Fotosing Posted May 9 Report Share Posted May 9 Witam 1. Jaki polecacie Win11 aby go zainstalować na słabszym kompie? Po prostu chodzi mi o taki z minimalnymi wymaganiami sprzętowymi. 2. Czy Win 11 można instalować jako samodzielny Win11 a nie jako aktualizacja Windows10? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadDragory Posted May 9 Report Share Posted May 9 1. W teorii zainstalować W11 na słabym pc możesz ale to nie ma sensu. Próbowałem na Lenovo G50-30 i niby to jakoś działało ale czy to za dobry pomysł? No nie był. Dla zabawy, sprawdzenia ok ale zostawić jako główny system i korzystać na co dzień to zdecydowanie nie. 2. ISO W11 możesz pobrać z forum jaki chcesz i nie ma potrzeby uaktualnienia z Windows 10 do Windows11. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotosing Posted May 9 Author Report Share Posted May 9 Pytałem tylko ze zwykłej ciekawości. Nie będę się babrał 11. Zostaję na 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadDragory Posted May 9 Report Share Posted May 9 No pewnym sensie z ciekawości a tak to może spróbuje Nie no żart. Z ciekawości zawsze warto spytać. M$ potrafi z aktualizacją wcisnąć reklamę Win11 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts