Mr.T Posted February 27 Report Posted February 27 Windows 11 IoT Enterprise LTSC 2024 pl Spolszczone ISO angielskie tylko wersji IoT zaktualizowane na dzień wydania. Aktualny build 26100.3194. Oczyszczone nic nie usuwane. Pobieranie: ISO 4.15 Gb (install.wim skompresowany do esd) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] homernet, vic3roj, Chopek and 3 others like this Quote
Nieobecny Posted February 27 Report Posted February 27 Świeżo zainstalowany, nic nie ruszane, zmieniane, konfigurowane: System chodzi bardzo żwawo na VB. Quote
Nathalus Posted March 3 Report Posted March 3 Witam :) będą może inne wersje tego windowsa np: Pro ? Kocurek likes this Quote
Widzior Posted March 3 Report Posted March 3 20 minut temu, Nathalus napisał(a): Witam będą może inne wersje tego windowsa np: Pro ? Kocurek likes this Quote
Mr.T Posted March 3 Author Report Posted March 3 Niestety temat dotyczy IoT LTS,C jest tylu moderów, ja tylko IoT LTSC Quote
Makaron Posted March 15 Report Posted March 15 W dniu 3.03.2025 o 21:01, Mr.T napisał(a): Niestety temat dotyczy IoT LTS,C jest tylu moderów, ja tylko IoT LTSC Majster, coś będziesz grzebał jak poprzednie LTSC Win 10? WiesioKa likes this Quote
Mr.T Posted March 15 Author Report Posted March 15 Raczej nie , już się do tego nie nadaje , trzeba wiedzieć, kiedy zejść ze sceny swiniarobert69 and Kuba555 like this Quote
Makaron Posted March 15 Report Posted March 15 10 minut temu, Mr.T napisał(a): Raczej nie , już się do tego nie nadaje , trzeba wiedzieć, kiedy zejść ze sceny Nie no jak, najlepsze mody, wyglądają jak org, a śmigają jak złoto, a nie jakieś skórki podokładane Składam wniosek formalny o przemyślenie sprawy swiniarobert69 likes this Quote
Mr.T Posted March 15 Author Report Posted March 15 Nawet jeszcze osobiście nie używałem Win 11, siedzę cały czas na LTSC 2021 Quote
Makaron Posted March 15 Report Posted March 15 1 godzinę temu, Mr.T napisał(a): Nawet jeszcze osobiście nie używałem Win 11, siedzę cały czas na LTSC 2021 Ja niestety byłem zmuszony i też coraz więcej lapków, które mam w ręce nie mają sterów na Win10. Quote
Kocurek Posted March 23 Report Posted March 23 W dniu 15.03.2025 o 17:03, Makaron napisał(a): Nie no jak, najlepsze mody, wyglądają jak org, a śmigają jak złoto, a nie jakieś skórki podokładane Składam wniosek formalny o przemyślenie sprawy Ja to czytam. Quote
Frigo 21212 Posted March 25 Report Posted March 25 Jeszcze tak dla pewności zapytam, ta wersja nie wymaga Secure Boota, TPM 2.0 i UEFI? Quote
zen888 Posted March 25 Report Posted March 25 Teraz, Frigo 21212 napisał(a): Jeszcze tak dla pewności zapytam, ta wersja nie wymaga Secure Boota, TPM 2.0 i UEFI? Nie wymaga. Frigo 21212 likes this Quote
Recommended Posts