Jump to content

Przeglądarka Edge brak dziwięku

Recommended Posts

Posted

Witam Mam następujący problem: w przeglądarce Edge nie są odtwarzane dźwięki, np przy filmach na YT czy FB a także na stronach internetowych. Na chrome wszystko działa normalnie, odtwarzane są dźwięki systemowe - problem dotyczy jedynie przeglądarki. Z czego może wynikać problem?

Posted

nic z tego wszystko jest dobrze ustawione problem dotyczy tylko Edge tak jak pisałem wyzej wszysto inne działa jak przegladarki np chrome ,opera i sa tez dziwieki systemowe 

Posted

a proszę bardzo no faktycznie nie napisałem sory  win 10 Pro edge Wersja 108.0.1462.76 (Oficjalna kompilacja) (wersja 64-bitowa) Własnie zaktualizowałem do 109 i dalej nic Wersja 109.0.1518.52 (Oficjalna kompilacja) (wersja 64-bitowa)

nic nie dało zaktualizownie reset tez nie pomógł 

Posted

Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}

Wklej w Powershell (Admin) i zobacz

Posted

nie mam nie urzywam tego kiedys mi kumpel próbował cos zrobic i mi tak zrobił że musiałem nowy system instalowac ale dzieki że chciałes pomóc zostanę na chrome i tyle bo już mi cisnienie sie podnosi ...

Posted
35 minutes ago, sencor said:

nie mam nie urzywam tego kiedys mi kumpel próbował cos zrobic i mi tak zrobił że musiałem nowy system instalowac ale dzieki że chciałes pomóc zostanę na chrome i tyle bo już mi cisnienie sie podnosi ...

Ok, nie ma sprawy.

35 minutes ago, sencor said:

A w panelu sterowania jest opcja napraw, robiłeś?

Posted

no ja też wszystko wyczerpałem no mówie ci zainstaluje jaką kolwiek inną przeglądarke wszystko działa dziwieki systemowe tez ustawione jak należy żadnych problemów z niczym tylko to kures...wo nie chce działac  a było dobrze tak sie przyzwyczaiłem do tej edge i troche szkoda się przesiadac ale jak nie mam pojęcia jak to zrobic to niestety przesiadka  ja mysle że cos uciekło z systemu jakis plik a szkoda nerwów kiedys przeinstaluje winde to bedzie znowu pewnie dobrze Narka Pozdrawiam dzieki jeszcze raz za pomoc 

Posted
On 1/14/2023 at 5:20 PM, sencor said:

no ja też wszystko wyczerpałem no mówie ci zainstaluje jaką kolwiek inną przeglądarke wszystko działa dziwieki systemowe tez ustawione jak należy żadnych problemów z niczym tylko to kures...wo nie chce działac  a było dobrze tak sie przyzwyczaiłem do tej edge i troche szkoda się przesiadac ale jak nie mam pojęcia jak to zrobic to niestety przesiadka  ja mysle że cos uciekło z systemu jakis plik a szkoda nerwów kiedys przeinstaluje winde to bedzie znowu pewnie dobrze Narka Pozdrawiam dzieki jeszcze raz za pomoc 

Ja też Pozdrawiam.