MUSASHI Opublikowano 27 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2024 Witam, posiadam Samsung Galaxy S24 Ultra i mam problem z odbiorem w zainstalowanej aplikacji tv. gdy jestem poza zasięgiem Wi-Fi, telewizji. Konkretnie nie mogę oglądać tv. korzystając z nielimitowanego internetu w abonamencie używając danych komórkowych. Gdy próbuję się połączyć w aplikacji nie będąc w zasięgu Wi-Fi ukazuje się wówczas na ekranie telefonu info: Transmisja danych w sieci komórkowej Ustawienia Wi-Fi ( na szaro ) gdzie po wejściu w nią jest opcja uruchomienia lub wyłączenia i info pod spodem że aby wyświetlić dostępne sieci, włączyć sieć Wi-Fi. Lecz jak już wyżej wspominałem będąc poza zasięgiem sieci domowej Wi-Fi niema takiej możliwości i wówczas chciałbym korzystać z pakietu danych. Internet posiadam w telefonie z T-Mobile lecz chyba to niema znaczenia. Na infolinii w Orange nie chcą lub nie potrafią rozwiązać problemu gdyż po opisaniu go przekierowują mnie niby do innego działu mimo iż wybieram ten prawidłowy czyli pomoc techniczna a po chwili automatycznie się rozłącza i tak w kółko. Jest możliwość aby rozwiązać wyżej opisany problem ? Będę wdzięczny za pomoc jeśli taka jest możliwość i poproszę o instrukcję jak tego można dokonać, pozdrawiam. Cytuj
Dziadek13 Opublikowano 27 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2024 U mnie też jest tak to ustawione że sporty musi być internet a cała reszta jest z danych komórkowych. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
wlodarek1 Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 Dziadek 13 - u mnie też jest tak samo taki jest regulamin aplikacji Orange TV Go Cytuj
BartAcid Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 W UPC TV GO nie da się oglądac Mistrzostw bo są na TVP, a TVP działa tylko z domowym WiFi. VPN do domu załatwia sprawę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi