano 16 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2025 Witam , mam pytanie jak dodać do przycisku Zamknij opcję UŚPIJ ? Cytuj
stens Opublikowano 16 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2025 8 minut temu, CX300 napisał(a): jak dodać do przycisku Zamknij opcję UŚPIJ ? Musisz zainstalować sterowniki do grafy. LAGUNA lubi to Cytuj
Tandencious Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia Cześć, u mnie działa doskonale wszystko, wydajność na duży plus ale nie potrafię poradzić sobie z włączeniem HVCI tak żeby móc grać w niektóre gry np. Valorant wiadomo system ma wyłączony moduł security i nie mam możliwości włączenia/wylączenia core isolation - memory integrity nie wiem jak sobie z tym poradzić. Cytuj
mangas Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia Dziś zainstalowałem na 5cio letnim lapku - Acer Aspire 3 A315-23-R9MZ - przy 8GB RAM-u system wręcz fruwa, tak że dzięki serdeczne. srom-otnik i swiniarobert69 lubią to Cytuj
wazelina Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia Normalnie zainstalowały wam się aktualizacje? Niby znalazło przez Windows Update, pobrało, i potrzebny był restart. Teraz tak stoi na ekranie aktualizacje są w drodze. Nie wyłączaj komputera. Usługi te fabryczne ustawione. Oki trochę z tym schodzi, ale poszło. swiniarobert69 lubi to Cytuj
Saddam Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia Siemka All, i SROMOTNIK J@k dla mnie lipa straszna Niby na MEGA>NZ jest 5GB za free, rozmiar ISO ~~3,7 GB, ale jak ściągam to mi co jakieś 1,44 GB pisze, że transfer wykorzystany, a ja tam nie ruszam nic bo mi nie trzeba, wolę torrent więc ... :? [EDIT]: poszło na 2 razy / nie było tematu pozdr. Cytuj
Achon Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia W dniu 4.01.2026 o 14:51, wazelina napisał(a): Oki trochę z tym schodzi, ale poszło. Pogięło ich całkowicie z rozmiarami aktualizacji. srom-otnik lubi to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 7 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 10 minut temu, Achon napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pogięło ich całkowicie z rozmiarami aktualizacji. Tak, jakiś obłęd... swiniarobert69 lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia Dzień Dobry Aktualizacje wielkości systemu operacyjnego, a nawet większe, po co to komu takie kobyły ? Cytuj
kamilpl Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia LTSC rządzi swiniarobert69 lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia W dniu 5.11.2025 o 05:43, srom-otnik napisał(a): Wersja polska - 08.01.26 Rozmiar ISO: 3,71 GB SHA-1: e049e48e2f5abe04ef8f33aed95dc0319e068800 Jak pobrać ? Pozdrawiam Cytuj
Groszek1962 Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia chodzi Ci o pobranie tego obrazu JG ? To spróbuj MEGABASTERD_UPLOAD_LOGS. Spróbuje znaleść link i podeślę [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Sprawdzony działa jest skuteczny i przynajmniej na tą chwilę bezpieczny Cytuj
FILAGOL Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2 minuty temu, Groszek1962 napisał(a): chodzi Ci o pobranie tego obrazu JG ? Dzień Dobry @Groszek1962 tak, o pobranie aktualnego obrazu z dnia08.01.26 Pozdrawiam Groszek1962 lubi to Cytuj
Groszek1962 Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Życzę szybkich transferów, pobieraj i działaj Pozdrawiam Sprawdzony bo już dziś pobeirałem MODa JG FILAGOL lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Przepraszam @Groszek1962, że zadaje "głupie" pytanie lecz... pobrałem program z linku, który Podesłałeś uruchomiłem i... (Pytam, gdyż NIGDY z tej opcji nie korzystałem i nie wiem, co i jak ) Nie znam dalszej procedury Pozdrawiam Cytuj
Groszek1962 Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Wypakuj Uruchom skrypt -- MegaBasterd teraz skopiuj adres do mega ja robię to tak Klik na mega po otwarciu karty mega kopiuję adres i mam tak załączam fotkę [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pozdrawiam Cytuj
FILAGOL Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Zrobiłem tak jak Podałeś ale pobiera mi: Win JG 11 25H2 Pro Lite eng 10.11.25.iso a, nie z 08.01.26 czyżbym zrobił coś nie tak ? Groszek1962 lubi to Cytuj
Groszek1962 Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Coś mi się wydaje że masz racje ten link jest do poprzedniej wersji Win JG11 25H2 Pro Lite eng 10.11.25 dodam fot [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Czeba zapytać u źródła FILAGOL lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia u mnie również tak samo 2 minuty temu, Groszek1962 napisał(a): Coś mi się wydaje że masz racje ten link jest do poprzedniej wersji Win JG11 25H2 Pro Lite eng 10.11.25 Mistrzu @srom-otnik Prosimy o Twą pomoc Pozdrawiam Cytuj
srom-otnik Opublikowano 8 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Nowa wersja testowa do pobrania. stens, JanKo66, LaptopIpc i 1 inny lubią to Cytuj
Calvex Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Jakiś changelog co sie pozmieniało? Czy tylko update windowsa? Cytuj
stasimonuk Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia Zainstalowalem system w wersji angielskiej ale nie pojawia sie nic zgodnie z instrukcja na pierwszej stronie (nie wyskoczylo zadnej okno Performance) W dodatku nie dziala windows update (Something went wrong. Try to reopen Settings later.) Nie wiem jak to dalej ulruszyf. Cytuj
srom-otnik Opublikowano 9 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 15 minut temu, stasimonuk napisał(a): Zainstalowalem system w wersji angielskiej ale nie pojawia sie nic zgodnie z instrukcja na pierwszej stronie (nie wyskoczylo zadnej okno Performance) W dodatku nie dziala windows update (Something went wrong. Try to reopen Settings later.) Nie wiem jak to dalej ulruszyf. Przecież iso ang ma starą datę - nie zwróciłeś uwagi?... FILAGOL i swiniarobert69 lubią to Cytuj
stens Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia Błąd instalacji 0x800f0983 przy instalowaniu "2025-12 Aktualizacja zabezpieczeń (KB5072033) (26200.7462)" Ręcznie też wywala . Cytuj
srom-otnik Opublikowano 9 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 5 minut temu, stens napisał(a): Błąd instalacji 0x800f0983 przy instalowaniu "2025-12 Aktualizacja zabezpieczeń (KB5072033) (26200.7462)" Ręcznie też wywala . Restart, Czyszczenie 1 i 2 - łatka wchodzi jak w masełko. To iso bazuje na starszym obrazie, który jak wydawałem przyjmował przez 2 miesiące wszystkie łatki z WU. M$ ostatnio mocno namieszał z latkami i efekt mamy jaki jest. Na szczęście Czyszczenie z Narzędzi naprawia wszystko A poza tym jak się system sprawuje? Cytuj
stens Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 6 minut temu, srom-otnik napisał(a): A poza tym jak się system sprawuje? A po za tym sprawuje się bardzo dobrze srom-otnik i FILAGOL lubią to Cytuj
stasimonuk Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 7 godzin temu, srom-otnik napisał(a): Przecież iso ang ma starą datę - nie zwróciłeś uwagi?... Pobralem jak nowej nie bylo jeszcze i teraz instalowalem. Jest jakis sposob zeby wlaczyc windows update? Potrzebuje systemu w angielskiej wersji na laptopa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi