Widzior Posted November 11 Report Posted November 11 Przecież właśnie dziś masz aktualizacje listopadowe, dopiero skończyłem instalować i komunikat zniknął bez żadnych kombinacji alpejskich. Ja sobie plik msu ściągnąłem i z ręki instalowałem, nie wiem jak to wygląda w przypadku WU, ale pewnie też zassie. Aktualna kompilacja u mnie to 19044.6575 Quote
tquest Posted November 12 Report Posted November 12 14 godzin temu, Widzior napisał(a): Przecież właśnie dziś masz aktualizacje listopadowe, dopiero skończyłem instalować i komunikat zniknął bez żadnych kombinacji alpejskich. Ja sobie plik msu ściągnąłem i z ręki instalowałem, nie wiem jak to wygląda w przypadku WU, ale pewnie też zassie. Aktualna kompilacja u mnie to 19044.6575 troche się róznimy, bo u mnie jest Windows 10 IoT Enterprise LTSC, wersja 22H2, kompilacja 19045.6456 — najpierw dodałem łatę do KB5066791 — [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]; w zasadach grupy pojawił się dodatek i wygląda tak: wg Microsoft trzeba to ustawic na Wyłaczone/Disable — potem standardowo, czyli przez WU, dodałem paczkę KB5066791 — z pozytywnym, jak widać poniżej, efektem: Od samego Microsoft mamy taką obietnicę: "trwałe rozwiązanie zostanie uwzględnione w przyszłej aktualizacji systemu Windows, dzięki czemu organizacje, których dotyczy ten problem, nie będą już musiały instalować zasad grupy w celu jego rozwiązania". Kto chce, może więc poczekać. Quote
Kartoflarz Posted November 18 Report Posted November 18 Po listopadowej aktualizacji error wyparował Quote
Recommended Posts