vmroki Posted August 6, 2023 Report Share Posted August 6, 2023 Witam, wczoraj robiłem aktualizacje windowsa 10 na windows 11, niestety ale wole jednak windowsa 10 i postanowiłem wrócić do niego. Od 3 godzin mam napis " Przywracanie poprzedniej wersji systemu Windows" i pokazało mi się juz 6 blue screenów. Co robisz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbak1102 Posted August 6, 2023 Report Share Posted August 6, 2023 Najlepszy sposób przywracania systemu to Acronis,robisz kopie i później głowa spokojna. zdzisiek24 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RemixPL1994 Posted August 6, 2023 Report Share Posted August 6, 2023 7 godzin temu, vmroki napisał(a): Witam, wczoraj robiłem aktualizacje windowsa 10 na windows 11, niestety ale wole jednak windowsa 10 i postanowiłem wrócić do niego. Od 3 godzin mam napis " Przywracanie poprzedniej wersji systemu Windows" i pokazało mi się juz 6 blue screenów. Co robisz? format xd bison616 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Widzior Posted August 6, 2023 Report Share Posted August 6, 2023 Adiwin&& likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmroki Posted August 6, 2023 Author Report Share Posted August 6, 2023 5 godzin temu, wbak1102 napisał(a): Najlepszy sposób przywracania systemu to Acronis,robisz kopie i później głowa spokojna. ale ja nawet na pulpit nie mogę wejść, cały czas mi blue screena wywala i mam ładowanie i napis ze Trwa przywracanie poprzedniej wersji systemu Windows Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Widzior Posted August 6, 2023 Report Share Posted August 6, 2023 49 minut temu, vmroki napisał(a): ale ja nawet na pulpit nie mogę wejść, cały czas mi blue screena wywala i mam ładowanie i napis ze Trwa przywracanie poprzedniej wersji systemu Windows Bo to się robi wcześniej, a nie jak już system zdechnie Teraz to tylko formacik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmroki Posted August 6, 2023 Author Report Share Posted August 6, 2023 3 minuty temu, Widzior napisał(a): Bo to się robi wcześniej, a nie jak już system zdechnie Teraz to tylko formacik. to jak zrobić format jak nie moge nawet do pulpitu wejść? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Widzior Posted August 6, 2023 Report Share Posted August 6, 2023 1 minutę temu, vmroki napisał(a): to jak zrobić format jak nie moge nawet do pulpitu wejść? Jak nie ogarniasz podstaw, to się za to nie zabieraj. Daj to komuś, co się zna albo do serwisu. bison616, Marcel1 and Adiwin&& like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmroki Posted August 6, 2023 Author Report Share Posted August 6, 2023 4 minuty temu, Widzior napisał(a): Jak nie ogarniasz podstaw, to się za to nie zabieraj. Daj to komuś, co się zna albo do serwisu. no ale f11 nawet mi nie działa zeby coś z tym zrobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel1 Posted August 7, 2023 Report Share Posted August 7, 2023 21 godzin temu, vmroki napisał(a): no ale f11 nawet mi nie działa zeby coś z tym zrobić To jest właśnie potwierdzenie słów kolegi Widziora. Jeśli drogi autorze, nie ogarniasz co to jest i jak sie robi format, to pozostaje Ci tylko pomoc kogoś znającego się na rzeczy. Samemu tylko możesz pogorszyć sprawę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts