xivragis Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 jeśli ktoś chce się bawić usługami tej modyfikacji w celu zwiększenia wydajności np w grach to na podstawie kilku źródeł skleciłem w jednym miejscu spis co i jak można ustawić. Niedługo postaram się dodać jakiegoś gotowego rega/bata. W spisie są tylko domyślne usługi mogące znaleźć się w systemie zaraz po instalacji. Z testów na kilku laptopach i stacjach, nei powinno być żadnych błędów z funkcjonowanie m systemu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 3 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 W standardzie są ustawione "ulepszone" ustawienia usług od BlackViper-a Cytuj
xivragis Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 hmm na wirtualkach jakoś dużo śmieci się zbędnie uruchamia ;P Cytuj
lukaszfd2 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 klikam prawym na 0.1 wyypakowuje iso (4gb) i jest uszkodzony plik ;/ Cytuj
xerxalis Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 niedawno go pobrałem i w ciemno zainstalowałem na razie nie mam nic do zarzucenia mało się na tym znam lecz na razie działa dobrze ;P ma lekkie scinki ale to chyba wina mojego dojechanego lapka Polecam ^^ Cytuj
DaaJay Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2016 Nie mogę uruchomić menadżera zadań. Po próbie uruchomienia taskmgr.exe mam taki error: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Suma kontrolna się zgadzała. W CMD tasklist i taskkill działają. Cytuj
xivragis Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 po co to piszesz w tym temacie jak wgrywałeś custom themy, które nieumiejętnie użyte spitoliły ci pliki albo rejestr. Cytuj
DaaJay Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2016 po co to piszesz w tym temacie jak wgrywałeś custom themy, które nieumiejętnie użyte spitoliły ci pliki albo rejestr. Ikony były w polecanych. Zadziała jak odinstaluję jak podano tu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czy jednak reinstall? Cytuj
xivragis Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2016 hmm każdy inteligentny twórca paczek do zmiany wyglądu dodaje do instalatora tworzenie backupu, przywróć stan systemu do tego z przed instalacji ikon i powinno śmigać. Cytuj
qde Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Witam! Mam problem z tym systemem. Korzystam z niego już jakiś (niedługi) czas i czasem zdarza (nieregularnie) się że nie działa mi przesyłanie dźwięku do TV za pomocą HDMI-HDMI. Menadżer zadań pokazuje coś takiego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Sterowniki są najnowsze od nVidii i od Intela (sprzęt to lapek MSI CR500x). Macie Panowie jakiś pomysł jak temu zaradzić? Na niemodyfikowanym win7 wsio bangla jak należy. Cytuj
pepek1311 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Mam pobrac 4 pliki czy 1 wystarczy ? nagralem na plyte te 4 pliki i nie czyta mi pyty Cytuj
SlenderJr Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 Mam pobrac 4 pliki czy 1 wystarczy ? nagralem na plyte te 4 pliki i nie czyta mi pyty Pytanie za milijon punktów, jak można zbootować system z 4 oddzielnych plików w dodatku spakowanych RARem? Odpowiedź brzmi: NIE DA SIĘ! Zbootować możesz tylko obraz ISO który jest spakowany w archiwum podzielone na 4 pliki które nagrałeś zamiast wypakować i dopiero wypakowany obraz nagrać... Cytuj
kodxana Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2016 Witam jak to zainstalować z UEFI? Cytuj
toybro Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2016 Witam jak to zainstalować z UEFI? Z uefi instalujesz jak z każdego pena Cytuj
y0gas Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2016 Witam, czy jest możliwość wrzucić aktywator? zaistalowalem system jakiś czas temu i usunąłem plik .iso Cytuj
enteroff Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2016 W czym tkwi problem gdy instalacja zawiesza mi się w rozpakowywaniu plików systemu Windows na 71%?Instaluje z pendrive i korzystałem z rufusa przy nagrywaniu ISO.Jakieś pomysły? Edit Problem tkwił w pendrive, podczas zacięcia wyciągnąłem go i włożyłem z powrotem i instalacja ruszyła. Nie wiem jak u Was, ale u mnie strasznie laguje ten system. Używałem AiO Runtimes :/ Cytuj
Truskafka Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Nieee nooo szacunn smigaa podaj jakis kontakt do ciebie Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Nieee nooo szacunn smigaa podaj jakis kontakt do ciebie PW wystarczy wysłać Cytuj
Hakej Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Takie pytanko - jakie to ma wymagania? Chciałbym to wrzucić na małego lapka, ale tam jest tylko 1GB RAM i Intel Atom CPU N570 1.67GhZ. Nie ma być do grania ani nic, byle internet dało się przeglądać. Cytuj
rosomak34 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Pytanie do autora: czy ten system powinno się aktualizować i czy jest wystarczająco stabilny do codziennego używania?Pozdrawiam. Cytuj
sab3r Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Pytanie po co aktualizować kiedy większość poprawek nie wnosi nic ciekawego prócz zabezpieczeń Cytuj
rosomak34 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 A dla zabezpieczen nie warto? Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Pewnie że warto aktualizować z pominięciem aktualizacji "szpiegujących". Zostawię to tutaj dla pytających czy warto aktualizować system [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
tetkovsky Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 System baja jak na 2 GB ramu. Nic nie wiesza, programy instaluja sie bez problemu. Te opcje z Game-Mod, AeroShot i HW Monitor to chyba jakis Bog wynalazl. Jednym slowem system jak najbardziej polecam na slabsze, jak i nowsze maszyny. DOBRA ROBOTA! Cytuj
vinm78 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Cześć na czym ma polegać ten tryb gry pod ppm ? Czy to chodzi o włączenie wysokiej wydajności jak znajduje się w opcjach zasilania ? Cytuj
Mrs.K Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Cześć na czym ma polegać ten tryb gry pod ppm ? Czy to chodzi o włączenie wysokiej wydajności jak znajduje się w opcjach zasilania ? hamulcuje te usługi NET STOP "Theme" NET STOP "PlugPlay" NET STOP "FontCache" NET STOP "ProfSvc" NET STOP "Windows Firewall" NET STOP "A browser that computer" NET STOP "BITS" NET STOP "wuauserv" NET STOP "Spooler" NET STOP "SENS" NET STOP "TermService" NET STOP "VSS" NET STOP "ShellHWDetection" NET STOP "lmhosts" NET STOP "CryptSvc" to tyle ;p Cytuj
Truskafka Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Stary to co ty zrobiles to bomba mam na swoim pc od dzisiaj ale smiga az milo. Nalezy ci sie dobre piwko Cytuj
DOMAKOS1 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 Nie działa mi menedżer zadań. Błąd: Przeinstalowałem wszystkie visual c++ Po ctrl alt del i wybraniu opcji nic się nie dzieje. Nie działa skrót ctrl alt esc. W rejestrze dodałem odpowiedni wpis, bodajże DisableTaskMgr na 0. I nadal nic... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi