mmaciek12 Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 Sprawdzałeś sumy kontrolne obrazu przed instalacją? Wygląda mi to na niepełną instalację. Cytuj
rambotic990 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 Witajcie.Skłaniam się po pozytywnych komentarzach ku instalacji tego systemu lecz chciałbym oo co chodzi ze sprawdzeniem sum kontrolnych obrazu ? jak to sprawdzic itp i po co ? bo nie chcialbym by po instalacji cos mi nie tak funkcjonowało Cytuj
Gość Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 Jeśli chcesz to instaluj ale na własne ryzyko bo ten system od 4 lat nie był aktualizowany więc możesz mieć kilka niezłych niespodzianek, najlepiej zainstaluj mod od Mr.T najnowsza jak już chcesz moda albo od Kasi albo bierz oryginał Cytuj
rambotic990 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 rozumiem,a ktory mod bardziej polecasz ? było by to bardziej pod gry i na laptopa 6 gramu grafika integra Cytuj
Gość Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jak masz tyle ramu to tylko oryginał nie ma sensu bawić się w mody to nie Windows 10 gdzie trzeba wyłączyć Telemetrie itp tutaj wyłączysz Windows Update albo ustawisz go na manualny i system śmiga Cytuj
rambotic990 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 a polecasz bardziej od kasi czy od mr t ? ten post wyżej pojawil mi sie dopiero teraz a napisalem go znaim Ty odpisales nie wiem czemu więc jak coś to go zignorować Cytuj
DOMAKOS1 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2017 Tak, sprawdzałem sumę kontrolną i była poprawna. Cytuj
RetroN Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Panie Macieju, gdzie ten x86 lite?? Potrzebny na jutro tak troche :V Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Jakby nie ma Kiedyś, kiedyś gdy miałem jeszcze ułański zapał był plan by takowy mod wykonać. A teraz troszkę opadły mi chęci na modowanie windowsów. Cytuj
krzysiekm Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 Panie Macieju, gdzie ten x86 lite?? Potrzebny na jutro tak troche :V Również byłbym zainteresowany Cytuj
mary123 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 Witam Ja również chętnie bym się przesiadł na wersje x86. Teraz ciągle siedzę na wersji x64 i jak na razie wszystko jest OK ale chciałem zainstalować na troszkę starszy sprzęt a wersja x64 może go mulić (słaby procesor i mało ram-u). Może jest jakiś cień szansy Cytuj
marek12306 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 Allo allo, jest tu kto? Przez te 3 lata do teraz system idealny, tak chyba do 2019 roku. Ale jest problem, otóz nie chce działać PS4 Remote Play, bo myśli, że mam system starszy od XP. Myśle że to wina nazwy w właściwościach systemu "Windows NeXT" przez co myśli że to win xp. Jest jakieś rozwiązanie? Cytuj
m4s Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zmiana nazwy w rejestrze. w Tap Tap ... TapaTalk! Cytuj
Mrs.K Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 Allo allo, jest tu kto? Przez te 3 lata do teraz system idealny, tak chyba do 2019 roku. Ale jest problem, otóz nie chce działać PS4 Remote Play, bo myśli, że mam system starszy od XP. Myśle że to wina nazwy w właściwościach systemu "Windows NeXT" przez co myśli że to win xp. Jest jakieś rozwiązanie? C:\Windows\Branding\Basebrd\pl-PL\ plik basebrd.dll.mui , przejmij na własność i przerób go w [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] albo podmień na oryginalny plik z win 7 ;p Cytuj
marek12306 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2017 C:\Windows\Branding\Basebrd\pl-PL\ plik basebrd.dll.mui , przejmij na własność i przerób go w [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] albo podmień na oryginalny plik z win 7 ;p Restorator jest padnięty - nie ma pliku na onedrive Nie wiem gdzie moge znalesc ten plik - znalazlem tylko angielski ale nwm to chyba nie zadziala EDIT: Na jakims forum znalazlem wpis o edycji plików .mui i Resource Hacker z tym dziala. Bede musial wyprobowac Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2017 Trzymaj, w załączniku masz plik który Cię uratuje [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
marek12306 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2017 Trzymaj, w załączniku masz plik który Cię uratuje Nie wiem co sie dzieje, podmienilem plik i restart a nadal jest Windows NeXT w właściwościach. Sprawdziłem w Resource Hacker i jest OK. Instalator nie chce sie nadal odpalic. Czy moze jest cos jeszcze no nwm, np. w rejstrze ? Bede musial sprobowac wersji portable remote playa :/ EDIT: Jednak portable nie ma, wiec teraz nwm co mam robić Cytuj
rambotic990 Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2017 wlasnie pobieram ten system gdyż sporo pozytywów tu zauważyłem lecz mam pytanie,.. a nie ukrywam, iż nie chce mi się wertować tych 12 stron.. aktywator tutaj ejst odrazu ? jak wygląda aktywacja systemu.? Będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj
pawdem81 Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2017 Gdybyś chociaż przeczytał 1 post ... nie musiał byś zadawać tego pytania (tak jest system już aktywowany) Cytuj
xivragis Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 zapowiada sie jakaś aktualizacja tego systemu ? Cytuj
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Nie nie zapowiada się i nie będzie Cytuj
stasioo12 Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 ktoś da linka do tego windowsa 7 next nie dziala juz plik uszkodzony Cytuj
k3vin Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 Jeśli przy wypakowywaniu wystąpi problem, uszkodzenie archiwum, to powinien być podany dany part, który trzeba pobrać jeszcze raz. Przed chwilą sprawdziłem przez jDownloader2 i rozpakowało bezproblemowo. Więc nie ma co nowych linków dawać jak te działają i są na b. dobrym hostingu. Cytuj
stasioo12 Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 3 godziny temu, k3vin napisał: Jeśli przy wypakowywaniu wystąpi problem, uszkodzenie archiwum, to powinien być podany dany part, który trzeba pobrać jeszcze raz. Przed chwilą sprawdziłem przez jDownloader2 i rozpakowało bezproblemowo. Więc nie ma co nowych linków dawać jak te działają i są na b. dobrym hostingu. wrzucisz mi mega upload rozpakowanego ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi