jarexpol Opublikowano 10 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2025 Witam ponownie. Mak tak codziennie, chrome nie loguje po wyłączeniu komputera, hasła mam zapisane, na stronach wyklikany że ma pamiętać. Nie napiszę co mnie trafia. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
wowo89 Opublikowano 10 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2025 może masz jakiś soft czyszczący aktywność w internecie i czyści przy każdym uruchomieniu kompa PS> próbowałeś innej przeglądarki?? Cytuj
gumish93 Opublikowano 11 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 13 godzin temu, jarexpol napisał(a): Witam ponownie. Mak tak codziennie, chrome nie loguje po wyłączeniu komputera, hasła mam zapisane, na stronach wyklikany że ma pamiętać. Nie napiszę co mnie trafia. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Miałem podobny problem ostatnio, na Google Chrome. Konto dodane itd , po restarcie wysypuje synchronizacje. Musiałem wpisywać hasło co restart. O co chodzi , nie wiem ... Zmieniłem przeglądarkę na Chromium Woolyss . Problem znikł ; ) jarexpol i LAGUNA lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 11 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 @jarexpol zerknij czy coś w tym będzie odnośnie problemu. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] sprawdź sobie z ciekawości na tej [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jarexpol lubi to Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 11 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 Ewidentnie przy wyłączeniu przeglądarki czyszczone są ciasteczka, można by w tą stronę coś pokombinować. jarexpol lubi to Cytuj
jarexpol Opublikowano 11 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 "Ewidentnie przy wyłączeniu przeglądarki czyszczone są ciasteczka, można by w tą stronę coś pokombinować" Ewidentnie tak, poradziłem sobie wczoraj. Dzięki LAGUNA i mmaciek za zainteresowanie. Temat zamykam. mmaciek12 lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi