kamilpl Opublikowano 18 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2025 2 godziny temu, sasik007 napisał(a): U mnie w windows update jest ale jak chce usunąć wyskakuje błąd U mnie też , chciałem przez Dism i pisze że jest główna integralna aplikacją AMD i nie usunie. swiniarobert69 lubi to Cytuj
Zwyczajny Opublikowano 18 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2025 Nie mogę się zalogować do konta Microsoft, nie ma takiej możliwości? Cytuj
sasik007 Opublikowano 18 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2025 Zainstalowałem raz jeszcze od nowa system i niestety po zastosowaniu optymalizacji problem jest zeby wejsc w ustawienia ekranu w menu ustawienia zakładka wyswietlacz kreci sie kółko i tyle @srom-otnik zerkniesz?? Ewentualnie moze miec tez wpływ opcja czyszczenie bo tez uzyłem. swiniarobert69 lubi to Cytuj
NightRiderss87 Opublikowano 18 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2025 u mnie ok. LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 18 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2025 @sasik007 a nie zrobiłeś sobie przypadkiem tego za wcześnie, zanim poinstalowałeś wszystkie dodatki. Cytuj
sasik007 Opublikowano 18 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2025 nie wszystko zainstalowałem i działa wszystko jedynie opcja ,,ustawienia ekranu,, nie działa i raczej tak na 98% to przez opcje czyszczenie. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 18 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2025 może zobacz jak będzie w Twoim przypadku bez opcji czyszczenia. Cytuj
sasik007 Opublikowano 18 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2025 Panowie nie wiem jak ta usługa ma się do wyświetlania ustawień wyświetlacza ale wydaje mi się że namierzyłem winowajcę prawdopodobnie jest to usługa ,,izolacja klucza cng,, miałem ja wyłączona .Włączyłem i eureka ustawienia działają ,będę obserwował z ciekawości niech ktoś wyłączy ta usługę i odczekaj chwilę bo to nie odrazu się działo. Ps. czy u was tez ten pasek u gory zostaje czarny?? ma ktos na to sposob?? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA lubi to Cytuj
AE11 Opublikowano 19 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2025 mam pytanie czy windows dziala na mbr ? bo mam starego latopa mam tylko legal Cytuj
jozef.k Opublikowano 19 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2025 Jak zrobisz pendrive MBR w Rufusie czy innym programem to musi działać,ale do starego grata bym nie pakował 11 tylko 10 wersji Extreme na przykład tą: Cytuj
LAGUNA Opublikowano 19 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2025 7 godzin temu, AE11 napisał(a): mam pytanie czy windows dziala na mbr ? bo mam starego latopa mam tylko legal Będzie działał ,zależy co tam chcesz robić. Ale działać będzie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] swiniarobert69 lubi to Cytuj
sasik007 Opublikowano 19 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2025 System śmiga zaje.... naprawde super to wyszło nigdy nie miałem tak mało usług na win 11 a działa wszystko LOL. Jedyna uwaga to to ze nie dziala do konca efekt blur mica na kazdym innym dziala normalnie na tym jakos nie chce. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA i swiniarobert69 lubią to Cytuj
AE11 Opublikowano 19 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2025 Da ktoś link drive Google bo to mega strasznie wolny Cytuj
NightRiderss87 Opublikowano 20 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2025 16 godzin temu, sasik007 napisał(a): System śmiga zaje.... naprawde super to wyszło nigdy nie miałem tak mało usług na win 11 a działa wszystko LOL. Jedyna uwaga to to ze nie dziala do konca efekt blur mica na kazdym innym dziala normalnie na tym jakos nie chce. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Najnowsza aktualizacja microsoft popsuły efekty szkła. swiniarobert69 lubi to Cytuj
sarpit Opublikowano 20 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2025 Super, podziękowania , nie dział mi tylko WhatsApp , instaluje się a po uruchomieniu pusta ramka bez zawartości. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
wislak00 Opublikowano 20 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2025 12 minut temu, sarpit napisał(a): Super, podziękowania , nie dział mi tylko WhatsApp , instaluje się a po uruchomieniu pusta ramka bez zawartości. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] To [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] + restart + to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] starcraft2fan, swiniarobert69 i sarpit lubią to Cytuj
Leniog70 Opublikowano 20 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2025 W dniu 11.11.2025 o 23:03, kamilpl napisał(a): Jest jakaś witaminka do starbacka? Żeby było na stałe ? wrzuć tylko do C:\Program Files\StartAllBack do folderu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] uruchom jako administrator klikasz patch będziesz mieć dożywotnia licencje Cytuj
LAGUNA Opublikowano 20 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2025 Może troszkę nie o systemie ale jak coś komuś by się działo. Po aktualizacji do systemu Windows 11 z października 2025 r. (KB5066835 ) w niektórych grach może wystąpić spadek wydajności. Nvidia nie wskazała, które gry były szczególnie narażone na pogorszenie działania. Spekulacje graczy kierują się jednak w stronę nowych hitów, zwłaszcza Black Ops 7 i Battlefielda 6. to żeby mniej więcej wiedział co temu winne. swiniarobert69 i wislak00 lubią to Cytuj
NightRiderss87 Opublikowano 20 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2025 Drukarka bezprzewodowo działa u mnie tylko na fabrycznych ustawieniach microsoftu. Cytuj
sasik007 Opublikowano 20 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2025 Mam pytanie bo jak wylogowywuje się to kilka razy ekran miga tak ma być?? Cytuj
kamilpl Opublikowano 20 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2025 Nie. Zapewne nie zainstalowałeś wszystkich sterowników. Cytuj
AE11 Opublikowano 20 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2025 2 godziny temu, sasik007 napisał(a): Mam pytanie bo jak wylogowywuje się to kilka razy ekran miga tak ma być?? Witam seredcznie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] pobierz to masz wersje portable pro masz karte graficzna Cytuj
sasik007 Opublikowano 21 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2025 Nie to nie o to chodzi, sterowniki mam wszystkie bardziej wygląda to tak jak by się przeładowywało kilka razy. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 21 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2025 4 godziny temu, sasik007 napisał(a): bardziej wygląda to tak jak by się przeładowywało kilka razy. daj mu ze dwa dni może się wszystko ustabilizuję, chyba że jest jakiś konflikt z dodatkową aplikacją. Ja miałem też pewien objaw,ale to w innym systemie. Odczekałem pare dni i wróciło do normy. Cytuj
juh Opublikowano 21 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2025 Zauważyłem ciekawostkę po instalacji tej modyfikacji. Już na kilku laptopach ona mi działa i wczoraj instalowałem na kolejnym. Po pojawieniu się pytania czy usunąć defendera dałem tak i po restarcie oczekiwałem na kolejny komunikat z optymalizatora usług. Czekam, czekam i brak okna. Minęło pół godziny w końcu spróbowałem zainstalować ponownie modyfikację bo to tylko minuta czasu a przed tym sprawdziłem sumę kontrolną obrazu ponieważ niedawno mi padł inny pendrive i myślałem że tutaj coś na rzeczy. W ponownej instalacji to samo. Powoli bateria mi w laptopie padała więc podłączyłem zasilanie a ja trzeci raz zainstalowałem i w końcu pojawił się komunikat. Wychodzi na to że gdy laptop działa na baterii komunikat optymalizatora się nie pojawia. Nie dało mi to spokoju więc instaluje czwarty raz przy pracy na samej baterii i tym razem nie było okna. Ot taka ciekawostka srom-otnik, LAGUNA i swiniarobert69 lubią to Cytuj
sarpit Opublikowano 22 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2025 Zauważyłem jeszcze że zacinają mi się filmy w czasie odtwarzania i to dzieje się na różnych odtwarzaczach i paczkach kodeków. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 22 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2025 może Tobie podpasuje to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
sasik007 Opublikowano 22 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2025 Doszedłem co było przyczytna migania ekranu podczas właczania blokady ekranu ,jezeli w rejestrze w sciezce HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\Personalization NoLockScreen ustawimy wartosc 0 to wtedy własnie jest ten efekt ale jak ustawimy na 1 to problem znika wiec zeby zmienic tapete na ekranie blokady trzeba zmienic w rejestrze pierw na 0 zmienic tapete i z powrotem na 1 chyba ze macie jakies inne rozwiazanie?? swiniarobert69 lubi to Cytuj
sarpit Opublikowano 22 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2025 6 godzin temu, LAGUNA napisał(a): może Tobie podpasuje to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Na obydwu się zacina. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi