Mr.T Opublikowano 27 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2025 Windows 11 IoT Enterprise LTSC 2024 pl Spolszczone ISO angielskie tylko wersji IoT zaktualizowane na dzień wydania. Aktualny build 26100.3194. Oczyszczone nic nie usuwane. Pobieranie: ISO 4.15 Gb (install.wim skompresowany do esd) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Chopek, vic3roj, homernet i 4 innych lubią to Cytuj
Nieobecny Opublikowano 27 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2025 Świeżo zainstalowany, nic nie ruszane, zmieniane, konfigurowane: System chodzi bardzo żwawo na VB. Kocurek lubi to Cytuj
Nathalus Opublikowano 3 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2025 Witam :) będą może inne wersje tego windowsa np: Pro ? Kocurek lubi to Cytuj
Widzior Opublikowano 3 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2025 20 minut temu, Nathalus napisał(a): Witam będą może inne wersje tego windowsa np: Pro ? TRYTRYTYR i Kocurek lubią to Cytuj
Mr.T Opublikowano 3 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2025 Niestety temat dotyczy IoT LTS,C jest tylu moderów, ja tylko IoT LTSC Cytuj
Nathalus Opublikowano 4 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2025 Aha nic dziękuję i przepraszam za kłopot. Cytuj
Makaron Opublikowano 15 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2025 W dniu 3.03.2025 o 21:01, Mr.T napisał(a): Niestety temat dotyczy IoT LTS,C jest tylu moderów, ja tylko IoT LTSC Majster, coś będziesz grzebał jak poprzednie LTSC Win 10? WiesioKa lubi to Cytuj
Mr.T Opublikowano 15 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2025 Raczej nie , już się do tego nie nadaje , trzeba wiedzieć, kiedy zejść ze sceny Kuba555 i swiniarobert69 lubią to Cytuj
Makaron Opublikowano 15 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2025 10 minut temu, Mr.T napisał(a): Raczej nie , już się do tego nie nadaje , trzeba wiedzieć, kiedy zejść ze sceny Nie no jak, najlepsze mody, wyglądają jak org, a śmigają jak złoto, a nie jakieś skórki podokładane Składam wniosek formalny o przemyślenie sprawy swiniarobert69 lubi to Cytuj
Mr.T Opublikowano 15 Marca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2025 Nawet jeszcze osobiście nie używałem Win 11, siedzę cały czas na LTSC 2021 Cytuj
Makaron Opublikowano 15 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2025 1 godzinę temu, Mr.T napisał(a): Nawet jeszcze osobiście nie używałem Win 11, siedzę cały czas na LTSC 2021 Ja niestety byłem zmuszony i też coraz więcej lapków, które mam w ręce nie mają sterów na Win10. prymjd lubi to Cytuj
Kocurek Opublikowano 23 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2025 W dniu 15.03.2025 o 17:03, Makaron napisał(a): Nie no jak, najlepsze mody, wyglądają jak org, a śmigają jak złoto, a nie jakieś skórki podokładane Składam wniosek formalny o przemyślenie sprawy Ja to czytam. swiniarobert69 lubi to Cytuj
Frigo 21212 Opublikowano 25 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2025 Jeszcze tak dla pewności zapytam, ta wersja nie wymaga Secure Boota, TPM 2.0 i UEFI? Cytuj
zen888 Opublikowano 25 Marca 2025 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2025 Teraz, Frigo 21212 napisał(a): Jeszcze tak dla pewności zapytam, ta wersja nie wymaga Secure Boota, TPM 2.0 i UEFI? Nie wymaga. swiniarobert69 i Frigo 21212 lubią to Cytuj
ninjahwdp Opublikowano 14 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2025 W dniu 27.02.2025 o 18:11, Mr.T napisał(a): Spolszczone ISO angielskie tylko wersji IoT zaktualizowane na dzień wydania. Aktualny build 26100.3194. Oczyszczone nic nie usuwane. Pobieranie: ISO 4.15 Gb (install.wim skompresowany do esd) Pozwoliłem sobie użyć Twojej podstawy, i stworzyć aktualna wersje (tylko updejt) 26100.4651 Pozostałość bez zmian, nic nie usuwane, nic nie czyszczone. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] swiniarobert69 i Grzegorz83 lubią to Cytuj
VitoCoziness Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Wczoraj ściągnąłem i od razu zainstalowałem, wszystko działa i śmiga jak należy nawet na nie najlepszym laptopie, także dzięki wielkie swiniarobert69 lubi to Cytuj
mojo Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2025 W dniu 14.07.2025 o 12:09, ninjahwdp napisał(a): Pozwoliłem sobie użyć Twojej podstawy, i stworzyć aktualna wersje (tylko updejt) 26100.4651 Pozostałość bez zmian, nic nie usuwane, nic nie czyszczone. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Niestety link wygasł , może zrobisz reupa? Cytuj
stens Opublikowano 6 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2025 7 godzin temu, mojo napisał(a): Niestety link wygasł , może zrobisz reupa? A może stąd [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] DaveKing lubi to Cytuj
ninjahwdp Opublikowano 7 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2025 W dniu 6.08.2025 o 09:24, mojo napisał(a): Niestety link wygasł , może zrobisz reupa? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Powinien smigac odwiezony link. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tutaj z updejtem z sierpnia. JanKo66, DaveKing i mojo lubią to Cytuj
giziu Opublikowano 6 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2025 Moje pytanie odnośnie tej wersji windowsa to czy jest potrzebny jakiś klucz produktu i skąd go wziąść? Cytuj
Widzior Opublikowano 6 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2025 Godzinę temu, giziu napisał(a): czy jest potrzebny jakiś klucz produktu i skąd go wziąść? Codziennie te same pytania i ta sama odpowiedź - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
FILAGOL Opublikowano 6 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2025 (edytowane) Wybrać Wyszukiwanie (na pasku - lupka) --> PowerShell (Uruchomić z uprawnieniami Administrator) --> Wkleić: irm [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | iex --> Enter --> Wybrać 1 System zostanie aktywowany --> Gotowe P.S. chcąc sprawdzić, czy system został aktywowany w CMD (z uprawnieniami Administratora wystarczy wpisać polecenie: slmgr /xpr --> Enter pokaże się okienko z informacja, czy Windows został aktywowany. Nie Zadawajcie już tego samego pytania @Widzior, bo go w końcu coś trafi z nerwów Pozdrawiam Edytowane 6 Września 2025 przez FILAGOL Poprawki Cytuj
pepik. Opublikowano 20 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2025 W dniu 27.02.2025 o 18:11, Mr.T napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Adamowicz Opublikowano 15 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2025 Cześć czy komuś też w rufusie wyskakuje błąd że "plik iso zawiera bootloader UEFI który został unieważniony"? Przejmować się tym czy niekoniecznie ? Cytuj
Widzior Opublikowano 15 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2025 1 godzinę temu, Adamowicz napisał(a): Cześć czy komuś też w rufusie wyskakuje błąd że "plik iso zawiera bootloader UEFI który został unieważniony"? Przejmować się tym czy niekoniecznie ? Jak masz włączone Secure Boot, to podobno tak. Cytuj
Franc Opublikowano 15 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2025 2 godziny temu, Adamowicz napisał(a): Cześć czy komuś też w rufusie wyskakuje błąd że "plik iso zawiera bootloader UEFI który został unieważniony"? Przejmować się tym czy niekoniecznie ? W wersji Pro od Sromotnika miałem podobnie przy nagrywaniu pena nowym Rufusem (instalacja poszła bez problemu, trzeci dzień użytkowania i wszystko OK) Przeczytaj sobie ten artykuł, to ci rozjaśni sprawę Cytuj
Adamowicz Opublikowano 16 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2025 Dzięki za odpowiedź. Faktycznie zaakceptowałem komunikat w Rufusie i przeszedłem dalej. Później uruchamiając system z pendrive zamiast normalnego okna instalacji windows pojawiło się okienko z prośbą o instalacje sterowników. Poczytałem trochę i każdy dążył do tego samego - sprawdzić czy SecureBoot jest wyłączony. Zirytowałem się trochę ponieważ sprawdzałem to wraz z ustawieniem priorytetu Boot Options, dla świętego spokoju kliknąłem opcję Secure Boot następnie ją odkliknąłem wyszedłem z BIOSu wyświetlił się komunikat że nie wprowadziłem żadnych zmian oraz Save & Exit, potwierdziłem i ku mojemu zdziwieniu poskutkowało ponieważ wyświetliło się już normalne okno instalacji systemu. Teraz jest w trakcie konfiguracji systemu i zastanawiają mnie dwie sytuacje. Pierwsza sytuacja to wyświetlanie się w ustawieniach>Konta>Rodzina powiązanie do rodziny Microsoft. Jest możliwość usunięcia tego powiązania zostając nadal z aktywną wersją systemu? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Druga sytuacja to informacja o zarządzaniu ustawieniami poprzez Organizację a jak wiadomo instalowałem czysty system ltsc bez logowania się do Microsoftu. Widziałem, że powiadomienie to oraz blokadę ustawień można usunąć w Edytorze Rejestru albo ręcznie zmieniając wartości na 0 albo ręcznie usuwając rejestr albo jak w podanym linku [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] usuwając w powershell rejestry. Czy usunięcie rejestrów wdg forum z linku nie będzie szkodliwe? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi