EURU84 Opublikowano Środa o 18:21 Zgłoś Opublikowano Środa o 18:21 @srom-otnik No powiem Ci stary że śmiechłem że jestem jego klonem XD Winny się tłumaczy ale kij, wieczór, więc... To jest moje drugie konto. Pierwsze usunąłem po wejściu RODO (pisałem do admina z prośbą o usunięcie) tak samo jak na MyDigitalLife Forum. Możesz zerknąć na moje wcześniejsze posty i tak, jest ich niewiele, i nie, nie są obraźliwe dla nikogo bo w zasadzie pobieram tylko Twoje obrazy iso od długiego długiego czasu (czasy XP w górę...) więc trochę czuję się zaskoczony i zniesmaczony? Mam 30 lat i raczej nie zachowuję się jak typowy szczyl w Internecie a jeśli dyskusja zmierza w złą stronę to olewam delikwenta. Swoją drogą to przeinstalowuję Twój system właśnie. Po instalacji dość mocno go modyfikuję pod swoje potrzeby i działa świetnie - zero zastrzeżeń. Coś nagrzebałem w rejestrze i jest jakiś konflikt w explorer.exe - DWM - win32k. Po prostu cały explorer laguje jeśli ruszam szybko kursorem. Dziwne. Nowe konto użytkownika to samo. ChatGPT nie pomaga, zbyt wiele opcji. Podejrzewam że to coś z grzebaniem w menu kontekstowym. Prawdopodobnie jakiś handler odwołuje się do opcji której już nie ma i w tym rzecz. Problem taki że dla mnie postawienie systemu i konfiguracja to minimum tydzień roboty po pracy. MINIMUM. Każde ustawienie i każda aplikacja. Ale zrobię to. A z tego co piszesz odnośnie prywatności to tak, logiczne. Dzięki za odpowiedź, choć poczułem się dziwnie że ktoś mógł mnie powiązać z tym fredem @siwydym Wiesz że moje konto jest starsze o prawie rok czasu? Może warto poszukać w metadanych? Serio, po roku czasu rzucałbym się na @srom-otnik z zębami "bo tak"? Idiotyczne... srom-otnik, kac222 i swiniarobert69 lubią to Cytuj
srom-otnik Opublikowano Środa o 19:03 Autor Zgłoś Opublikowano Środa o 19:03 41 minut temu, EURU84 napisał(a): @srom-otnik No powiem Ci stary że śmiechłem że jestem jego klonem XD Winny się tłumaczy ale kij, wieczór, więc... To jest moje drugie konto. Pierwsze usunąłem po wejściu RODO (pisałem do admina z prośbą o usunięcie) tak samo jak na MyDigitalLife Forum. Możesz zerknąć na moje wcześniejsze posty i tak, jest ich niewiele, i nie, nie są obraźliwe dla nikogo bo w zasadzie pobieram tylko Twoje obrazy iso od długiego długiego czasu (czasy XP w górę...) więc trochę czuję się zaskoczony i zniesmaczony? Mam 30 lat i raczej nie zachowuję się jak typowy szczyl w Internecie a jeśli dyskusja zmierza w złą stronę to olewam delikwenta. Swoją drogą to przeinstalowuję Twój system właśnie. Po instalacji dość mocno go modyfikuję pod swoje potrzeby i działa świetnie - zero zastrzeżeń. Coś nagrzebałem w rejestrze i jest jakiś konflikt w explorer.exe - DWM - win32k. Po prostu cały explorer laguje jeśli ruszam szybko kursorem. Dziwne. Nowe konto użytkownika to samo. ChatGPT nie pomaga, zbyt wiele opcji. Podejrzewam że to coś z grzebaniem w menu kontekstowym. Prawdopodobnie jakiś handler odwołuje się do opcji której już nie ma i w tym rzecz. Problem taki że dla mnie postawienie systemu i konfiguracja to minimum tydzień roboty po pracy. MINIMUM. Każde ustawienie i każda aplikacja. Ale zrobię to. A z tego co piszesz odnośnie prywatności to tak, logiczne. Dzięki za odpowiedź, choć poczułem się dziwnie że ktoś mógł mnie powiązać z tym fredem @siwydym Wiesz że moje konto jest starsze o prawie rok czasu? Może warto poszukać w metadanych? Serio, po roku czasu rzucałbym się na @srom-otnik z zębami "bo tak"? Idiotyczne... To miło, że Ty to nie ta parówa. Pozdrowionka plusik, swiniarobert69 i kac222 lubią to Cytuj
Fred3 Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Opublikowano 16 godzin temu W dniu 15.04.2026 o 11:59, stens napisał(a): Przecież to sam wojani, to widać po jego wywodach. @stens Ciebie nikt nie rusza a twoją opinię co do tego systemu choć sam wiesz, że to system do kitu, ale nie chcesz tego publicznie wyjawi można do kibelka wyrzucić. Może i dobrze że Wojany jadą po tym Psychonaucie Sromotniku bo ostatnio nic mu nie wychodzi. Wypchalem to ISO z jego systemem dla ubogich medrcow na jedno z zagranicznych forum z prośbą o opinię. Jak dostanę a nie pozbędziesz się mnie jak innych z tego forum to ją tu wstawię. Dlaczego jesteście tacy dziwni i dajecie same plusy Sromotnikowi za coś co jest nic nie warte? Wiedz, że możesz pożałować tego, że modów od W-A217 nie testowałeś, bo jesteś tak jak inni tutaj skazany na Sromotnika. Pozdrawiam Cytuj
siwydym Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu 2 godziny temu, Fred3 napisał(a): Dlaczego jesteście tacy dziwni i dajecie same plusy Sromotnikowi za coś co jest nic nie warte? widać coś jest warte 2 godziny temu, Fred3 napisał(a): Wiedz, że możesz pożałować tego, że modów od W-A217 nie testowałeś, bo jesteś tak jak inni tutaj skazany na Sromotnika. Pozdrawiam Testowałem i większość z nas też to zrobiła. I pożałowałem tego, że straciłem czas na tego gniota mój drogi wojani. Idź marszczyć freda na swoim forum srom-otnik lubi to Cytuj
Groszek1962 Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu Fred3 - pozwolę Sobie przytoczyć Twój cytat: --- Instalacja systemu to już porażka , 15 minut do w miarę gotowego systemu do użytku - u "konkurencji" 5 - 6 minut !. --- To wiec dla Twojej inormacji na Moim PC pełna instalka do pulpitu już gotów do użytku z sterownikami siecią to dokładnie 5min i 29 s. I nie Wiem czy to naprawdę tylko o to pyka ? A bym zapomniał jeszcze procesy pracujące w tle, może i to wszystko ma sens przy starszym sprzęcie i ja tego nie neguję. Co z tego że jest ich 50 a wystarczy poinstalować to co Nam potrzebne choćby do obsługi Płyty Głównej, procesora i mamy już kolejne 30 do prawie 50 procesów, i juz mamy niemal 100 procesów Ale przecież idzie postęp i nowe to nie czasy gdzie: Procesory High-end (najwyższa półka): Intel Pentium 4 (częstotliwości 1.5 GHz – 2.0 GHz) oraz AMD Athlon Thunderbird/XP Ram to: 128 MB lub 256 MB SDRAM, Najpopularniejsze Grafy to: Najpopularniejsze: NVIDIA GeForce 2 MX, GeForce 3 lub 4MX Dyski Twarde to: Pojemność dysku: 20 GB – 40 GB (były to dyski talerzowe IDE, popularne Seagate/Western Digital). i td itp Najważniejsze by System pracował, był stabilny i nadawał się nie tylko do pracy ale i do Gier. Czyż Nie O To Chodzi ? A już dziś to nie te czasy że wszystko pousuwamy co jest balansem, jak nabroimy to i tak Nas znajdą i dalej kolejny Twój Cytat: --- Dlaczego jesteście tacy dziwni i dajecie same plusy Sromotnikowi za coś co jest nic nie warte? Wiedz, że możesz pożałować tego, że modów od W-A217 nie testowałeś, bo jesteś tak jak inni tutaj skazany na Sromotnika. --- Ja odpowiem Ci tak: Pierwsze systemy od pomijając Win95 i 98 no i Millenium. Tak poważniej zaczęła się moja przygoda od Win XP. I tu Ci odpowiem jeśli coś zachwalasz, to nie obrażaj użytkowników forum, gdyż aby pobrać to o czym piszesz, to po wejściu na stronę wojani217mod.com tego forum odnoszę wrażenie, jak bym pierszy raz stawał w latach koniec siedemdziesiątych na komisji poborowej, lub oglądał film z czasów Okupacji i widział ludzi którzy są pędzeniu do obozu i tam - tylko numerki i ostrzeżenia ?? !!! To skoro to takie dobre to może nie warto tak się okopywać ? A przecież ja piersze MODy choćby JG pobierałem co można także do dziś na np: Kiedyś to było -- [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] moje pierwsze wejście tam podam Ci nawet datę -- 20 09 2015 godz 12.14 i pobranie, gdzie nikt się nie ukrywa i można pobrać by wiedzieć co dalej. A dziś ta stronka ma inny adresik ale mogę, nim zdecyduje czymś się zainteresować i dołączyć do forum pobrać i sprawdzić: Windows 11 Windows 10 Windows 8.1 Windows 8 Windows 7 Windows Vista Windows XP Starsze systemy Windows Windows Live (portable) Windows AiO Windows Server 2025 Windows Server 2022 Windows Server 2019 Windows Server 2016 Windows Server 2012 / 2012 R2 Windows Server 2008 / 2008 R2 Windows Server 2003 / 2003 R2 Windows Server Inne i tak dalej i tak dalej Oryginalne obrazy: Windows 11 25H2 + ARM64 (17.03.2026) / PL + EN [MSDN] Windows 11 24H2 + LTSC 2024 + ARM64 (17.03.2026) / (01.10.2024) / PL + EN [MSDN / VLSC] Windows 11 23H2 + ARM64 (21.10.2025) / PL + EN [MSDN / VLSC] Windows 11 22H2 + ARM64 (15.10.2024) / PL + EN [MSDN / VLSC] Windows 11 21H2 + ARM64 (10.2023), (19.09.2023) / PL + EN [MSDN / VLSC] Windows 11 26H1 + ARM64 (17.03.2026) / PL + EN [MSDN] Modyfikacje (zintegrowane): Bazują na urządzeniach + .NET Framework, więcej w opisie. W skrócie zaoszczędzamy czas, w którym zastosowano efekt na koniec jest taki sam. Windows 11 LTSC 2024 (24H2) od adguard (03.2026) / PL + EN Windows 11 IoT LTSC 2024 (24H2) autorstwa Mr.T (02.2025) / PL Windows 11 IoT LTSC 2024 (24H2) autorstwa NiKKA (11.2024) / PL Modyfikacje (zintegrowane + duże zmiany): Dodatkowo możliwość aktualizacji i .NET Framework oferuje inny wygląd, usprawnienia poprawiające wydajność, usunięte programy / funkcje Windows itd. Są to Windowsy, które są właściwe. Więcej w opisie. Windows 11 25H2 - JG11 25H2 Pro (Lite) - autorstwa SROM-otnik (04.2026) / PL Windows 11 23H2 - JG11 23H2 Pro (Lite) - autorstwa SROM-otnik (10.2025) / PL Windows 11 IoT LTSC 2024 - JG11 24H2+25H2 (Lite) - by SROM-otnik (03.2026) / PL Windows 11 25H2 Pro - by The Company (03.2026) / PL Windows 11 25H2 Pro IoT LTSC 2024 - by The Company (01.2026) / PL Windows 11 25H2 Pro - AtlasRectified v.4 Pro - by razor1995 (12.2025) / PL Windows 11 24H2 Pro - RETRO 13 - winter4ever (12.2024) / PL I co Ty na to ?? Może warto i tak pomyśleć a nie Ziać nienawiścią do drugiego Człowieka. Nie pasuje, to nie obrażaj i jak gdzieś udostępnisz MODa nim przyciągniesz kogoś do Swego Forum to wtedy może i Tu będą Plusy. Myślę że to oczywiste, sprawdzam, pasuje wchodzę w to OK ?? !!! Czasami mam wrażenie że my Polacy nie potrafimy inaczej! Przykre, no ale cóż samo Życie Dlatego powtarzam udostępnij, a nie od razu numerki zakazy nakazy i może dostanie się ten system - PORAŻKA-- Dzięki Ci Łaskawco Pozdrawiam i życzę spokoju i powagi stens lubi to Cytuj
wislak00 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu 14 godzin temu, Fred3 napisał(a): @stens Ciebie nikt nie rusza a twoją opinię co do tego systemu choć sam wiesz, że to system do kitu, ale nie chcesz tego publicznie wyjawi można do kibelka wyrzucić. Może i dobrze że Wojany jadą po tym Psychonaucie Sromotniku bo ostatnio nic mu nie wychodzi. Wypchalem to ISO z jego systemem dla ubogich medrcow na jedno z zagranicznych forum z prośbą o opinię. Jak dostanę a nie pozbędziesz się mnie jak innych z tego forum to ją tu wstawię. Dlaczego jesteście tacy dziwni i dajecie same plusy Sromotnikowi za coś co jest nic nie warte? Wiedz, że możesz pożałować tego, że modów od W-A217 nie testowałeś, bo jesteś tak jak inni tutaj skazany na Sromotnika. Pozdrawiam Jak mamy testować jak nawet zalogować się nie idzie Cytuj
stens Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu 14 godzin temu, Fred3 napisał(a): Wiedz, że możesz pożałować tego, że modów od W-A217 nie testowałeś, Odblokuj dostęp !!!!!!!!! Cytuj
srom-otnik Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Mam prośbę- jak chcecie sobie dyskutować o innych systemach, to w innym dziale, a nie róbmy tu wychodka. Dziękuję FILAGOL lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 6 minut temu Zgłoś Opublikowano 6 minut temu Dzień Dobry Forumowicze Przyłączam się do prośby @srom-otnik Łatwo się pogubić, niż znaleźć informacje o danym modzie w danym jego temacie założonym przez Modera. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi