Jump to content

Przeglądarka Edge brak dziwięku


sencor
 Share

Recommended Posts

Witam Mam następujący problem: w przeglądarce Edge nie są odtwarzane dźwięki, np przy filmach na YT czy FB a także na stronach internetowych. Na chrome wszystko działa normalnie, odtwarzane są dźwięki systemowe - problem dotyczy jedynie przeglądarki. Z czego może wynikać problem?

Link to comment
Share on other sites

a proszę bardzo no faktycznie nie napisałem sory  win 10 Pro edge Wersja 108.0.1462.76 (Oficjalna kompilacja) (wersja 64-bitowa) Własnie zaktualizowałem do 109 i dalej nic Wersja 109.0.1518.52 (Oficjalna kompilacja) (wersja 64-bitowa)

nic nie dało zaktualizownie reset tez nie pomógł 

Link to comment
Share on other sites

35 minutes ago, sencor said:

nie mam nie urzywam tego kiedys mi kumpel próbował cos zrobic i mi tak zrobił że musiałem nowy system instalowac ale dzieki że chciałes pomóc zostanę na chrome i tyle bo już mi cisnienie sie podnosi ...

Ok, nie ma sprawy.

 

35 minutes ago, sencor said:

nie mam nie urzywam tego kiedys mi kumpel próbował cos zrobic i mi tak zrobił że musiałem nowy system instalowac ale dzieki że chciałes pomóc zostanę na chrome i tyle bo już mi cisnienie sie podnosi ...

 

A w panelu sterowania jest opcja napraw, robiłeś?

Link to comment
Share on other sites

no ja też wszystko wyczerpałem no mówie ci zainstaluje jaką kolwiek inną przeglądarke wszystko działa dziwieki systemowe tez ustawione jak należy żadnych problemów z niczym tylko to kures...wo nie chce działac  a było dobrze tak sie przyzwyczaiłem do tej edge i troche szkoda się przesiadac ale jak nie mam pojęcia jak to zrobic to niestety przesiadka  ja mysle że cos uciekło z systemu jakis plik a szkoda nerwów kiedys przeinstaluje winde to bedzie znowu pewnie dobrze Narka Pozdrawiam dzieki jeszcze raz za pomoc 

Link to comment
Share on other sites

On 1/14/2023 at 5:20 PM, sencor said:

no ja też wszystko wyczerpałem no mówie ci zainstaluje jaką kolwiek inną przeglądarke wszystko działa dziwieki systemowe tez ustawione jak należy żadnych problemów z niczym tylko to kures...wo nie chce działac  a było dobrze tak sie przyzwyczaiłem do tej edge i troche szkoda się przesiadac ale jak nie mam pojęcia jak to zrobic to niestety przesiadka  ja mysle że cos uciekło z systemu jakis plik a szkoda nerwów kiedys przeinstaluje winde to bedzie znowu pewnie dobrze Narka Pozdrawiam dzieki jeszcze raz za pomoc 

Ja też Pozdrawiam.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information