Kapcie Posted March 9 Report Posted March 9 Gdy chciałem zaktualizować mój pc do 11 nie mogę nie znam przyczyny [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
robert190880 Posted March 9 Report Posted March 9 Coś więcej napisz na temat swojego systemu i sprzętu, sprawdzałeś zgodność sprzętu z win 11 ? Quote
Kapcie Posted March 9 Author Report Posted March 9 42 minuty temu, robert190880 napisał(a): Coś więcej napisz na temat swojego systemu i sprzętu, sprawdzałeś zgodność sprzętu z win 11 ? Wszystkie części są zgodne z win 11 ale i tak ma z czymś problem Ryzen 5 2600 8gb ram DDR4 1060 3gb Quote
stens Posted March 9 Report Posted March 9 Jak to robisz?, jak chcesz go z aktualizować? z 10-tki do 11-stki? Quote
Kapcie Posted March 9 Author Report Posted March 9 2 godziny temu, stens napisał(a): Jak to robisz?, jak chcesz go z aktualizować? z 10-tki do 11-stki? Tak i nie mogę Quote
stens Posted March 9 Report Posted March 9 6 minut temu, Kapcie napisał(a): Tak i nie mogę Ale jak to robisz? Coś mu się nie podoba aktywacja 10-tki. Jak ją aktywowałeś? Quote
Kapcie Posted March 9 Author Report Posted March 9 3 minuty temu, stens napisał(a): Ale jak to robisz? Coś mu się nie podoba aktywacja 10-tki. Jak ją aktywowałeś? Poprzez klucz 7 minut temu, stens napisał(a): Ale jak to robisz? Coś mu się nie podoba aktywacja 10-tki. Jak ją aktywowałeś? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Kapcie Posted March 9 Author Report Posted March 9 2 minuty temu, Dziadek13 napisał(a): Z 10 do 11 ale np 10 x64 home do 11 x64 home Z 10 pro x64 do 11 Nie wiem do końca bo akurat na windows się trochę nie znam Quote
podlos Posted March 9 Report Posted March 9 Pobierz obraz iso 11 i zobacz czy z niego przez setup się da zaktualizować. stens likes this Quote
bison616 Posted March 9 Report Posted March 9 Ściagnij to, wrzuć screnna. I zobaczymy co dalej. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
LAGUNA Posted March 9 Report Posted March 9 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
stens Posted March 9 Report Posted March 9 @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ppm na start i wbierz "uruchom" wpisz cmd, i uruchom jako administrator, Wklep polecenie: DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth To polecenie skanuje podstawowe pliki systemu operacyjnego, aby sprawdzić, czy działają nieprawidłowo i spróbować je naprawić. Następnie uruchom narzędzie sprawdzania plików systemowych sfc /scannow to polecenie skanuje wszystkie pliki systemowe w systemie Windows, w tym pliki chronione. A jeśli znajdzie uszkodzone pliki systemowe w systemie Windows, zastąpi te uszkodzone pliki za pomocą kopii z pamięci podręcznej. Następnie restart systemu i pobierz ISO z instalką [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Otwórz to ISO w exploratorze i uruchom setup.exe. System się zaktualizuje pozostawiając wszelkie pliki i programy na swoim miejscu. Jak masz program StartIsBack lub coś w tym rodzaju to musisz go wyłączyć, bo w 11-sce nie będzie działał. LAGUNA likes this Quote
Recommended Posts