Venosaur Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2023 Witam Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Mam pytanie dotyczące czy warto zakupić do domu Dell Vostro 3710 ? Chodzi o mała zgrabna obudowa. W firmie mam kilka takich sprzętów i wydają się ok. Brak grania w gry obecnie . Byłbym wdzięczny za opinie . Pozdrawiam Cytuj
VACek Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zależy za ile? Venosaur lubi to Cytuj
VACek Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2023 23 minuty temu, Venosaur napisał(a): Ok 3500 zł Moim zdaniem średnio opłacalne. Venosaur lubi to Cytuj
Venosaur Opublikowano 1 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2023 Tylko w tej cenie mam łącznie z systemem. A sam jakbym składał to wiem, że lepiej wyjdzie ale ta obudowa zbyt duża. W tej cenie by było z i5 12 gen i dysk 512 M2 i ramu 16 GB. To co lepsze składanie samemu ? Cytuj
VACek Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2023 Jak byś składał w tej cenie normalny komputer to złożył byś coś na ryzenie 5 5600 i jakimś fajnym GPU. Venosaur lubi to Cytuj
Venosaur Opublikowano 1 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2023 A obudowa bo zależy mi właśnie na takiej małej jak w tym Vostro -SFF. Nie mam miejsca po prostu. A przy składaniu to nawet nie znam takie obudowy niestety Cytuj
Jaro070 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zestaw SFF bez problemu złożysz w kwocie 3500 zł, na szybko takie coś mi wyszło [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Venosaur lubi to Cytuj
Venosaur Opublikowano 1 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2023 Dzięki wielkie bardzo ciekawe rozwiązanie . Czy to jest już optymalne czy można coś jeszcze zmienić ? Trochę boję się tej obudowy bo trochę kosmiczna Cytuj
Widzior Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2023 Na moje bierz tego Vostro, jak nie masz wprawy w składaniu zestawów, szczególnie tych mini ITX, zaoszczędzisz sobie nerwów i problemów. No chyba, że lubisz wyzwania Venosaur lubi to Cytuj
Venosaur Opublikowano 1 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2023 tak patrzę po obudowach obecnie , że może trochę większe ale to niestety wtedy przebija cenę za lepsza firmę . Bo tu chyba się rozstrzyga o dobrą małą obudowę . Jakbyście mogli coś konkretnego polecić z obudowy małej i kompaktowej. Cytuj
buba564 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2023 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ta obudowa jest dość mała. Venosaur lubi to Cytuj
VACek Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2023 11 minut temu, buba564 napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ta obudowa jest dość mała. Może i niska ale fest szeroka Venosaur lubi to Cytuj
TomOlej Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2023 Najlepszą obudowę SFF jaka znalazłem to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] korzystam z niej obecnie i jestem zadowolony z wymiarów jak i jakości wykonania. Tylko że płyty główne w formacie itx potrafią przyprawić o zawrót głowy, więc jeżeli budżet jest ograniczony lepiej rozejrzeć się za czym na mobo uATX - np BitFenix Prodigy M Venosaur lubi to Cytuj
Venosaur Opublikowano 1 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2023 Dzięki Panowie Muszę się jeszcze zastanowić . Żeby te midle towel były bardziej poręczne i dziebko mniejsze Fractal Design Torrent Nano. Czy z tą obudową można złożyć coś sensownego i w tej cenie 3500 zł ? Cytuj
TomOlej Opublikowano 2 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2023 21 godzin temu, Venosaur napisał(a): Dzięki Panowie Muszę się jeszcze zastanowić . Żeby te midle towel były bardziej poręczne i dziebko mniejsze Fractal Design Torrent Nano. Czy z tą obudową można złożyć coś sensownego i w tej cenie 3500 zł ? Dość droga obudowa, do tego płyta główna w formacie itx. Na te dwa elementy stracisz 1/3 budżetu. Lepiej chyba zostać przy tym oem od della Venosaur lubi to Cytuj
Venosaur Opublikowano 2 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2023 Tak też zrobię. Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi