grzegorz1652 Opublikowano 11 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 witam czy na starszym lapku zaznaczyc w RUFUSIE żeby nie sprawdzał TMP 2.0? Cytuj
FILAGOL Opublikowano 11 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 (edytowane) NIE Edytowane 11 Lipca 2025 przez FILAGOL Pomyłka Cytuj
Icogoo Opublikowano 11 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 6 minut temu, grzegorz1652 napisał(a): witam czy na starszym lapku zaznaczyc w RUFUSIE żeby nie sprawdzał TMP 2.0? od sromotnika systemu nie zaznaczaj nic !!!!!!! jest w opisie na screnie ze ma być wszystko odznaczone.... Cytuj
LAGUNA Opublikowano 11 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 Na pierwszej stronie jest nic nie zaznaczać w programie RUFUS. natomiast jak by kto pytał to najpewniejsze są wersje Rufus-a 4.5- 4.7 Cytuj
starcraft2fan Opublikowano 11 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 41 minut temu, grzegorz1652 napisał(a): witam czy na starszym lapku zaznaczyc w RUFUSIE żeby nie sprawdzał TMP 2.0? Te modyfikacje mają już wszystkie takie skrypty zaszyte w sobie, więc nic dodawać nie trzeba. Najlepiej skorzystać z Ventoya, a w Rufusie nie zaznaczasz nic (jest zresztą instrukcja na 1 stronie). srom-otnik lubi to Cytuj
grzegorz1652 Opublikowano 11 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 Super dzięki wszystkim za odpowiedź Cytuj
Bencko0000 Opublikowano 11 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 Jak zainstalować sterowniki do karty radeon rx 5600xt za każdym razem crash windowsa i czarny ekran. Cytuj
wislak00 Opublikowano 11 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 49 minut temu, Bencko0000 napisał(a): Jak zainstalować sterowniki do karty radeon rx 5600xt za każdym razem crash windowsa i czarny ekran. Instalujesz na serwisowych ustawieniach usług? Te masz? Cytuj
wujenta Opublikowano 11 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 7 godzin temu, reotem napisał(a): Jest rozwiązanie : Odpaliłem instalatora w Normalnym Win 10 i wtedy wykrył, że MT5 jest zainstalowany w dwóch lokalizacjach : na C win 10 i na "innym" C gdzie jest zaintalowany win11 jg lstc w wersji lite. Wybrałem instalacje na dysku z win jg, wtedy wywaliło komunikat: ze potrzebuje pliku Allow dll imports, google wypluło, że w Mt5 trzeba: opcje/strategie/zezwalaj na import dll. Natomiast ja kliknąłem ok i zainstalował i jest i działa. Po 7 latach prób - zaczynając od win jg8.1 - wreszcie się udało . Dlaczego nie warto instalować przeróbek Sromotnika: 1 Komunikacja z użytkownikiem na poziomie win 95, czyli instalujecie jakiś program, program się nie instaluje albo nie działa i nie dostajecie żadnej zwrotnej informacji dlaczego tak się dzieje, albo dostajecie jakiś bzdurny komunikat, na podstawie, którego możecie przeczytać całego Googla i nie połapiecie się o co chodzi. 2 Programy mogą nie działać prawidłowo, bo coś czego potrzebują zostało wycięte z systemu i nie informować o tym . Wycinanie diagnostyki ma też negatywne efekty 3 wycinanie przywracania systemu 4 Jeżeli nie zainstalujecie z Rufusa z zalecanymi ustawieniami(przez Sromotnika), tylko np z Ventoya, uruchomienie optymalizatora usług rozwali kontrolę przerwań. 5 Po przejściu na zwykłego win takie ambiwalentne uczucie - niby taki zły, tylko że wszystko jest i działa bez problemów. Niechciane programy można samemu pousuwać. Konkluzja - Sromotnik dostarcza Muscle car z potężnym silnikiem, który świetnie się prezentuje i rozpędza się w 3 sekundy do 100. Tylko że na pierwszym zakręcie wpadniecie do rowu, bo wyciął ABS i inne systemy kontroli trakcji. Opuszczam sektę, Żegnam ...bo wyciął ABS i inne systemy kontroli trakcji." Za to wersja stockowa ma za**b... ABSy i dużo "kontroli" trakcji. Działają cały czas, bez przerwy, czy chcesz czy nie. Szkoda tylko klocków (procków). "Opuszczam sektę.." Zapoznaj się najpierw z definicją tego pejoratywnego słowa. Trzeba mieć wiedzę, a nie przekonanie. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 11 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 @Bencko0000 a zobacz sobie w ten deseń czy by coś to dało. w trybie awaryjnym Uruchom komputer w trybie awaryjnym, aby uniknąć konfliktów sterowników. Użyj narzędzia AMD Cleanup Utility lub DDU (Display Driver Uninstaller) do usunięcia sterowników. wislak00 lubi to Cytuj
Kalafiorek X Opublikowano 11 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 6 godzin temu, Bencko0000 napisał(a): Jak zainstalować sterowniki do karty radeon rx 5600xt za każdym razem crash windowsa i czarny ekran. skasuj ten system i nagraj czysty zwykły windows, to nie bedziesz miał problemu no i to nie jest prawdziwe extreme skoro się dodaje paint wycinanie zdalny pulpit Cytuj
Bencko0000 Opublikowano 11 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 6 godzin temu, wislak00 napisał(a): Instalujesz na serwisowych ustawieniach usług? Te masz? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tak 5 godzin temu, LAGUNA napisał(a): @Bencko0000 a zobacz sobie w ten deseń czy by coś to dało. w trybie awaryjnym Uruchom komputer w trybie awaryjnym, aby uniknąć konfliktów sterowników. Użyj narzędzia AMD Cleanup Utility lub DDU (Display Driver Uninstaller) do usunięcia sterowników. Próbowałem w trybie awaryjnym z dostępem do internetu. Nic to nie daje po zainstalowaniu sterowników dalej czarny ekran Cytuj
Kalafiorek X Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 Godzinę temu, Bencko0000 napisał(a): Tak Próbowałem w trybie awaryjnym z dostępem do internetu. Nic to nie daje po zainstalowaniu sterowników dalej czarny ekran zmieni system na normalny nie baw się tym srom-otnik lubi to Cytuj
ewabem5 Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 wczoraj przez pół dnia walczyłem z bluetooth - nie można nic przesłać - zmieniałem stery, usuwałem, dodawałem, jedynie nie mnożyłem - na koniec udało się - wywaliłem system i postawiłem normalny - wszystko chodzi srom-otnik lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 @Bencko0000 Jak ma być koniecznie wersja 24h2 z tej serii, to zobacz sobie na tym systemie. Też od Pana @srom-otnik Win JG11 24H2 Pro 08.07.2025 Cytuj
srom-otnik Opublikowano 12 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 2 godziny temu, ewabem5 napisał(a): wczoraj przez pół dnia walczyłem z bluetooth - nie można nic przesłać - zmieniałem stery, usuwałem, dodawałem, jedynie nie mnożyłem - na koniec udało się - wywaliłem system i postawiłem normalny - wszystko chodzi 7 godzin temu, Kalafiorek X napisał(a): zmieni system na normalny nie baw się tym Moi Drodzy, Cóż mogę Wam powiedzieć? Na pewno szkoda, że nie jestem w stanie zadowolić każdego z Was tak, jak bym sobie tego życzył. Staram się, aby moje modyfikacje były możliwie jak najbardziej uniwersalne – na wzór oryginalnych rozwiązań Microsoftu – ale wiem, że nie jest to w pełni realne. Nie mam możliwości przetestowania każdego zgłaszanego błędu na swoim prywatnym sprzęcie (czyli na blaszaku i laptopie). To, co udostępniam, jest zawsze dokładnie sprawdzone i działa u mnie bez zarzutu. Testuję też modyfikacje w pracy – administruję lokalną siecią firmową (serwer + kilkadziesiąt komputerów klienckich), co pozwala mi wyłapać wiele potencjalnych problemów. Wiem, że zdecydowana większość z Was jest zadowolona z mojej pracy, ale czasem zdarzy się przypadek, że u kogoś coś nie działa – mimo że u innych wszystko śmiga bez zarzutu. Niestety, nie mam fizycznej możliwości sprawdzenia działania każdej konfiguracji sprzętowej, każdego programu czy gry, które instalujecie. Dla porównania – Microsoft dysponuje ogromnym zapleczem: Szacunkowe dane: W 2023 roku Microsoft zatrudniał ponad 220 000 pracowników na całym świecie, z czego około 60 000–70 000 to specjaliści techniczni, w tym inżynierowie oprogramowania. Już w 2018 roku Terry Myerson (ówczesny szef działu Windows) podawał, że sam dział Windows liczył 5 000–10 000 osób – w tym programistów, testerów, menedżerów produktu, designerów itd. Dziś rozwój Windowsa odbywa się w ramach większej jednostki – Windows + Devices – i szacuje się, że nad samym systemem pracuje bezpośrednio od 2 000 do 4 000 programistów. Ja natomiast mam znacznie skromniejsze możliwości: testuję, poprawiam, odpowiadam – a przy okazji pracuję na dwa etaty, mam dom, rodzinę i dwójkę małych dzieci. Dzięki za wyrozumiałość i wsparcie! PZDR! wislak00, keri38, Grzegorz83 i 6 innych lubią to Cytuj
gumish93 Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 17 minut temu, srom-otnik napisał(a): Moi Drodzy, Cóż mogę Wam powiedzieć? Na pewno szkoda, że nie jestem w stanie zadowolić każdego z Was tak, jak bym sobie tego życzył. Staram się, aby moje modyfikacje były możliwie jak najbardziej uniwersalne – na wzór oryginalnych rozwiązań Microsoftu – ale wiem, że nie jest to w pełni realne. Nie mam możliwości przetestowania każdego zgłaszanego błędu na swoim prywatnym sprzęcie (czyli na blaszaku i laptopie). To, co udostępniam, jest zawsze dokładnie sprawdzone i działa u mnie bez zarzutu. Testuję też modyfikacje w pracy – administruję lokalną siecią firmową (serwer + kilkadziesiąt komputerów klienckich), co pozwala mi wyłapać wiele potencjalnych problemów. Wiem, że zdecydowana większość z Was jest zadowolona z mojej pracy, ale czasem zdarzy się przypadek, że u kogoś coś nie działa – mimo że u innych wszystko śmiga bez zarzutu. Niestety, nie mam fizycznej możliwości sprawdzenia działania każdej konfiguracji sprzętowej, każdego programu czy gry, które instalujecie. Dla porównania – Microsoft dysponuje ogromnym zapleczem: Szacunkowe dane: W 2023 roku Microsoft zatrudniał ponad 220 000 pracowników na całym świecie, z czego około 60 000–70 000 to specjaliści techniczni, w tym inżynierowie oprogramowania. Już w 2018 roku Terry Myerson (ówczesny szef działu Windows) podawał, że sam dział Windows liczył 5 000–10 000 osób – w tym programistów, testerów, menedżerów produktu, designerów itd. Dziś rozwój Windowsa odbywa się w ramach większej jednostki – Windows + Devices – i szacuje się, że nad samym systemem pracuje bezpośrednio od 2 000 do 4 000 programistów. Ja natomiast mam znacznie skromniejsze możliwości: testuję, poprawiam, odpowiadam – a przy okazji pracuję na dwa etaty, mam dom, rodzinę i dwójkę małych dzieci. Dzięki za wyrozumiałość i wsparcie! PZDR! Bo nie da się wszystkich zadowolić . Apropos , jak się usunąłeś w cień kilka lat temu to ludzie narzekali. Wróciłeś do modyfikacji , też narzekali. Ci co cię doceniali i dalej to robią, pozostaną . Od początku robiłeś i robisz wyjątkowe modyfikacje... Miejmy szacunek do tego że poświęcasz swój czas na to . Ale nie, trzeba sr**ć dookoła i na wszystko ... xD Pozdro ; ) Mistrzu ! Kocurek, LAGUNA, srom-otnik i 2 innych lubią to Cytuj
ewabem5 Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 18 minut temu, srom-otnik napisał(a): Moi Drodzy, Cóż mogę Wam powiedzieć? Na pewno szkoda, że nie jestem w stanie zadowolić każdego z Was tak, jak bym sobie tego życzył. Staram się, aby moje modyfikacje były możliwie jak najbardziej uniwersalne – na wzór oryginalnych rozwiązań Microsoftu – ale wiem, że nie jest to w pełni realne. Nie mam możliwości przetestowania każdego zgłaszanego błędu na swoim prywatnym sprzęcie (czyli na blaszaku i laptopie). To, co udostępniam, jest zawsze dokładnie sprawdzone i działa u mnie bez zarzutu. Testuję też modyfikacje w pracy – administruję lokalną siecią firmową (serwer + kilkadziesiąt komputerów klienckich), co pozwala mi wyłapać wiele potencjalnych problemów. Wiem, że zdecydowana większość z Was jest zadowolona z mojej pracy, ale czasem zdarzy się przypadek, że u kogoś coś nie działa – mimo że u innych wszystko śmiga bez zarzutu. Niestety, nie mam fizycznej możliwości sprawdzenia działania każdej konfiguracji sprzętowej, każdego programu czy gry, które instalujecie. Mistrzu - absolutnie nie czuję do Ciebie żadnej pretensji - jeżeli poczułeś się urażony to bardzo przepraszam. system działa naprawdę bardzo dobrze - ale ja potrzebuję bezprzewodowe przesyłanie i dlatego nie mogę korzystać z niego srom-otnik i LAGUNA lubią to Cytuj
szymibtw Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 24 minuty temu, srom-otnik napisał(a): Moi Drodzy, Cóż mogę Wam powiedzieć? Na pewno szkoda, że nie jestem w stanie zadowolić każdego z Was tak, jak bym sobie tego życzył. Staram się, aby moje modyfikacje były możliwie jak najbardziej uniwersalne – na wzór oryginalnych rozwiązań Microsoftu – ale wiem, że nie jest to w pełni realne. Nie mam możliwości przetestowania każdego zgłaszanego błędu na swoim prywatnym sprzęcie (czyli na blaszaku i laptopie). To, co udostępniam, jest zawsze dokładnie sprawdzone i działa u mnie bez zarzutu. Testuję też modyfikacje w pracy – administruję lokalną siecią firmową (serwer + kilkadziesiąt komputerów klienckich), co pozwala mi wyłapać wiele potencjalnych problemów. Wiem, że zdecydowana większość z Was jest zadowolona z mojej pracy, ale czasem zdarzy się przypadek, że u kogoś coś nie działa – mimo że u innych wszystko śmiga bez zarzutu. Niestety, nie mam fizycznej możliwości sprawdzenia działania każdej konfiguracji sprzętowej, każdego programu czy gry, które instalujecie. Dla porównania – Microsoft dysponuje ogromnym zapleczem: Szacunkowe dane: W 2023 roku Microsoft zatrudniał ponad 220 000 pracowników na całym świecie, z czego około 60 000–70 000 to specjaliści techniczni, w tym inżynierowie oprogramowania. Już w 2018 roku Terry Myerson (ówczesny szef działu Windows) podawał, że sam dział Windows liczył 5 000–10 000 osób – w tym programistów, testerów, menedżerów produktu, designerów itd. Dziś rozwój Windowsa odbywa się w ramach większej jednostki – Windows + Devices – i szacuje się, że nad samym systemem pracuje bezpośrednio od 2 000 do 4 000 programistów. Ja natomiast mam znacznie skromniejsze możliwości: testuję, poprawiam, odpowiadam – a przy okazji pracuję na dwa etaty, mam dom, rodzinę i dwójkę małych dzieci. Dzięki za wyrozumiałość i wsparcie! PZDR! Niektórzy nie mają pojęcia jak się z modami obchodzić, ciekawe czy ten BT nie był wyłączony w optymalizatorze usług rób swoje mistrzu i się nie przejmuj! 2 minuty temu, ewabem5 napisał(a): Mistrzu - absolutnie nie czuję do Ciebie żadnej pretensji - jeżeli poczułeś się urażony to bardzo przepraszam. system działa naprawdę bardzo dobrze - ale ja potrzebuję bezprzewodowe przesyłanie i dlatego nie mogę korzystać z niego U mnie jakoś działa. Klawiatura, słuchawki, Soundbar i głośnik bt LAGUNA, boniek i wislak00 lubią to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 12 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 16 minut temu, szymibtw napisał(a): ciekawe czy ten BT nie był wyłączony w optymalizatorze usług Otóż nie jest nic wyłączone w Optymalizatorze Usług, co dotyczy BT. Wyłączenie tych kilku usług, które są w trybie uruchamiania ręcznego, nijak nie przełożyłoby się na zwiększenie responsywności, czy chociażby zmniejszeniem ilości uruchomionych procesów. BT w moich modach jest nietknięty... starcraft2fan lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 25 minut temu, szymibtw napisał(a): Niektórzy nie mają pojęcia jak się z modami obchodzić, to nawet nie to, bo każdy ma prawo sprawdzić jak u mnie będzie czy nie działał dany system. Zabawa jest krótka pasuje zostawiam, nie pasuje usuwam . Oczywiście każdy ma prawo też zgłosić jakieś niedociągnięcia-usterki.itp. Tak na marginesie ja też miałem parę błędów ,ale najlepiej (w moim przypadku) działa JG 23h2 Lite . i został srom-otnik lubi to Cytuj
boniek Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 Był już temat BT, nawet przeze mnie poruszany, w którymś z tematów, ale zdaje się że poszedł w niepamięć. Po prostu musicie zainstalować odpowiednie sterowniki do swojego sprzętu, zwłaszcza jeśli chodzi o podpinane pod usb moduły (oczywiście na WYŁĄCZONYM OPTYMALIZATORZE). W menedżerze urządzeń musicie mieć przynajmniej dwie pozycje: moduł wyliczający bt... Jak to już będzie, to bt musi wykrywać urządzenia, nawet na włączonym optymalizatorze. A co to systemu to mam wrażenie, że ta ostatnia wersja ma lepszą responsywność, niż przedostatnia. Ale jak zawsze - DOBRA ROBOTA MISTRZU wislak00, LAGUNA i srom-otnik lubią to Cytuj
cloud2000 Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 4 godziny temu, boniek napisał(a): Był już temat BT, nawet przeze mnie poruszany, w którymś z tematów, ale zdaje się że poszedł w niepamięć. Po prostu musicie zainstalować odpowiednie sterowniki do swojego sprzętu, zwłaszcza jeśli chodzi o podpinane pod usb moduły (oczywiście na WYŁĄCZONYM OPTYMALIZATORZE). W menedżerze urządzeń musicie mieć przynajmniej dwie pozycje: moduł wyliczający bt... Jak to już będzie, to bt musi wykrywać urządzenia, nawet na włączonym optymalizatorze. A co to systemu to mam wrażenie, że ta ostatnia wersja ma lepszą responsywność, niż przedostatnia. Ale jak zawsze - DOBRA ROBOTA MISTRZU Z BT różnie bywa na tym świetnym modzie, na moich dwóch laptopach i blaszaku BT działa idealnie, dzisiaj walczyłem kilka godzin z siostry Lenovo - WU, Snapppy, Driver Booster, sterowniki producenta, reinstalacja - BT nie widzi żadnych urządzeń. Oczywiście tryb serwisowy. Poddałem się i zainstalowałem na tym konkretnym laptopie innego moda, też win 11 LTSC - poszło od strzała z WU. I podobnie jak kolega wyżej zauważyłem lepszą responsywność LAGUNA lubi to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 12 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 32 minuty temu, cloud2000 napisał(a): Z BT różnie bywa na tym świetnym modzie, na moich dwóch laptopach i blaszaku BT działa idealnie, dzisiaj walczyłem kilka godzin z siostry Lenovo - WU, Snapppy, Driver Booster, sterowniki producenta, reinstalacja - BT nie widzi żadnych urządzeń. Oczywiście tryb serwisowy. Poddałem się i zainstalowałem na tym konkretnym laptopie innego moda, też win 11 LTSC - poszło od strzała z WU. I podobnie jak kolega wyżej zauważyłem lepszą responsywność A pozwoliłeś na instalację sterowników z WU w trybie serwisowym? One najczęściej, choć stare- najlepiej obsługują takie pierdółki jak BT, touchpad itp starcraft2fan lubi to Cytuj
cloud2000 Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 10 minut temu, srom-otnik napisał(a): A pozwolilesna instalacje sterowników z WU w teybie serwisowym? One najczęściej, choć stare- najlepiej obsługują takie pierdółki jak BT, touchpad itp Tak pozwoliłem. Od tego zacząłem. Tryb serwisowy - WU - opcje zaawansowane, aktualizacje opcjonalne - Bluetooth i reszta. Wszystko działało oprócz wykrywania urządzeń przez BT (w menedżerze urządzeń wszystko było ok.) Dopiero później sterowniki ze strony Lenovo i reszta... Cytuj
ewabem5 Opublikowano 13 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 widzę, że z bluetooth inni też mają problem 20 godzin temu, szymibtw napisał(a): U mnie jakoś działa. Klawiatura, słuchawki, Soundbar i głośnik bt ja nie pisałem, że klawiatura czy słuchawki nie działają u mnie wszystko działa, jest połączone/sparowane - w czasie wysyłania pliku z urządzenia na laptop leci pasek postępu i na koniec wyświetla "windows nie mógł pobrać danych, proszę spróbować później" co ciekawe z laptopa na urządzenie można wysłać więcej nie będę pisał bo znowu rzucą się "szczekacze" nic nie wnoszący do tematu jeszcze dopiszę, że błąd jest na predatorze LAGUNA lubi to Cytuj
Bencko0000 Opublikowano 13 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 W dniu 12.07.2025 o 09:06, LAGUNA napisał(a): @Bencko0000 Jak ma być koniecznie wersja 24h2 z tej serii, to zobacz sobie na tym systemie. Też od Pana @srom-otnik Win JG11 24H2 Pro 08.07.2025 Odpowiedź znaleziona, problem leży po stronie karty graficznej, wysypała się. Na każdym innym systemie to samo po zainstalowaniu sterowników ekran czarny możliwe tylko uruchomienie w trybie awaryjnym. Kasuje sterowniki przez ddu i mogę uruchomić komputer normalnie. Edit: sorry za ogólnie zamieszanie. LAGUNA i srom-otnik lubią to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 13 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 Cieszę się podwójnie że: - znalazłeś przyczynę problemu; - nie ma on związku z moim modem. Pzdr! Bencko0000 i LAGUNA lubią to Cytuj
szymibtw Opublikowano 13 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 6 godzin temu, ewabem5 napisał(a): widzę, że z bluetooth inni też mają problem ja nie pisałem, że klawiatura czy słuchawki nie działają u mnie wszystko działa, jest połączone/sparowane - w czasie wysyłania pliku z urządzenia na laptop leci pasek postępu i na koniec wyświetla "windows nie mógł pobrać danych, proszę spróbować później" co ciekawe z laptopa na urządzenie można wysłać więcej nie będę pisał bo znowu rzucą się "szczekacze" nic nie wnoszący do tematu jeszcze dopiszę, że błąd jest na predatorze Też mam predatora i w jedną i drugą stronę mogę odbierać i wysyłać pliki srom-otnik lubi to Cytuj
Kozak Opublikowano 13 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2025 Ryzen 7 4800H RTX 2060 Po 4 msc korzystania powiem że mam dość: - wyszukiwarka padła, nie działa w pasu narzędzi... -printscreen to samo używam oddzielnego porgramu ale najgorsze to zamulanie systemu, jak odpalę YT + Otodom i mam kilka zakładem to system myśli. Ogólnie to straszne to jest do codziennej pracy. Liczyłem na coś co podziała mi przez długi okres i będzie bez problemowy. srom-otnik lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi